47495
German Truck Simulator
-
#3990 hagyd rá... neki ez az agyi szintje ;D -
elbe1 #3989 hát nem tudom ets-be is játszották ezt hogy van multi meg így úgy aztán kiderült hogy kamu csak -
#3988 Jaja én is ebben reménykedem :D Csak az lenne a baj hogy sok hülye feljönne és neked menne direkt meg mi tudom én szembőljöbősávba menne. Le kéne jelszazni és csáó :D -
#3987 Úgymegyaz!!! LoLmááá...mekkora faszkamu...
A haverod meg Veresegyházáról netezik egy Invitel ADSL nettel. :) -
#3986 faszán meglehetne oldani... de ez csak álom :( -
Blum #3985 Mese habbal... -
#3984 -.- -
carloelsa #3983 PRIVÁT! Azért játszottam a haverommal (tudjátok kedvel :D), ők csinálják (bazi nagy kockák) asszem 7-en fogtak össze vagy mi, és tök komoly, kiírja az ip-d, ha valami gond van akkor azt kijelzi, meg ... csak nem tudnak mit csinálni a laggal,pedig szervergépen fut, vagyis jó net... :D meg azért nem kevés textura hiba van ha többen vagytok :S néha nem látod fél percig a másikat xD -
#3982 -
Lolluki #3981 Hát miért most nem?:D -
#3980 Minek multi ? Ez most komoly? Gondolj bele lenne egy szerver, meghatározott mappal, kicserélt cég táblákkal stb ahová mindenki feltölthetné az általa készitett kamionokat, olyanmódon hogyha megakarja osztani akkor tölthető legyen, ha nem akkor csak látható, és convoyban kaminozni, TSen CB rádiózni .. :D -
#3979 Csak bizti lenének olyanok akik össze vernék a kamionod!!! -
#3978 Multy -
elbe1 #3977 ja szerintem is átverés mert már csomó ilyen képet láttam -
Lolluki #3976 De minnek multy?:D Mondjuk el lehetne baromkodni közbe ts-en vagy ventrilon dumálni:D -
#3975 Bedobtad a csontot!!! -
#3974 Már jó lenne egy kifogástalan multi :D -
Blum #3973 LINKET! -
#3972 Háát ez nem bizonyiték, nyugotan lehet átt verés is, paintel meg tudom csinálni:D:D De ha tévedek akor bocsi:D -
#3971 Ez a hsz-nem semmixD -
elbe1 #3970 most ez komoly télleg lesz multi??
vagy csak átbasznak megint -
carloelsa #3969 Kecci elkezdték a Multit megcsinálni :O Mentem is egy haverommal (Magyar de UK-ból jött..) WIN 7-n (de úgy hogy szétlaggolta a fejemet) és tényleg :O ezért kaptok csak képet, videon csak ugráló bigyot láttatok volna xD de volt hangja meg indexet is láttam, de ha megálltunk csak picit mozgott :D CSAKIS alap DOLGOKKAL lehet menni! amugy szétszakad a game =(
-
#3968 Hát nem de jó lett!Igy szebben néz ki nekem!!
-
Lolluki #3967 Nekem tudtok adni dafot mert szeretném skinzni:D -
#3966 Minek az a játékba van TGX -
#3965 Amugyse lehet sokmindenre használni azt a 2 tükröt. -
Lolluki #3964 Én meg egy dafot kérhetnék redőnyös póttal? -
MURFITTS #3963 az alkalmazottjaimnak, hogy tudom kezelni, hogy milyen fuvart csináljanak ??
valaki tegyen már be TGX es lineket, mihamarabb!!! köszi!!! -
Sóschips #3962 tudna adni nekem valaki olyan hűtős pótot aminek carrier hűtője van?előre is köszike -
#3961 -
#3960 Nagyon szépen köszi jó lett!! -
Axtros #3959 Játék közben változnak majd a városok valmelyest, vagy tényleg végig csak ebből a néhány utcából fog állni egy-egy város, ami alapból megvan? Mert ezek nagyon kicsik a korábbi 18WoS sorozatokhoz képest. Sőt, nem is városok... -
#3958 Ok köszi
-
#3957 USB WINDOWS
-
Axtros #3956 Azért nem látszanak mert a videokártyád az adott renderelési módban nem támogatja a reflection-t. Ajánlom, hogy próbáld meg a másik renderelési módban, és nézd meg. Ha úgy sem látod a tükröződést, akkor sajnos ez nem fog megjelenni nálad. -
#3955 És latszik is a tükör? -
HUNLAND #3954 Valaki tudna abban segíteni hogy miért van az amikor az elkészült skint vissza akarom raktározni,nem engedi!Mit csinálok rosszul? -
#3953 nem tudom hogy van e megoldás de van egy új WINDOWS xD -
#3952 Köszi!! És nincs rá valami megoldás? -
#3951 Amúgy se használnád akkor mienk....