47495
German Truck Simulator
  • attila49
    Mire való ez a fórum??Nem azért hogy segítsünk egymásnak??NEM FOGOK TÖBBET KÉRNI SEMMIT NEM IGAZ HOGY NEM LEHET SEGÍTENI!!!1 KÉRÉSEM VOLT HOGY SEGÍTSETEK HOGY KELL SAJÁT FUVART VINNI MEGVAN A KAMIONOM MEG A GARÁZS IS DE ÉN NEMBIROK VINNI FUVART NEM KELL TÖBBÉ A SEGÍTSÉGETEK!!!Gondolkozzatok el itt van egy nap több mint 50 Hsz(kb)És vannak rajtam kívül akiknek kivan a tökük az egésszel hogy nem segít senki ennyi!!!
  • mandm
    Én sem értem minek a csalás?
    Gondolom mind azért játszunk vele, mert alapból élvezzük, hogy egy (viszonylag) jó szimulátorral van dolgunk.
    Hogy ne váljon unalmassá és céltalanná a vezetés, az emiatt beépített feladatok, akadályok leküzdése nem állít olyan lehetetlen kihívást a játékos elé, amelyek játszhatatlanná tennék az egészet.

Egy szóval a játék lényegét veszitek el a csalással.
  • abacss
    kamion van bent a mod ban akkor vedd ki!!!

• abacss
    Ja birnia kellene!!Én is win 7 játszok nekem néha akad!!!!
  • mester07
    Ha mod hibája van nem tudjátok melyiktöl lehet???
  • abacss
    Mi értelme van a játéknak pénz kódal!!Ne csalj!!!
  • mester07
    Hy Carlos!!Igen raktam fel modokat!!
    Hy Abaccs!!A te kérdésedre a válasz :Win7-en játszok,a procim pedig Intel Core 2Duo E8400 3.00GHZ!!Szerintem birnia kell neki!!A videokarim pedig Ati radeon HD3870 512mb!
  • Lolluki
    Jó tanulság ne csalj:D
  • Tomikahh
  • Keeway
    Császtok az miért van hogy ha beirom a pénz kódot akkor nem tudok venni garázst? De eddig már kerestem 40ezer pénzt és még ha beirok 35ezer pénzt akkor nem veszi meg az miért van?? előre is kössz
  • abacss
    win 7 játszod?Milyen a procid?
  • Carlos
    raktál fel modokat?
    Ha nem, akkor nem lehetséges, ha igen, akkor lehet!
  • abacss
    Valaki megoldást!!Nem megy át alatta!!De ha leakasztom átmegy!!!Alacsonyan van a tábla .valaki találkozott már ezzel?
  • mester07
    A gépemmel semmi baj!Minden játék megy rajta tökéletesen még a legujjabak is!!!Én arra gondolta mhogy valami kiegészitö nem tetszik neki!!Lehetséges??
  • Carlos
    Berlin
  • zséé1022
    Sziasztok nem tudná valaki megmondani meik városba tudok venni MAN TGX-et??
  • Carlos
    Amit én linkeltem azon az volt. Mármint az én vasamban volt az.
    Diesel adta az interior-t. :D
  • gigamen
    Köszönöm szépen.Tudom,hogy rádió bár azért csináltam a helyére GPS-t mert mintha láttam volna interneten egy olyan képet amin az volt.
  • kazai21
    Jó képek,amúgy amit te GPS-nek néztél vagy ilyen térképnek az nem az ha nem Rádió:)
  • rgida666
    Köszi!
  • Carlos
    akkor tölti be a várost. Van elég vasad a játékhoz?
  • mester07
    Üdv mindenkinek!!Ujonc vagyok mármint az oldalon!!Én is nagyon oda vagyok a kamionokért!!Már lekeztem játszani!!Nekem is vannak ilyen gondjaim hogy aváros elött pl."Dortmund"kifagy a játék!!!Kicsit idegesitö hogy a cél elött kilép!!
  • saloka
    köszike. aranyos vagy
  • neo81
    Innen!
  • rgida666
    Honnan tudod, hogy 4e lesz?
  • saloka
    Üdv! Segítséget kérek. Nürnbergben vettem garázst. Vettem bele két manust, és most két kamiont is. hogyan tudom melóra kényszeríteni őket.?

Köszönettel saloka
  • vadkamionos
    Nagyon király;)
  • rokerkamionos
    Jól néz ki!
  • Dizson
    Az miért van hogy Nünberbe megyek be és kifagy a játék? :S
  • krissz81
    Sziasztok.Tud valaki segíteni abban,hogy a második alkalmazottamat hogyan bírhatom munkára.Vettem neki egy kamiont de nem dolgozik és nem tudom mit csináljak vele.A gép elvileg a garázsban van.Előre is köszi.
  • CseNo
    Így néz ki az Axor most, 3DS Max render képen:

• ajron
    Az egyik haveromnál fel van rakva a játék , de amikor futattja , a kamion abalakában megjelenik agy nagy zöld kocka . Ez miért van ?,( és biztos nem pixel hiba mert hd 4650-es videókártyája van) A Választ előre is köszönöm
  • SitatiS
    Javítja az irányítást! :)
  • neo81
    4.000 HUF nem fog a földhöz vágni
  • Carlos
    Helyes!
  • Dani117
    Nem fogok másképp dönteni egy ilyen hozzászólás miatt.. Meg fogom venni a játékot ha végre kijön majd!
  • Carlos
    Ne légy pöcs! Én adnék ezért a mondatért egy ban-t az hétszentség!
  • Vanyesz601
    Nehogy megvedd! Tötsed le torrentoldalakról!Ugyan olyan jó!
  • Gados Alex
    csöcs Sztem is jo de alig várom hogy kész legyen:D
    de rohadt jo lesz tehát legyen kész ja és majd szolj ha kész lesz na csöcs
  • Dani117
    Sziasztok srácok! Lehet hogy már volt ez a kérdés de nem kísérem figyelemmel mindig a topikot! Mikor fog megjelenni hivatalosan Magyaroszágon a játék? Köszönöm a választ!