7
-
god25 #7 Én inkább a torrent letöltések számából vonnám le a következtetést. Nem pedig a mozi nézőszámból. A (torrent) fórumokon is jót írnak róla. Ennyi. -
gErEth #6 én is megnéztem, és nekem is tetszett
buta embernek buta film kell ... hát ne legyünk buták :) -
winnie #5 a magyar néző úgy megy moziba, hogy azt nézi meg, ami érdekesnek tűnik. sok agyonreklámozott film bukott már, de nyilván egy efféle drámázgatós thriller nem sokakat érdekel a fiatalok közül. -
kukacS3K #4 a magyar nézők úgy mennek moziba hogy amit a reklámoznak arra mennek, itt nem divat hogy informálódjanak arról is hogy a film jó-e vagy nem -
Reggel #3 Láttam a filmet. Határozottan jó film. Szóval én ajánlani tudom mindenkinek. -
kalapos01 #2 Hmm. Abból, hogy kevesen nézték meg nem az következik, hogy rossz, hanem azt, hogy kevesen tudják meg, hogy jó-e vagy rossz. (Általában ugye a gagyit szokták sokan nézni, a jót kevesebben, tisztelet a kivételnek. Az más kérdés, hogy ez a film eléggé közepes.) -
#1 Hát igen...és amikor én mondom egy RusselC filmre,hogy nekem nem igazán jön be ... minden ismerősöm leszól...mert'hogy mekkora jó már minden filmje...
Köszönöm,hogy végre nem éreztem,hogy rossz az izlésem :)