47495
German Truck Simulator
-
tomi0113 #3869 Használd a válasz erre gombot!
Köszönöm! -
Lolluki #3868 Miért zavar hogy ide írok? -
#3867 jó de használd már azt a nyomorult válasz erre gombot... -
Lolluki #3866 De német asse tom mit hablanyol:) -
#3865 válasz erre gombot használd!!!
egyébként pedig a szerződést nem te kötöd, hanem a cégek küldenek neked e-mailt... -
Lolluki #3864 Rendben köszi...:D Ám akkor hogyan tudok fuvarozni mert német és nem tudom hogyan kell elfogadni -
Nemsokára már én is aszfalton leszek! :D -
#3862 köszi:)
#3861: neked is köszi;) -
#3861 Nagyon állat De eszembejuttatja h én most nem tok játszani -
Blum #3860 Ne csak átírjad ogg-re,hanem átkonvertáljad! -
Lolluki #3859 Ahan köszönöm szépen a segítséget hát azért megpróbálok skinezni ám a mappában a zenéket átt írtam ogg kiterjesztésbe így már láttom a játékba de hiába indítom el nem indítja el:( De mivel német nem bírok szerzádést kötni mert halványlilaibolyám sincs hogyan kell ha angol lenne nem rinyálnék ám még angol versio sincs:( -
Blum #3858 Fasza lett Peti! -
tomi0113 #3857 Bermen-Hamburg fuvar!
Indulás:
Érkezés:
-
#3856 elkészültem az új gépsassal... szerintem baszott jó lett:P
képek:
vélemény jöhet...:D
skint ne nézzétek az az alap szar:D -
#3855 Átnéztem, bepakoltam és holnap indulok is.
-
#3854 Jah, volt hogy egy fuvart mentem egy cégnél, mert a fuvar felénél már jött a jobb ajánlat csúcs kamionnal... :D -
DIESEL DOG #3853 Vagy azért nem látod mert nem OGG Vorbis a berakott zene formátuma... -
#3852 Beleraktam egy 64MB-s vidikártyát a gépbe a tönkrement helyett, és cseppet sem lepődtem meg, h mikor megpróbáltam elindítani a GTS-t ezt írta ki:
Azé fasza mi? Má tisztára elvonási tüneteim vannak xD -
#3851 Kérdésem volna: vettem egy garázst, 2 kamajont, 2 embert felvettem, be is tette őket a garázs 2 slot-jába. Ezt a Notebook management menüpontja alatt csináltam. Ennyi volna az emberek alkalmazása? És ők automatikusan mennek fuvart vállalni? -
#3850 1:szerződéseket kötnek veled a cégek, de először alkalmazott vagy és a gép mondja meg hogy honnan mit vigyél hova
2:modellezni Zmodeler segítségével tudsz, ha még nincs benne tapasztalatod szerintem bele se kezdj! bár próba szerencse(sok szerencsét hozzá)
3:skinezni DXTbmp segítségével tudsz és kell hozzá még egy képszerkesztő program(paint is megteszi, bár azzal nem tudsz szép skint csinálni)
4:eddig még nincs, de meg fog jelenni a játék magyar nyelven is!
5:nem még! de ETS-hez van textúra pack abból lehetne csinálni ehhez is...de egyenlőre még nincsen
#3846:megelőztél:X xDDD :D
#3849:OGG formátumba kell betennia music mappába! -
Lolluki #3849 Köszi a segítséget csak nem értettem... -
#3848 Lehet nem r gombra van téve a rádió... Vagy ha bejön az ablak és a zeneszámok nem, akkor lehet nem ogg kiterjesztésűek... Több ötletem nincs. -
Lolluki #3847 Télleg és ha beteszek zenét és r-t nyomok miért nem látom?:P -
vajo #3846 1: Béna vagy.
2: Zmodeler kell hozzá.
3: DXTBmp+Paint vagy PS. mind1
4: Nincs(még)
5: csinálsz vagy beírod googléba hogy" Free Road Texture"
6: Sok sikert! -
Lolluki #3845 Helló!!!
Na akkor egybe leírom a mondandómat..:)
1. Miért nem bírok fuvarozni nem tudok fuvart válalni egyetlen cégtől se..
2. Modelezni hogy tudok?
3. Skinezni de mind a kettő egyéni
4. Magyararosítás van hozzá?
5. Road texturát hol tudok tölteni?
6.Bocsi hogy ennyire benga vok de nem értem eddig mindig töltöttem modot kamiont pótot és most egyénit szeretnék
További szép napot mindenkinek sziasztok és várom a válaszotokat.. -
rokerkamionos #3844 Fasza! -
Lolluki #3843 Road Texturát lehet tölteni? -
#3842 Idáig nem rossz, kitartást remélem egyszer kész lesz... -
SuSu1992 #3841 hi! man tgx xlx et lehet valahonnan tölteni, mert nem találtam sehol:S -
Lolluki #3840 Na ácsi:) #3834 üzenetes ember:) Nem nagyon fágom az ilyet cod4=Call of Duty 4 hez vágom a skinezést de itt az alapoktól kezdjük kérlek ám msn-re ha felveszel gyorsabb és egyszerűbb lehet
msn-en:[email protected] -
fasza a hegy textúrája :D -
#3838 Sziasztok!Első saját kamionom!Nem nagy cucc de nekem meg teszi!!!100000 THX Blum-nak!!!!
Modell:Ricsi234
Konvert:BLUM!
-
vajo #3837
Építgettem :P (Lengyelország)
-
kobi14 #3836 Szó szerint,mintha A NAGY BIBLIÁBÓL olvasták volna fel -
DIESEL DOG #3835 Vannak olyan kamionok amelyeket utólag konvertáltak/készítettek a játékhoz a modderek, és ezek általában ezt a flarepack-ot használják. Ha egy ilyen modell van bent, és nincsen meg hozzá ezen flarepack akkor a kamionon a fények nem fognak világítani... -
Sóschips #3834 szóval te modellezni is akarsz meg skinezni is:Dmodellezéshez Zmodeler,skinezéshez DXTBmp:Dtudtam segíteni? -
#3833 Nincs mit!
És köszi! :D -
#3832 Kösz neked is!! -
#3831 és ez mit csinál? -
DIESEL DOG #3830 Teljesen jó, nekem is bent van... ;)