47495
German Truck Simulator
-
Glory81 #4030 Ez a játék így jó ahogy van mi a francnak raksz be ilyen hülyeségeket!!!Hogy lehet valaki ilyen lámer skyline omg! -
Dominic901 #4029 hogy lehet a ZModeler-be berakni a játék modeljeit? -
#4028 attól még a skyline leszabályozhatna 90nél ha a kamion helyére megy be:D
és másnak a helyére nem igazán tudod berakni. -
sfm #4027 Mondom egy városon belül több cég.
Ha átmész más városba, és ott is egy céget nézel meg lehet hogy annál sem lesz meló, én egy városon belül próbálkoznék, és aztán mennék más városba... -
#4026 Ezzel a képpel búcsúzom:
MAN TGX18.44O XLX Waberer's (Taki)
Legújabb alkotás. Az alap modellért Zsocát illeti köszönet! (Félreértés ne essék, nem "copyzok" senkit!)
Jó éjt mindenkinek! -
#4025 Szerintem tök jó lenne a német autópályán repeszteni néha padlógázzal. Német országba nincs az autópályán sebességkorlát. -
#4024 Maradj már a Photoshop próbálkozásaiddal... -
#4023 na hát te is ügye vagy mért pont egy skyline-t? kamion szimulatorba gondold h a spoiler lesz a nyereg és húzni fog egy 3 tengelyes pótot meg majd 90nél leszabályoz?:D -
#4022 A második konvertálásom German Truck Simulátor-ba készül már.
vélemények várok.
-
#4021 de lenne egy f.szopo! milyen szopó? f.szopó! aki megvenné. -
#4020 úgyse venné meg senki... -
#4019 Ok, szia!
Nem fogsz hiányozni a kamu hülyeségeiddel!
-
#4018 nagyon szépen köszönöm
#4012 jól van már multipalyer srác játszatok akkor ketten meg gondolod h ha egy valaki megveszi nem tudná faszán feltörni mi? -
carloelsa #4017 Ezek után semmi hírt nem közlök veletek... Nincs értelme, fikázzátok a másikat =( -
#4016 Te mekkora fasz vagy! Már elnézést!!!
LOL...
made my day... -
#4015 jólvan nem kell megmagyarázni a bizonyítványt... -
#4014 Hogy tanulj is valamit holnapra:
1000 k kilo
10002 M mega
10003 G giga
10004 T tera
10005 P peta
10006 E exa
10007 Z zetta
10008 Y yotta -
#4013 Petabyte... amúgy csak viccvolt:D -
carloelsa #4012 Ne írjon senki sem PM-ben! Csak megmutattam, hogy ilyen is készül és PRIVÁT! Ha kész lesz, már ha kész lesz, akkor meg pénzér megvehetitek!
Carlos! Attól még hogy Erdélyben vannak a szülei és ott van neki 200-s netje, mert ott van Kedden,Szerdán,Csütörtökön, valakinek kellett a SZERVERGÉPEN futtatnia a dolgokat,szervert! És ő volt az :O azért is voltunk csak ketten, mert ő volt a szervergépes és én meg a player (szervergép Pesti)
Mentem aludni és megint 4 napig nagy eséllyel nem leszek, mint múlthéten! Jó fuvarozgatást és Jó éjszakát!
-
Lolluki #4011 De már mentem át másik városba és ott sem de átt ugrok!!!! -
sfm #4010 Próbálj egy városon belül több céget, nekem is volt olyan hogy egy cégnél nem volt meló, akkor egy másiknál ugyanabban a városban találtam... -
#4009 mi az a PB? Pinabyte? -
#4008 sztem csak csillog...
mostnézem... tékem volt #4000 -
#4007 Énis akartammár írni. -
Lolluki #4006 Jaj én is tudok akár milyen netsebbeséget mutatni de ne vitázunk én inkább kérném a segítségeteket... -
#4005 olyan net nekem is kell!!!:D -
Lolluki #4004 Jó és szerinted az milyen érzés hogy single-ben nem tudok tovább lépni mert nem tudok fuvarozni és több forumra írtam és sehol senki nem tudd nekem segíteni mindenki csak a maga baját kérdezi és uttána le se sazrja az oldalt vettem egy kamiont utána befejesztem az alap küldetéseket és akár hova megyek akár milyen céghez mind azt írja melyik városban vagyok és nem tudok elfogadni fuvart csak ha n-t nyomok és ott van valami farcht vagy mi asszem a második alul és odd kidobb sok cég nevet és hogy mennyért de hiába katt rá kétszer semmi... -
#4003 Ja ja majd ha az SCS Software kijelenti hogy adnak egy multit elhiszem. -
#4002 fake -
#4001 nem is egyetemen lakom de nekem csak 6 fullkocka haverom van akik húzták a netem.
Nekem ez a netsebességem van. (TvNetwork) Netem -
#4000 szarvagy... nekem 1PB-s:P -
elbe1 #3999 de ha most ez nem kamu akkor nagyon szar érzés hogy én nem multizhatok a játékkal mert már ets-óta akarok multizni -
#3998 Fel veszel egy munkást,és csinállsz képet,mint Fazer is csinállta,majd fölé írod a neveket,ha lenne multi,már tudnánk rólla..:C -
#3997 Jó estét.
Nagyon ütősek a gépek.
*multi* -
Lolluki #3996 1tb os net??? az egyetemeken nincs olyan ne állísd már fel a faszom:D:P -
#3995 Hát akkor azért laggol mert csak 200 as a net. nekem 1TB-es és azért nem laggol. -
Lolluki #3994 Srácok lehetne egy kérdésem tudom nem a multyhoz tartozik de amikor vettem egy kamiont és és már nem ad fuvarokat a játék hogyan tovább mert akár melyik céghez elmegyek csak kiírja hogy melyik városba vagyok és sehogy se tovább tudtok adni valami tanácsot...???Előre is köszönöm -
#3993 Akkor a képen az IP nem stimmel... LoL... ennyi volt, meg is buktál! -
#3992 igen és a bazinagy kockák 7en meg nem tudják a lagot kiküszöbölni
képzeld én is multizok 7 haverommal csak sajnos sose tudunk találkozni mert nem egy fuvart kapunk. és mi bizony nem laggolunk:D -
carloelsa #3991 ADSL net? xD Erdélyi, ott 200-as netje van ne röhögtess
UI:Egyet mondhatok még: Nem Hamachival oldják meg, hanem félig hasonló programmal, amin ugyanugy van jelszó, szerver adress...Csak jót akartam, hogy elmondhattam és hogy örüljetek, de mind1 =(