47495
German Truck Simulator
  • sfm
    Én DXTBmp + MSPaint + GIMP2 kombóval csinálom.
  • rgida666
    Kíváncsi vagyok mennyiért fogják adni. A hivatalos oldalról 29,95 Euro-ért lehet megvenni, ez kb 8e.
  • Dominic901
    milyen progik szükségesek a skinek átalakításához?
  • Gis80s
    Próbáld ki, hogy azt is átírod nullára és ha már bent nem esik, akkor hó volt, illetve havas eső :) Amúgy ha jól emlékszem, akkor valahol volt egy mod, ami elég jól szabályozta az időjárást.
  • Cindas
    ott van a cim;D failblog.org
  • Dizson
    Van egyáltalán hó?
  • daf xf
    Honnan szeditek ezeket a sok hülye képeket?:D
  • Dizson
    Hali, kéne egy kis segítség. Beállítottam a game.sii-be hogy legyen eső, hó stb. aztán meguntam hogy csak az eső esik, ezért ki akartam kapcsolni, és átraktam a stored_rain_intensity: 0-ra. Viszont belső nézetbe még mindig esik az eső, ha kivülről nézem akkor meg nem. Van valami ötlet?

stored_weather_change_status: 0
    stored_current_weather: 0
    bad_weather_intensity: 0
    stored_rain_intensity: 0
    stored_snow_intensity: 1

Most így van.
  • CseNo
    Na ez jó hír :)
    /Meg akkor letöltöm a demot is /
  • Szathy
    Hali!

Valaki lenne kedves és meggyőzne, hogy miért jobb a GTS, mint az Euro Truck Simulator? Vásárlás előtt állok és szeretném tudni, melyik miben jobb.
    Köszi.
  • SitatiS
    Na..már hivatalosan is kint van a SevenM honlapján a hír!
    "Korábban már jeleztük, azonban mostantól hivatalos a hír, miszerint a nagy sikerű Euro Truck című játékunk újabb része a German Truck is a mi forgalmazásunkban kerül a boltok polcaira.
    A lokalizációs anyag a héten megérkezett, így gőzérerővel megkezdtük a magyar változat elkészítését. A játék előreláthatólag február közepén vagy végén fog megjelenni magyar felirattal.
    Aki azonban nem tud addig várni, annak jó hírem van, mert honlapunkról letöltheti a German Truck demó változatát, amely egy órás betekintést enged a hamarosan megjelenő játékba."
  • Cindas
  • daf xf
  • CseNo

Szvsz..
  • Cindas
    mér mindig csak a pótról csinálsz képet fézőr?:/
  • daf xf
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ keci!!!!
    Dugnám!!!!
  • Cindas
    EPIC FAIL
  • kobi14
    Én szedtem le.
  • Tomika boy

• V43 1105

• Lolluki
    Szép gép!!! Nice man ám az milyen skinű kilométer óra egyéni vagy te szetted le?
  • marko37

tess minta
  • marko37
    HEJ ez az én skinem a haulinból
  • kobi14
    Na jó éjt mindenkinek:

Vége a müszaknak
  • Lolluki
    Nem tudod hogy az újabb dafba aminek felül is van lámpája ahoz szeretnék fasza interiort tudsz vagy hogyan tudok csinálni?
  • Glory81
    Szép a kis DAF
  • Lolluki
    Helló szia nem tudom vagy-e még de tudnál nekem segíteni én is szeretnék skinezni meg egyéni interiort csinálni tudnál segíteni meg potot is szeretnék előre is köszi további szép estét helló!
  • Krapo
    Dobok mais estére egy képet ! (átpakoltam a dafba :))
    Szerintem összedobom a waberer's hűtós pót skinem ha majd érdekelne valakit !
  • Lolluki
    Srácok a Gts-eredeti kamionjait ki lehet valahol venni és ha igen melyik fájban vannak?
  • Lolluki
    Na rájöttem mindenre:D #4032 és ki kérem magamnak hogy nem nyafogtam mint egy fűrdős kurva hanem segítséged kértem mert ez egy forum de ha neked ez bajt okoz akkor bocsi.....Ám rendszám táblát és cb hívó táblát hol tudok csinálni photoshop???
  • gabikamionos
    Azt szeretném kérdezni hogy amit megveszek kamiont hol tudom lecserélni.
    Az lene még hogy szeretnék sófőrőket felveni de nem tok enterezni vamit ki ír.
  • Axtros
    A városok tényleg nagyon kicsit, főleg úgy, hogy a Wos sorozatokban, főleg az legutolsóban mekkorák is voltak, és mennyire különböztek egymástól. Ezek nem is városok, hanem falvak, lol Tesco-val, és ugyan azokkal az épületekkel.
  • allock #4038
    nekem is tetszik míg egyhelyben állok a kamionnal és nem kell kanyarodni :p
    táj meg elég egyhangú, ugyanaz szinta mint ETS-be semmi újat nem nyújt
  • V43 1105
    Nekem tetszik, bár van-egykét negativuma, a városok egyhangúak számomra példáúl egy-két kivétellel, örültem volna kis faluknak, vagy ilyesmiknek .. :D
  • allock #4036
    nektek tetszik ez a játék tényleg?
    vagy csak ez a csilivii kamionmutogatósdi miatt jön be?
  • 94mike
    jaaaaaaaahát arra tényleg nincsxDD
  • Atikah
    személyautónak
  • 94mike
    Miérnincsen?
  • Glory81
    lolluki már ne is haragudjál de ez a játék egyszerű egy 10 éves érti rájön magától bazd mit hogyan kell ne legyél már ennyire szerencsétlen olvass viszább inkább mint állandóan kérdezgeted ugyanazt te uborka.
    Ha meg német van szótár gyerekek mindent ki lehet irni és leforditani nem kell ehhez perfect német tudás csak meg kéne kicsit erőltetni magatokat nem nyavalyogni almák.
  • Carlos