22
  • LegionarR
    Az egy dolog hogy sokat adtak el az Undercover-ból... Ez nem azt jelenti hogy ilyen királyság a játék, hanem hogy ennyien bedőltek a marketingnek...
  • carlos05
    Szerintem mondjuk kikéne adni 1 utolsó NFS-t ami tényleg meglenne csinálva és azzal kéne befejezni az egészet
  • wednes
    Szerintem így is túl sok Undercovert adtak el. Állandóan ott volt az eladási listák élén.
  • cateran
    A célközönség 99.99999999999999999999% a büdös életben nem hallott a te weboldaladról....
  • DjDano
    Akár hiszitek akár nem a célközönség 75%-nak nincsen nagyobb baja a Need for Speed sorozattal... Én is szerkesztek egy NFS oldalt és a szavazáson feltett kérdésre a következő eredmény született:

Szerinted milyen lett az NFS Undercover?

Nagyon király! 54,12%
    Jó, de semmi extra! 22,35%
    Szódával elmegy! 6,47%
    Sokkal többet vártam! 7,94%
    Pocsék! 9,12%

400-an szavaztak kb
  • HöfEE
    A need for speed soha nem volt szimulátor, úgyhogy ilyesmit ne is várj, nem is kéne. (szeretem az autószimeket is, de az nfs az nfs)
  • HöfEE
    Így van!
  • lee56
    ámen
  • Palinko
    szerintem az most közel sem nyújtaná azt az élményt amit gondolsz. szeritem a nfs nek most kéne kapni végre normális fizikát, lehet a live for speed (aki nem látta nézze meg!) el van túlozva, de valami hasonló verziót megnéznék szívesen need for speedből is, meg a kocsiknak még egyedibb jellemvonásai legyenek, inkább kevesebb de fizikailag jobban kidolgozott kocsi, de itt van, hogy a pistikéknek nem tetszene, mert csak 3 nyilat tudnak használni, de szerintem a többség főleg európában örülne
  • LegionarR
    Az NFS sorozatnak a gyökerekhez kellene visszatérni... (NFS 1-4, Hot Pursuit 2)
  • torcipepe
    milyen igaz, a Most Wanted volt az utolsó NFS, ami még játszató volt
  • Carbine
    /signed
  • schrank
    kedves EA négy éve várjuk a szájba...szott battlefield folytatást mi a jó k...rva anyátokat csináltok ennyi ideig hogy még híre sincs , bezzeg a f...sszoppó konzolosok már fél éve kaptak egy zsír újat és ne jöjjenek a varezzal mert már 4 éve sem lehetett multizni vele az account rendszer miatt úgy hogy válaszokat akarok
  • kozik
    az utóbbi nfs-ek. jajj. inkább megfogták volna mondjuk a juiced 1-et, és megvették volna szőröstül-bőröstül, hogy ne kretén legyen a folytatása, hanem emlékeztessen az 1-re.
    a fifa a 07-nél érte el a csúcsát, azt nem kellett volna tovább cseszegetni. azt még megvettem, de sztem az életben nem fogok többet.
  • jeti00
    az nfs-t már rég abba kellett volna hagyni, játékmenet ua, csak a gépigény változik és az sem a jó irányba :D a fifát meg elég lenne 1x megcsinálni, utána évente kiadni frissítéseket az igazolások meg egyebek miatt :)
  • HöfEE
    Ne fejezzék be! A need for speed jó! Csak végre csináljanak egy NEED FOR SPEED-et nem pedig a huszonharmadik níd for rókabőrt.
  • lama king19
    a most wanted-ig mindegyik rész sztem vmi újjat hozott és maga a MW volt a legjobb az NFS-ek közül...
  • Hoz_Hun
    Mirror's Edge meglesz a folytatása.
    Az átdolgozás, meg nagyon!!! ráfér.
  • Gilgamesh
    Hopp, még ez szemet szúrt:
    "Az Electronic Arts már most bejelentette, hogy mely játékok folytatásaival rukkol elő az elkövetkezendő évben."

Nem elkövetkezendő években / 2 évben? Mintha a nem-sport játékoknál már átálltak volna a kétéves fejlesztési ciklusra - hogy puszilódna a hasuk a tíz évet késett megvilágosodásukért. (Vagy a UbiSofttal keverem? :-) Mindenesetre a DS 2-t el ne merjék kapkodni.)
  • Gilgamesh
    Én sem értem, miért nem merül fel még elméleti síkon sem, hogy befejezzék a NFS-t. Eddig fejőstehén volt, ami szent tehén a kiadónak, oké, de a kritikán kívül már a játékosok is kezdik marhára megunni a kopipészt epizódokat. Csak a meglepő módon valóba' remekre - sőt EA-játék lévén egyenesen fenomenálisra - sikeredett Dead Space miatt vagyok kénytelen elhinni, hogy nem csupa idióta ül az EA főnökségében (bár ez még eldől, mert hátha a köv. DS egy másik fejlesztőstúdiójukhoz kerül DS 2010 címmel..).
  • 2097
    Milyen igaz :D
  • X3no
    FEJEZZEK MAR BE AZT A Q*VA NEED FOR SPEED SOROZATOT....AZ MAR CSAK 1 ROSSZ VICC.......................................