Bejelentett EA folytatások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LegionarR
Az egy dolog hogy sokat adtak el az Undercover-ból... Ez nem azt jelenti hogy ilyen királyság a játék, hanem hogy ennyien bedõltek a marketingnek...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Szerintem mondjuk kikéne adni 1 utolsó NFS-t ami tényleg meglenne csinálva és azzal kéne befejezni az egészet

Szerintem így is túl sok Undercovert adtak el. Állandóan ott volt az eladási listák élén.

A célközönség 99.99999999999999999999% a büdös életben nem hallott a te weboldaladról....
DjDano
Akár hiszitek akár nem a célközönség 75%-nak nincsen nagyobb baja a Need for Speed sorozattal... Én is szerkesztek egy NFS oldalt és a szavazáson feltett kérdésre a következõ eredmény született:

Szerinted milyen lett az NFS Undercover?

Nagyon király! 54,12%
Jó, de semmi extra! 22,35%
Szódával elmegy! 6,47%
Sokkal többet vártam! 7,94%
Pocsék! 9,12%

400-an szavaztak kb

HöfEE
A need for speed soha nem volt szimulátor, úgyhogy ilyesmit ne is várj, nem is kéne. (szeretem az autószimeket is, de az nfs az nfs)

HöfEE
Így van!

ámen

Palinko
szerintem az most közel sem nyújtaná azt az élményt amit gondolsz. szeritem a nfs nek most kéne kapni végre normális fizikát, lehet a live for speed (aki nem látta nézze meg!) el van túlozva, de valami hasonló verziót megnéznék szívesen need for speedbõl is, meg a kocsiknak még egyedibb jellemvonásai legyenek, inkább kevesebb de fizikailag jobban kidolgozott kocsi, de itt van, hogy a pistikéknek nem tetszene, mert csak 3 nyilat tudnak használni, de szerintem a többség fõleg európában örülne
LegionarR
Az NFS sorozatnak a gyökerekhez kellene visszatérni... (NFS 1-4, Hot Pursuit 2)

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

milyen igaz, a Most Wanted volt az utolsó NFS, ami még játszató volt

/signed

schrank
kedves EA négy éve várjuk a szájba...szott battlefield folytatást mi a jó k...rva anyátokat csináltok ennyi ideig hogy még híre sincs , bezzeg a f...sszoppó konzolosok már fél éve kaptak egy zsír újat és ne jöjjenek a varezzal mert már 4 éve sem lehetett multizni vele az account rendszer miatt úgy hogy válaszokat akarok <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

kozik
az utóbbi nfs-ek. jajj. inkább megfogták volna mondjuk a juiced 1-et, és megvették volna szõröstül-bõröstül, hogy ne kretén legyen a folytatása, hanem emlékeztessen az 1-re.
a fifa a 07-nél érte el a csúcsát, azt nem kellett volna tovább cseszegetni. azt még megvettem, de sztem az életben nem fogok többet.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

az nfs-t már rég abba kellett volna hagyni, játékmenet ua, csak a gépigény változik és az sem a jó irányba 😄 a fifát meg elég lenne 1x megcsinálni, utána évente kiadni frissítéseket az igazolások meg egyebek miatt 😊
HöfEE
Ne fejezzék be! A need for speed jó! Csak végre csináljanak egy NEED FOR SPEED-et nem pedig a huszonharmadik níd for rókabõrt.

a most wanted-ig mindegyik rész sztem vmi újjat hozott és maga a MW volt a legjobb az NFS-ek közül...

Mirror's Edge meglesz a folytatása. <#eljen>
Az átdolgozás, meg nagyon!!! ráfér.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hopp, még ez szemet szúrt:
"Az Electronic Arts már most bejelentette, hogy mely játékok folytatásaival rukkol elõ az elkövetkezendõ évben."

Nem elkövetkezendõ években / 2 évben? Mintha a nem-sport játékoknál már átálltak volna a kétéves fejlesztési ciklusra - hogy puszilódna a hasuk a tíz évet késett megvilágosodásukért. (Vagy a UbiSofttal keverem? :-) Mindenesetre a DS 2-t el ne merjék kapkodni.)

Én sem értem, miért nem merül fel még elméleti síkon sem, hogy befejezzék a NFS-t. Eddig fejõstehén volt, ami szent tehén a kiadónak, oké, de a kritikán kívül már a játékosok is kezdik marhára megunni a kopipészt epizódokat. Csak a meglepõ módon valóba' remekre - sõt EA-játék lévén egyenesen fenomenálisra - sikeredett Dead Space miatt vagyok kénytelen elhinni, hogy nem csupa idióta ül az EA fõnökségében (bár ez még eldõl, mert hátha a köv. DS egy másik fejlesztõstúdiójukhoz kerül DS 2010 címmel..).

Milyen igaz 😄

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

FEJEZZEK MAR BE AZT A Q*VA NEED FOR SPEED SOROZATOT....AZ MAR CSAK 1 ROSSZ VICC.......................................

Gigabyte GA-X58A-UD9, Core&#8482; i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"