59
Segítségek,tanácsadások
  • Count Adyn
    De azért ha mai fejjel lehetnék 15 éves megint:DD
  • Tigristank
    Tudom, a szmájliból rájöttem. :D
  • Count Adyn
    Nem is mondtam komolyan teljesen:)
  • Tigristank
    Ez viszont nagyon szép dolog, sajnos manapság kevés ilyen emberről tudok, aki megmaradt az első párjánál.
  • Tigristank
    Ez elég szemét felfogás, nem csak a lányokra nézve, hanem úgy az összes többi fiatalra. Bár neki biztos jó lenne. :)
  • NessieGraf
    Szóval: van egy, akit barátnak tekintesz, holott lehet, hogy ő téged nem. A szex témában vagytok, ahogy jólesik, de hivatalosan nem a barátnőd. Eddig értem.

A két napos dolgot nem értem. Két nappal ezelőtt összejöttél valakivel, akivel lehetett szex, de igazából kapcsolati szinten 0. Csak bejöttök egymásnak.

Ez úgy sacc / kb. egy teljesen átlagos helyzet 18, esetleg 20 éves korig. Később már nem szokták ideologizálni. Aztán mikorra megérkezik egy valódi barátnő, vagy a barátról kiderül, hogy mégis több, akkor ezek a fogalmak rendeződnek maguktól.

Szerintem ne görcsölj rajta feleslegesen. Ha egy lány bejövésre elvihető, az az ő dolga. Ha felébred ebből az állapotból, még nő is lehet. Ha nem...
  • Count Adyn
    Én már bazi öreg vagyok, majd egy évtized + hozzád képest:D És még mindig a legelső barátnőmmel vagyok együtt hm majd 6 éve úristen :o:D Közösségi szájtokon a családi állapotot pl tolhatod is át "kapcsolatban" re, csakhogy valami építőt is hozzátegyek a témához:)
  • Neoncsoves
    SOS
    Segítség O Segítség
  • Barnabyka
    mert te olyan öreg vagy
    (bár lehet mondasz valamit)

de részemről többről szól a dolog.
  • Count Adyn
    Fiatal vagy még, fektesd meg mindet!
  • ba32107
    Ez a barát dilemma elég szar tud lenni
  • Barnabyka
    2napja jöttünk össze...(szerdán)..de a másik csak egy (talán túlságosan is) nagyon jó barátként vesz részt az életemben.De már aztis mondták nekem ,hogy ezt csak megpróbálom magammal elhitetni..
  • Barnabyka
    hát-hát..aki nem ismer minket mindenki azt hiszi ,h együtt vagyunk(pedig nem) (látnád a myvip-emet azt is ő csinálta. Hát néha érzem ,h ennyire nem kéne,de nem mondhatom neki (vagy igen?!) ,hogy elég lesz már mert barátnőm van és nem akarok zűrt...(de talán nem is akarok neki ilyet mondani.) Jah. és még nemtudja ,h nekem barátnőm lenne :/ (VAN.)
  • NessieGraf
    Most valamit nem értek. Két napja költöztetek össze a barátnőddel, vagy két napja a barátnőd? Mert ha az utóbbi, akkor a másikat csalod meg vele.
  • Barnabyka
    én egy hasonlót találtam de az szvsz nem ugyanez.

Upszika...hát igen a fránya helyesírás, pedig aláhúzza ha rossz:)
  • chilios
    barátnő az barátnő,barát az barát :)
    Mér lenne rossz ha jól érzed magad egy baráttal?
  • ba32107
    Sok-sok ilyen topik van már.

Btw szégyenlős ;)
  • Barnabyka
    Na és egyből el is kezdeném.

Szóval:

Két napja vagyok együtt a barátnőmmel.Jól mennek végülis a dolgok, csak van egy másik nő akivel nagyon jó "barátságot" ápolok. Amikor vele vagyok bármilyen helyzetben jól érzem magamat. Szerintetek ez rossz? Én úgyérzem ,h "szeretem" a barátnőmet! Mit tegyek, jól érzem-e?
  • Barnabyka
    Arra gondoltam ,h ebben a témában is elfér egy ilyen topik. Itt (aki nem szégyellős{szerintem csak az vállalja}az) elmondhatja ,hogy jelenleg milyen kapcsolatban él vagy szeretne élni.Esetleg segítséget kérhet kapcsolatának fenntartására vagy új kapcsolatok létrehozására,illetve tapasztaltabb társainktól tudunk tanácsokat kapni.

( írtó gyerekes hozzászólások kíméljenek)