47495
German Truck Simulator
-
#4350 Nem tudja valaki hogy lehet-e olyat csinálni hogy a billencs pótot átteszem a hűtős helyére? Ha igen legyenszíves megmondani valaki hogy hogyan. -
#4349 de undorító ez a ps geci rajta -
#4348 -
#4347 Én pont előtte mentetem el szerencsére de majd elmegyek másik úton! -
tomi0113 #4346 xD -
DIESEL DOG #4345 Sorry...hirtelen azt hittem hogy ez ETS topik...lol i'm fail...
Most tűnik fel hogy ez GTS topik... hát nem tudom hogy ma mivan velem...
Bocs mindenkitől...elnéztem de nagyon... :S -
#4344 A GTS magyar neked? -
5martin85 #4343 Hogy hogy magyar nyelvü -
#4342 Par kep a szerelvenyemrol, sikerult beraknom potokat ETS-bol vegre, csak a kamionok nem akarnak mukodni, mindig kifagy amikor belepnek autoszalonba. Pedig ugy is csinaltam ahogy megas leirta, meg ugy is ahogy ifadriver mutatja a kepen.:(
Egyebkent kiprobaltam sevenm demojat, full angol, egy magyar szo nincs benne, szoval aki azt varja, annak februar vegeig varnia kell es nekem kiakadt win7 alatt mikor inditanam a jatekot! -
DIESEL DOG #4341 Nekem eredeti Magyar nyelvű... -.- -
Buszosman #4340 Még mindig nem indul el pedig újra raktam akkor mit csináljak?Jah és ti honnan szereztétek meg a játékot? -
Passy #4339 Hali!
Megtudná valaki mondani, hogyan tudom az ETS-ből származó Schmitz S.KI póthoz a homok szállítást hozzá adni?
Előreis köszi. -
#4338 Ha már annyira bele lendültetek a Waberer's-be akkor rakok Én is egy képet egy volvo-ról amit nemrég fejeztem be:)
kép: [IMG][url=http://kephost.hu/share-9A0F_4B55DA78.html][/IMG] -
tomi0113 #4337 szép kis Axor, tetszik! -
#4336 -
Hosszas #4335 Én is találkoztam ezzel a problémaval. Pont azt szállitottam amit te, de én se fértem at rajta. Probáltam át irni az árut a mentésembe de nem sikerült megoldanom, kifagyot a játék amikor töltöttem be. De ez van, rosszul van megcsinalva, remelem h ha majd adnak ki patcht-t abban megoldják ezt a problémát. Szerencsére én lementettem azelöt 2 fuvarral a játékot s onnan folytattam... -
krissz81 #4334 Ok.Kössz.Megvárom. -
#4333 megy magától. nem kell csinálni semmit. -
krissz81 #4332 Ha bemegyek a menübe ott mutatja,hogy van egy kamion és egy ember is.Azt ennyi. -
#4331 Hello!
Luspy!
Nekem ebből!
-
krissz81 #4330 A kérdés?Az,hogy nem megy dolgozni!Az első embert mikor felvettem az mindjárt útnak indult. -
carloelsa #4329 -
#4328 Mi a kérdés? -
krissz81 #4327 Sziasztok.Nekem is segíthetne valaki.Én a második alkalmazottamat szeretném munkába állítani.Kamionja már van és külön garázst is kapott. -
SuSu1992 #4326
-
Buszosman #4325 köszi újra rakom és meglátjuk hogy mi lesz ha megint kiír vmit akkor megint írok majd! -
#4324 grat szép parabola nem teccős -
kiskopci #4323 ...sokféle hibaüzenet van ami írja h küldés vagy mégsem,te se írtad h mit ír ki.....de először rakd fel újra a gépre a gamet sztem,aztán hátha... -
Buszosman #4322 LÉgyszi valaki segitsen -
Buszosman #4321 Bejött egy hibaüzenet és folyton azt írja ki hibajelentés küldése vagy mégse mind a 2re rámentem mindig kifagy!Ilyenkior mi a teendő hogy tudjak játszani????,
LÉGYSZI HELP -
-
#4319 -
tomi0113 #4318 köszi szépen! -
DIESEL DOG #4317 Jaj...na... értsed félre na... -
Blum #4316 Tudol? :DDD
Értem én... -
DIESEL DOG #4315 Akkor szerződnöd kell egy céggel. Elvileg miután szabadúszó lettél utána kellet kapnod e-maileket cégektől akik szerződést ajánlanak. -
Blum #4314 Valaki nagy skinszakértő vagy aki csak úgy ismeri a cégeket! Tudna mondani olyan céget,aminek van FM-es Volvoja? -
#4313 Megvan a kamionom!!!!
#4312 ??? -
#4312 ciao! -
DIESEL DOG #4311 Saját fuvart akkor tudol vinni miután vásároltál egy saját kamiont...