47495
German Truck Simulator
-
kobi14 #3789 Ja találkoztam vele csak elfordította a fejét.
Fizetés levonást adok neki -
DIESEL DOG #3788 Biztos hogy nem. DDS-ből átkonvertálom az adott textúrát BMP formátumra hogy tudjam szerkeszteni. Utána ezt vissza DDS-re, és utána a DXTBmp jobb felsősarkában az alpha kép tiszta fehér, játékban a textúra elmosódott... -
vajo #3787 nincs meg neki a mat fájlt!! -
#3786 Valaki találkozott már a saját sofőrével valahol az úton? -
#3785 Sofőr megvan. Vasat kéne alátolni. :D
Valaki azt mondta, hogy azt a főhadiszállásra begurulva lehet. No, amikor ráklattyanok a kamionos slotra, akkor irja ezt ki. -
#3784 Akkor nem tom, nem lehet hogy elkellene menned egy ilyen internetes lószarba és ott keresni sofőrt? -
#3783 Nem találom az interiort a könyvtárában. -
#3782 Ezaz...Ott van két üres slot és ezt a szart irja ki... -
Blum #3781 cheat money 999999
-
#3780 Nem muszály fejlesztened! nekem sem volt az egyiknél fejlesztés mégis ott van 2 sofőröm! -
#3779 Nullás a tömörítésem és nem nyúltam a skinhez sem.Csak fogtam és átraktam a módot.De megpróbálok valamit csinálni vele. -
zséé1022 #3778 halóó valaki hogy kell garázst venni meg elovasni azt az e-mail-t ami ott van bal oldalt?? -
#3777 Szóval 500K-t még autókázzak össze, hogy fel tudjak venni egy sofőrt és egy kamiont?
Nanemá... -
#3776 Amikor vettél egy garázst azt tudod fejleszteni. Ez 500 ezer euro. ha ez megvan akkor tudsz már kamiont venni, és sofőröket hozzá. amíg ezt nem csináltad meg addig nem enged be az adatbankba, ahonnan sofőröket tudsz bérelni. ezért nem enged csatlakozni. szal befejleszted a garázst és már csatlakozhatsz is az adatbankhoz és vehetsz fel embert és kamiont. ha valamit nem értesz írj pm-et és segítek a fordításban szívesen;) -
#3775 Ha a dds-t vissza másolod akkor a tömörítési arányt állítsd nullára vagy ha winrar akkor raktározra. Persze ha hozzányúltál a skin hez de gondolom emiatt piros . (ha nem jót mondtam bocsi ,, csak személyes tapasztalatból mondom) -
#3774 Nemértem..mi baj van ebbe? -
#3773 GYEREKEK ezt hogy tudom kiküszöbölni?Ez a belsőterem.
-
#3772 Ön addig nem éri el az adatbázist, amíg egy céget nem fejleszt fel. Kb. ennyi. -
zséé1022 #3771 Honnan tuom hogy hány e-mailem van?? vagy meg kell nézni?? -
#3770 German Truck Simulator REAL LOGOS Mod
-
#3769 Ezt lefordítaná nekem valaki légyszi!
Mindig ezt irja ki, ha a garázsomban akarnék csinálni valamit (embert felvenni, kamiont venni):
-
#3768 pihi....
-
rokerkamionos #3767 Fasza! -
#3766 Lehet hogy a textúra méretével volt a gond .. ? -
#3765 Jah, ez nekem is ilyen,ezen énis törtem a fejem, szal nekem is jóljönne a válasz. -
zséé1022 #3764 És hogy tom elolvasni az e-mail mert a boriték ott van a tükrömbe?? -
#3763 Elég érdekes a skin :-)
-
DIESEL DOG #3762 Fiúk! Lenne egy kérdésem. Aki nagyon ért hozzá annak várom a válaszát.
Arról van szó hogy mit kell csinálni illetve kell-e valamilyen más program DXTBmp-n kívül arra hogy az interiorban a kijelzők színeit, meg egyebeket ízlés szerint variálhassam? Ugyanis én megcsináltam egy ilyet, de amikor visszaraktam, akkor a kijelzők homályosak és csúnyák voltak...
Valami okosság erre? :) -
vajo #3761 te gartneres!!!! -
Glory81 #3760 Garázst úgy tudsz venni hogy előtte leszállitasz pár fuvart én nekem a 6.ik e-mail után leszállitottam az utolsó fuvart és tudtam veni garászt+1 új DAF-ot igaz én Scanias vagyok de a DAF-nak valami gyönyörű a belseje. -
#3759 Csak így tovább! -
vajo #3758 és ezek a távok kb 10 másodpercesek! XD nem sértés, de én is így jártam ETS-ben xD -
Tominho94 #3757 Jó lesz! -
zséé1022 #3756 hahóó valaki segítsen!!! Hogy tom megvenni a garázst?? -
#3755 Hát én egy ideig nem dobok képeket, mert tönkrement a videokártyám -
#3754 Valami skint dobjatok már rá az isten szerelmére -
SuSu1992 #3753 win7 nek nincs semmi baja... nézd meg a log fájlban hogy mi a baja, sokat segít! -
#3752 Beraktam az Oldstering módod vagy milyet. És ilyen. Mit kell írogatni a Defibe nem tudjátok?
-
-
#3750 üdv!Nem akar be engedni a játék Nürnberge, és a bányába se!Magától kifagy... WIN7