Amikor megállt a Föld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mélyen egyetértek a cikk írójával a gyerekkel kapcsolatban, mondjuk a dezintegráció túlzás, de egy-két pofon kijárt volna neki.
A cikk írástechnikailag tartalmaz ugyan néhány hibát, de összességében mint kritikával, semmi gond nincs vele. Ja, hogy a véleménnyel van gondotok? Tudjátok, a kritika egy szubjektív mûfaj. Ha nem tetszik nektek, hogy valaki más ír le, mint amit olvasni akartok, akkor talán menjetek a picsába blogolni és örüljetek magatoknak, fafejek.
www.gamedroid.hu
スラッグ
Nekem is van egy véleményem, szerint konkrét határ vonal nincs a mûfajok között, ezért gyakran az érdekek dominálnak abban, hogy valamit sci-fi-nek mondd az ember-e vagy sem.
"Az idei év 20 legjobb mozija összesen 3,7 milliárd dollárt hozott az USA-ban, amibõl a scifik 2,5 milliárdot. Az io9 remek cikke szerint a science fiction olyannyira a mindennapok része lett, hogy a fiction helyett beszélhetünk nyugodtan kultúráról, vagyis a kitaláció beépült. Így alakult: 1990-ben összesen 2,280,500,000 (scifi: 459,600,000), 1995-ben 1,872,900,000 (scifi: 479,200,000), 2000-ben 2,732,600,000 (scifi: 435,000,000), 2005-ben 3,573,800,000 (scifi 1,781,000.000)."
de amit leirtam akkor is ugy gondolom :P
MIRÕL BESZÉLSZ?
ennél bugyutább, 1xûbb, egyértelmûbb filmet nem nagyon láttam az utóbbi idõben. kb az elsõ pillanattól lehetett tudni, hogy mi lesz a vége (lécciléccinebáncs,megjavulunk)...
azt meg végképp nem értem, hogy mi a faszt képzelsz hogy jössz és szanaszét osztod a cikk íróját, amiért lehúzza a filmet. meg miaz, hogy irja oda, hogy "szerintem"?! ember, észnél vagy? elég nyilvánvaló, hogy csak a saját véleményét tudja leirni a cikkbe, tehát neked kéne odaillesztened gondolatban, amikor olvasod, hogy ez a saját véleménye.
különben meg ne hidd hogy a hétköznapi "csak magukkal foglalkozó" emberekre ez a film bármilyen hatással is lenne...hiszen csak arra kell hogy legyen mit bámulni amíg elfogy a popcorn meg a kólalájt...
psychobilly?
Igazából ez a Szekeres Viktor az egyik legcinikusabb (gonoszabb) ember akit valaha is olvastam.
Gratulálok, hogy odajutottunk, hogy ezek a megmondói, mi a jó és mi a rossz!
Beteges.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ami engem érdekel, ebben mi lehet a biznisz? El lehet nyomni a tájékozatlanabb mozitulajdonosoknak? Milyen lehet eleve a tesco-s 450Ft-os DVD kosárba filmet gyártani?
ne tetsszen neki, legyen szerinte "döbbenetesen gyengén, elképzelés nélküli" film. De tegye hozzá zárójelben nagybetûkkel: ---> Sajnos az én véleményem, korántsem mérvadó és nem is tudok azonosulni vele, mert igazán nincs is gondolatom a filmrõl csak megnéztem, hogy dicsekedjek: Én ezt a filmet is láttam. És ma néztem meg A zsaruk becsületét a mozikban, és gyerekek állati jó film volt....vér, stílus minden!!! WÁÁ <----
ennyit Róla....
üdv
-
Azért mert Nektek, korlátolt embernek nem tetszett a film, mert nem volt elég egyértelmû, és gondolkodni kell, azért nem kell olyan véleményt írni amivel másokat sértesz... ezzel a mivoltodat feszegeted.
Nekem nagyon tetszett a film, konkrétan arra ment ki a játék, hogy a hétköznapi ebereknek (aki csak magukkal foglalkoznak) felnyissák a szemüket és lássanak. Nem ez az elsõ próbálkozás, csak hát olyan köntösbe kell bújtatni amit megeszel a sajtburgered mellé.
Nem tudom észre vettétek-e a megjelenés dátumát. ez is sugall valamit. 12, na vajon mi lehet.
üdv
-
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
a mozizás csúcspontja (számomra) az volt, amikor a végén vége elmehettem pisilni... ja, meg a sajtburger is jó volt elõtte
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem bejött illetve elment a film 6.5/10!
"A filozófia vonal egyébként igencsak egybecseng az egyik nagy nyári bukásfilm által közvetített gondolatokkal - nem áruljuk el (a kulcsszó hárombetûs), melyikkel, de mindenki számára egyértelmûvé fog válni, hiszen még hasonló jelenetben is lesz részünk. "
Kérdésem, melyik ez a film? Pedig kerestem, és gondolkodtam, de nem emlékszem rá <#mf1>#mf1>
De!
„Te egy eléggé primitív gyerek vagy, nem is lenne gond, ha mondjuk az ilyeneket kiirtaná egy ufo...”
Az ufonauták (nem ufo, te iqbetyár) csak az olyan embereket vinnék el, mint amilyen Te vagy, mert nincsenek érzéseid. Legalábbis remélem, hogy csak az ilyeneket, mert 1. megoldódna a föld túlnépesedésének a problémája. (tudom, te inkább kiirtanád az emberek egy részét, pl. hajléktalanokat), 2. nem írogatnál hülyeségeket.
„Kb 10szer mondta, hogy változtatni kellene azonnal, mert baj lesz”
„Te láttad a filmet egyáltalán? Elöször beszélni akart a föld vezetõivel, aztán jött a kiirtunk mindenkit téma”
Egyáltalán nem zavar, hogy a gömbök még azelõtt elérték a földet mielõtt, beszélni akart volna akárkivel? És ezek a gömbök egyenesen a védelmi rendszereket célozták meg? Amikor a kiskölök megkérdezi, mi a véleménye, meneküljenek, vagy harcoljanak, akkor mit felelt? MINDEGY, MÁR NEM TEHETTEK SEMMIT, ITT VAGYUNK. Szerinted ezek után, mit mondott volna a világ vezetõinek? Na erre írtam, hogy soha nem tudjuk meg.
„Álszent vagy, és buta is!”
Te meg idióta mama kedvence, aki szerintem bármit megkapott eddig az élettõl. Szerintem, csak megszületned volt nehéz. Hétvégenként meg, a bedrogozott agyaddal ugrálod át a hajléktalanokat az utcán.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Te egy eléggé primitív gyerek vagy, nem is lenne gond, ha mondjuk az ilyeneket kiirtaná egy ufo... én soha nem mondtam ilyet, hogy azért jött. Te voltál aki ezt írta : "Lényünk, a fejlett technikáját nem arra fordítja, hogy segítsen".
"Soha nem tudjuk meg, mit akart mondani az ország vezetõinek"
Kb 10szer mondta, hogy változtatni kellene azonnal, mert baj lesz. Ezt még arra sem foghatod, hogy nem értetted, vagy lemaradtál a feliratról...
"Nem segítem a hajléktalant, de nem is ölöm meg!"
Álszent vagy, és buta is!
Ott a pont.
„Mellesleg, pont arról szólt a film, hogy a felsöbbrendü faj nem tamogatja, hanem megsemmisiti a kisebbet.”
Akkor mirõl beszélsz, amikor azt mondod, hogy azért jött, hogy megmentse a földet?
A hasonlatod pedig nagyon sántít. Nem segítem a hajléktalant, de nem is ölöm meg!
A mondanivaló? Az ember az egyetlen lény az univerzumban akinek fasza érzelmei vannak..minden idegen csak akkor tanulja meg ha idejön....csodálom hogy nem rókáztam,mikor ez az öndícsõítés ment....az eleje klassz a filmnek (A Mag és Gömb után szabadon)de aztán egyre süllyed,a végére meg pont megfeneklik...
Ez a film jó volt anno,de igy feldolgozva már nem annyira életképes (más idõk járnak,mint 50 éve)
Ha meg a GreenPeace fel akar valakit bérelni, akkor Miyazaki bátyót bérelje fel, mert kb. 1000x értelmesebb storykat tudott az öreg eddig összerakni.
Nem az a ciki professzor.
Az a ciki, amikor ezt az amcsik nyálas, klisés, okádás módon tolják a pofádba, Istent-embert nem tisztelve...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viszont EZT a vacakot nem is nehéz túlszárnyalni.
Olyan jó kis Föld-megmentõs filmek voltak az elmúlt években, azok fényében ez rettentõ gáz volt. Fogták az eredeti filmet, kiszedték belõle azokat a részeket, jeleneteket, amik valóban gondolkozásra érdemesek, mert azok megfeküdték volna az amerikaiak gyomrát és a többit leforgatták, direkt úgy alakítva, hogy egy mai 14 éves is megértse, de a lényeg, hogy legyen benne gyerek, kutya meg delfin.
Tipikus, ahogyan azt Amerika be akarja adagolni a konzumidiótáknak. Feldobják, de nem feszegetik, hanem rittyentenek egy hepiendet. Pedig, voltak olyan sikerfilmek és feldolgozások is mostanság, amiket nem kellett lebutítani. Ezzel sajnos ezt tették. Nem véletlen, hogy pár ifjonc, Hollywood-rajongó és feldolgozáspárti rajong, de netszerte mindenki nullának tartja a filmet. (Érdemes elolvasni az értõ véleményeket, nem csak a kommentezõket és a magyar "kritikusokét".)
"A vége valóban elkapkodott volt, kicsit befejezetlen, de aztán rájöttem, hogy nem véletlenül. Szerintem a rendezõ ránk bízta, a mi fantáziánkra bízta a további történéseket."
Azért ezen jót röhögtem:) Szerintem te sem gondoltad komolyan.
Azt már kezdem megszokni h a Szekeres úr jó kritikát nem tud írni, csak anyázós-lehúzós-fikázósat, és tojik arra, hogy esetleg mondanivalója is lehet a filmnek.
Fikázzuk a mondanivalót? Ciki a föld megmentésérõl filmet írni? Gratulálok mindenkinek, aki emiatt fikázott!
Én speciel azért néztem meg, mert kikapcsolódásra vágytam, a sci-fi mûfajt kedvelem, és nem csalódtam olyan irtózatosat a filmen. A vége valóban elkapkodott volt, kicsit befejezetlen, de aztán rájöttem, hogy nem véletlenül. Szerintem a rendezõ ránk bízta, a mi fantáziánkra bízta a további történéseket. Ami egy kis ûrt, és egy kis csalódottságot is hagyott mindenkiben, ezzel együtt ez rossz érzés, hiszen így kénytelenek vagyunk azon agyalni, hogy mi lesz ezután. Kicsit kétségbeesõs érzés, és szerintem ez az a hatás, amit a film ki akart váltani.
Aki ezt nem érti, az dühöngjön, és fikázzon tovább.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"