47495
German Truck Simulator
-
#3829 Ó hát köszönöm szépen :)(még mindíg szép a vas) -
#3828 Igen,ETS ből jó a GTS be is??? -
#3827 Tess! ;) -
DIESEL DOG #3826 Hmm.. először nézd meg a germantrucks nevű log fájlt, hátha abból kiderül hogy mi nem tetszik a játéknak. Nagy valószínűséggel egy mod okozhatja a problémát, de nem biztos...
#3824: Samson féle flarepackra gondolsz? -
Lolluki #3825 Ám miért van az hogy akár melyik céghez megyek hogy szállítsak árut semelyiknél se tudok:) -
#3824 Valaki tudna linket adni Flare Pack ról? Megköszönném!!!!!!!! -
Lolluki #3823 Meg színezni a pótot és magyarítás még nincs hozzá jó a béta is -
Lolluki #3822 Nem én pl: a pótra azt hogy Lukács a vezeték neve és pl: azt hogy Lukács Trans meg a kamion elejére a fülkébe meg pl: egy laptop egy plazma tv sajét cigiz doboz meg ilyeneket így egyénit -
#3821 ez nemtudjátok miért lehet?
folyamatosan ezt csinálja :S
-
Sóschips #3820 mármint akkor te most mit akarszlehet hogy én nem tudom értelmezni...na szóval te festést akarsz rá,vagy pl szúrókat,meg ilyeneket akarsz rátenni a cumókra? -
Lolluki #3819 Sziasztok szeretném kérni a segítségeteket nem tudjátok hol kell saját kamiont csinálni leszedtem a photoshop-ot és rá akarok minden féle cussot írkálnioszóval sajátot, még belsőt szeretnék baból is sajátot, meg pótot és nem tudom magyarosítás van már hozzá és ha igen akkor hol tudom leszedni előre is köszönöm és további szép napot kívánok mindenkinek ám ez a game kurva jó:) Játszottam az ETS-sel is csak oda is csak szedtem le kamionokat meg pótot és interiolt de itt mind a 3-ból szeretnék egyénit mindenkinek a segítségét kérném hogy segítsen... Sziasztok -
#3818 Meg találtam a gondot,hogy miért fagyott ki a játék,a megoldás egyszerű, a trailer pack az oka mindennek!:) -
#3817 TradeAux felajánlja, h dolgozzak náluk 17.8 %-os részedésért.
Kérdem én, hol fogadom el? -
zséé1022 #3816 üdv! megpróbáltam leszedni zmodelert, de nem volt jó!! win7-em van,arra nem jó?? -
Sóschips #3815 nm!
MURFITTS:elvileg nem -
MURFITTS #3814 az alkalmazottaknak, csak a gyári verdákat lehet adni ??? -
#3813 Köszönöm! -
Sóschips #3812 elvileg magától fog dolgozni,vagyis én csak megvettem őket,és a játék közben kiírja h mennyit keresett egy fuvarral -
#3811 Nah grafikai problémáim megoldódtak,Köszi Blum! :)
Újra,szebb minőségben:
-
#3810 No, megvan...
Nekem egy kicsit másképp kellett felvenni embert és kamiont, mint ahogy a leirásban volt. De van két sofőröm és két verdám. (legolcsóbbak persze).
Hogy kell melóba állítani az embereimet? Próbálgattam, nyomogattam, nem találtam... -
DIESEL DOG #3809 Természetesen én nem csak magamra gondolok ezen a téren... -
Blum #3808 Ha elkészül,akkor majd engem is érdekelne! Meg még gondolom pár embert is..:D -
DIESEL DOG #3807 Szép lassan összeáll majd a Volvo kabin valósághű mása... itt-ott még vannak hiányai, mint pl. a logó a kormánykeréken, amit még eddig nem sikerült rá "operálni". Most a kijelzőket és mutatókat változtattam meg...
Köszönet a segítségért Blum-nak!
-
#3806 man tgx xlx
-
tomi0113 #3805 Sziasztok!
Mentem egy Hamburg-Bremen fuvart!
Úton:
Úton2:
Érkezés:
További jó gurit mindenkinek! -
#3804 man tga xlx
pár perc és jön a tgx-is : D -
Sóschips #3803 nm
nekem meg még mindig olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnám frissíteni a videokari driveremet -
zséé1022 #3802 Kössz Szomszéd:D -
#3801 Köszi a választ ! Majd ha van rá időm akkor majd próbálkozok ... -
Csikesz6 #3800 Help!
Gts-hez be állitom a kormányom és későn érzékeli ha el fordittom mi lehet a baj?
Előre is kössz. -
Sóschips #3799 E-mail elovasása: megnyomod az N-t és ott lesz h e-mail,ott pedig a levelekre kattintasz és már olvshatod is.Garázst pedig úgy tudsz venni h megkeresed a térképen egy kis házókó alakú ikont,oda mész,majd a pénz jelre rámész és meg is tudod venni ha van rá elég kereted!remélem tudtam segíteni -
DIESEL DOG #3798 Igen, lehet szerkeszteni az alpha képet is. Duplán rákattintasz és már MS Paintban meg is jelenik... :) -
#3797 Nemvagy láma ez most konkrétan engem is érdekel ! ;) Mert még ets ben énis próbálkoztam de sose jött össze hátha most neked megy ! Sok sikert ! -
rokerkamionos #3796 xD -
zséé1022 #3795 Nem segítene valaki?? -
DIESEL DOG #3794 Valóban igazad volt, most nincs elmosódva, normális a minőség, viszont én speciel a details.dds-t szerkeszteném és gondok vannak az alphaval. Ugyanis ráillesztek egy új képet, és utána játékban haloványan, de zavaróan látszódik az alpha... elnézést a lámáskodásért mindenkitől... -
#3793 Az aljas dög.Helyes csak fogd szigorúan az embereidet. -
#3792 gtfo -
DIESEL DOG #3791 Na pont ezért kértem segítséget, és most megkaptam. Köszönöm! -
Blum #3790 De várj. Miért konvertálod át bmp-re? Berakod dxt-be kétszer rákattintasz a képre és már át is van nyomva paintba vagy amibe akarod. Ott lefestegeted,elmented,dxt-ben image-->reload after edit,elmented és kész. Lehet,hogy itt rontod el..