Amikor megállt a Föld
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki sci-fit csak a "jó jelenetek" miatt néz, az meg is érdemli a csalódást...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Szerintem egy nagy rakás szar! Van benne pár jó jelenet, de ezen kívül szintem 0 :(
nem baj jövõre avatar, star trek, ...+ha sci-fi t4+t2, még ha nem is ûrmese. szóval azért 2009-ben belehúznak
Már nem elõsször érzem ezekben a cikkekben, hogy a szerzõ igencsak részrehajló. Már csak annyi hiányzik belõle, hogy: ne nézd meg, mert szörnyû lesz. De jobban szeretem én eldönteni.
Megyek és megnézem.
Megyek és megnézem.
Épp az elõbb láttam a filmet és szerintem teljesen nézhetõ volt a kritikusok szörnyû véleménye ellenére is.
Hétfõn be van tervezve. Kicsit elbizonytalanodtam. De végül is a B kategõriás filmeket is megnézem pojénból.;)))
A Napfény, ha már szóba került nem volt rossz, a forgatókönyvre azonban ott is rágyúrhattak volna.
A Napfény, ha már szóba került nem volt rossz, a forgatókönyvre azonban ott is rágyúrhattak volna.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nemtudom, miért ilyen lehúzó a cikk. néha kell olyan filmet is csinálni, amit szívességbõl vállal az ember, esetleg mert nincs jobb dolga.
én is ma nézem meg, remélem nem olyan borzasztó, mint ahogy a fenti kritikában lehuzták :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ma megyek megnézni :) Kíváncsi leszek :)
Ezt a filmet én is megnézem moziban:)
Láttam, nekem tetszett... Viszont abszolút nem magyaráztak meg pár dolgot a film végén (az egész befejezés nagyon összecsapottnak hat), így a vége igazi csalódás volt... De összességében nem bántam meg hogy elmentem moziba érte... Nem váltam megváltást, csak kikapcsolódást a filmtõl, és azt meg is kaptam...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
← ElőzőOldal 3 / 3