17
102 Kiskutya Kölyök-Mentőkutyák
-
n3whous3 #17 gyááááááááááááááááááááááá -
#16 nem,úgy értem csak 1 db volt már a boltba,azt is én vittem el,aztán leis vették az oldalról :) -
Hydroceph #15 1db példány? nem a tescoban osztogattak a hostess lanyok?:o -
Jeppe #14 Ezen behaltam XDDDD -
#13 engem pusztán az érdekel hogy játék legyen,az összes többit leszarom :D
Meg jó elgyen az irányitása...ennyi a lényeg nálam :) -
#12 Egy borítóról/leírásról még nem fogod megállapítani, hogy az adott játék milyen nyelvi fájlokat tartalmaz. A játék pontozása egyáltalán nem mérvadó, ha te ez alapján válogatot meg azt, amivel játszol, akkor tizes skálán, 10 alatt ne is nyúlj hozzá semmihez.
Btw, nem az a 6 éves, aki nosztalgiázik, hanem akinek lelki sérülést okoznak az ezzel foglalkozó topikok. -
#11 De legalább nem volt drága. Asszem max 1000 forint. Amúgy ennél tényleg többet ér a tarzan:D. Nekem is meg van, és nagyon jó! -
#10 végülis egy 6 éves még eljátszana vele :D -
#9 "Csak eggyet sajnálok: A boriton angol nyelv van írva,de a játékba nincs választható angol nyelv,csak német,francia,olasz,dán"
"a játék 2000-ben készült"
magyarul pénzt adtál egy olyan játékért, ami nemcsak hogy ~8 éves és ilyen grafika már telefonon is hányinger lenne, de egyben a nyelve miatt még használhatatlan is. jó kis vásárt csináltál.
a játék pontozásai alapján pedig soha nem volt jó ez a játék. -
#8 erre asszem emlékszem még -
xido #7 vetted volna meg helyette a Toystory 2-t,Tarzant vagy az Aladdin:Nasira's revenge-t,azok még jók is voltak játékmenetben is -
#6 "én kifejezetten gyűlölöm a nagy grafikai részletességeket"
hát azért ez elég hülyén hangzik -
#5 az anno beli időkben ez nagyon jó volt....am. ha a mai nap is ilyen lenne a grafikai szint örülnél nkei.....én kifejezetten gyűlölöm a nagy grafikai részletességeket,am. meg a játék 2000-ben készült -
#4 Jó ez, ilyen játékok is kellenek :) -
#3 ennél még a doom1 is jobb :DDDD -
#2 Aki még tud 101 kiskutyás,vagy 102-es játékot....az szóljon,megvan a Print Studioja is,igaz azt nem adták hozzá,az ingyenes szoftver a neten :) -
#1 Sziasztok.Én megvettem eredetiben mert nekem örök favorit a 101 kiskutya meg a 102 kiskutya rajzfilmbe,gondoltam megveszem eredetiben,mert a CD galaxisnál volt 1 db példány.Csak eggyet sajnálok: A boriton angol nyelv van írva,de a játékba nincs választható angol nyelv,csak német,francia,olasz,dán
Pár Picture: