1139
4432746426_3d76f06019_o.jpg
  • mama 2
    Pont a legizgalmasabb résznél van vége. De utálom az ilyet. A következő rész is nagyon jó lesz:D.
  • mama 2
    Bocs előre is ha lámaságot kérdezek de: Most nézem a 11. részt(eddig feliratra vártam:D). És ugye úgy kezdődik hogy Obi, kiszabadítja Anakint a börtönből. Na de hogy is került börtönbe? Én ilyenre nem emlékszem(rég volt lehet:P). Szóval melyik részbe kerül börtönbe, és hogy is?:D
  • karajjj
    van valakinek kedve betársulni hozzám egy leendő clone wars weboldalhoz?
    ha igen, akkor priviben kérek msn címet
  • karmenanita
    XD 5. rész volt a kedvencem! Az klónokról szólt! Rex és Cody együtt igazán jó:)
  • karajjj
    jövőhéten következő :D

bár nemtom mit izélek, mikor még most néztem a mozifilmet a sorozatból meg még csak a harmadik résznél tartok :DDDDD
  • Kandurex

• karajjj
  • Kandurex
    11.? Már kijött?
  • karmenanita
    Na, megnéztem a 11. részt:) Király volt, de a kövi szerintem obb lesz:)
  • karmenanita
    Azért nem egészen gyerekeknek van...de hibák mindenhol vannak:) El kell nézni nekikXD
  • karajjj
    jó de gyerekeknek van :D
    nem a történet a lényeg (pedig az is egész jóra sikerült), hanem a látvány
    amúgy ennyi erővel az eredeti clone wars rajzfilm se hű tökéletesen a 6 filmhez...
  • Kalevala90
    Még nem tudtam elkezdeni a könyvet, de már várom.
    Én egyelőre nem tudok túl lenni a hibákon. Az még oké, hogy az eredeti sorozatot semmibe veszi (bár az is Lucasfilm), de hogy már az ep3-at is?!
    Egyébként nekem is tetszik! :)
  • karmenanita
    Hát, szerintem érdemes:D Csak az a kár, hogy Rex kopasznak van beállítva...pedig nekem bejön ez a rövid szőkített séró^^ De ez legyen a legkevesebb:D
    Az ára aztom olyan 2800 vagy 2900 körül van...pontosan nem megy, mert én úgy kaptam:)
  • karajjj
    nem is tudtam, hogy van ilyen, asszem ezt meg fogom venni :D
  • karmenanita
    Star Wars: A KLÓNOK HÁBORÚJA:)
    író: Karen Traviss:)
    Nagyon jó könyv:) Mozifilm(animációs mese) alapján készült, de annál szerintem sokkal jobb:) Főleg, hogy sok klónos jelenet van benne:) (több, mint a filmben^^)
    Am nekem is REX a kedvencem:D
  • karajjj
    milyen könyvről van szó? :O
    Rex a kedvencem :D
  • karmenanita
    Nos, bizonyos szempontokból egyet értek veled, van benne hiba. Írtad, hogy meg akarod venni a könyvet, hogy tisztázzon...nos, nekem megvan!:) Abban inkább a klónok kapnak nagyobb szerepet azokon belül is Rex^^
    De eltérések itt is vannak amik a filmben hát kissé másként voltak...sok részt átugrottak és még többet berktak:)
    Nekem az animációs filmmel semmi bajom(nem vok gyerek^^) és én is azt mondom, a kis hibákat el kell nézni:) Az mindenhol van^^"
    Am én még nem néztem meg a 11. részt, ma este fogom, remélem, jó lesz:D
  • ba32107
    NA hát nem volt rossz :)
    Fasza lesz a következő rész!
  • sandor8206
    megnéztem, bár kár hogy ilyen folytatásos, így majd várni kell jövő7re:-) jó ez csak vicc, az lenne a legjobb ha az egész évad egy sztorit vitt volna végig!
  • ba32107
    Én már letöltöttem, de most tanulnom kell, majd később nézem csak meg :)
  • karajjj
    tegnap lement a 11. rész is az amcsiknál, itt már nem nézi senki? :D
  • karajjj
    van már magyar weboldala a sorozatnak?
    mert én nem találtam és ha nincs akkor valszeg csinálok neki egyet :D
  • karajjj
    megnéztem már végre az első részt, nekem nagyon átjött a fíling :D
    csak a felirattal van némi problémám, volt párszor olyan, hogy nem is az volt odaírva amit mondtak, ha ennyire egyszerű marad a nyelvezete a következő részekben is, akkor lehet hogy inkább felirat nélkül nézem :D
  • sandor8206
    jól van az gyerekeknek készül, nem mi vagyunk a célközönség 5-10 éves gyerekek meg sztem nem foglalkoznak az átfedésekkel. Mi meg nézzük csendben a gyerekmesét inkább :-D
  • Kalevala90
    Nem azt mondom, hogy rossz! Csak azt, hogy kicsit (nagyon) olyan, mintha Lucas rá se nézett volna a történetre, vagy ha igen, akkor elfelejtette mit akar!
  • a.carkey
    Semmi gond a sorozattal. Én annak is örülök, hogy ezt megcsinálták. Persze vannak benne számomra is idegesítő dolgok, de az EP1 óta én már semmin sem csodálkozom ...
  • ba32107
    Egyetértek, szerintem sem lehet igazi star warsnak nevezni. De hát az ember egy ilyen animációs rajzfilmtől ne is várjon sokat. Én is szeretem a star wars világot, bár csak a filmeket láttam (tehát képregényeket, fan-fictiont nem olvastam), de azok nagyon tetszenek, és nekem úgy kerek a történet, ezt a sorozatot úgy kezelem, hogy nem tartozik bele, így nem is rontja el az eredeti fílingjét.
  • Kalevala90
    Láttam a "filmet" moziban. Hát nem mondhatnám, hogy csöpögő nyállal néztem volna végig, ahogy egy új SW mozit illene. Erősen érezhető volt, hogy nem nekem szánták a dolgot, pedig én sem vagyok még vén (18)! Ez még így rendben is van, elfogadom, de akkor FIGYELJENEK A TÖRTÉNETRE! Olyan hibák vannak! Eleve zavar ez az alternatív dolog. Miért nem voltak képesek úgy megcsinálni, hogy ne kelljen az eredeti rajzfilmet meg nem történtnek tekinteni? Az olyan szépen illeszkedett a történetbe (lásd: Grievous köhögése, Palpatine elrablása). Teljesen rendben volt! De neeeeem, el kell rontani! Én teljes mértékben elfogult SW-fan vagyok! Pont ezért zavar sok minden, amúgy a sorozat sokkal jobb, mint a pilot-film. Tetszenek a humoros jelenetek, szerintem még jar-jar is elfogadható volt egy rész erejéig. A stílus is bejön. Igazából az eredeti történetét kéne ötvözni ennek a megvalósításával és humorával. De ez csak az én véleményem, ami lehet, hogy változni fog (remélem), most vettem meg a regényt, talán az majd segít tisztázni a dolgokat!

Itt vannak a szerintem súlyos hibák:
    -Az ep3-ból egyértelműen kiderül, hogy Anakin nem találkozott még Grievous-szel. Ezt megerősíti a sorozat is, de én úgy látom, Kenobinak sem volt alkalma még személyesen találkozni vele. A sorozatban viszont lépten-nyomon összefutnak.
    -Az viszont tutibiztos, hogy Dookunak a Geonosis óta nem volt közvetlen kapcsolata a két jedivel. Ez egyértelműen látszik. Az eredeti sorozatban így is történik.
    -Ha már itt tartunk Padméval sem kéne mindig találkozniuk. Elméletileg már régóta a külső gyűrűn harcoltak, csak Palpatine "elrablása" miatt jöhettek haza.
    -Grievous gyengesége. Rettegett jedi gyilkos. Az is volt, mint kiderült a könyvekből és a régi sorozatból. Kenobi is csak azért volt képes levadászni, mert gyenge volt. Ezt nagyon szépen megoldották, az eredetiben. Miközben Grievous éppen menekül a Coruscantról a "foglyával" Palpatinnel, Mace Windu megszorítja a mellkasát. Ettől kezdve gyenge és köhög. Pont az új sorozatban kéne félelmetesnek és erősnek lennie! Még Ashoka is gond nélkül túléli a találkozást!!! (Ezt betudom annak, hogy a kicsiknek szánták) De akkor is!
    -Szerintem a legnagyobb hiba, hogy Anakint mesternek szólítják és tanítványa lehet! A mesteri címet még az ep3-ban sem kapja meg. Nem bíznak benne, emiatt sem bíznának rá egy padawant!
    -Hiba a zene is! A Star Wars John Williams-től az, ami. Ha nincs eredti zene, nincs eredeti feeling sem! Csak egy baaad feeling about this!

Lehet úgy gondolták, hogy ha ezeket betartják, nem lesz izgalmas. De az eredetinél ez mind megvolt. És jó volt!

Úgy érzem ezzel az új hozzáállással (hogy fontosabb a látvány és eladhatóság, mint a tisztességes történetvezetés), hátatfordítanak az igazi rajongóknak, miközben új közönséget keresnek! Szerintem megoldható lenne a kettő egyszerre is.

A sorozat egyébként szórakoztató, de valahogy nem tudom Star Wars-nak tekinteni. Pedig szeretném!

Ha valamire rosszul emlékszem, vagy rosszul tudok, csak szóljatok! Szeretném, ha nem lenne igazam!
  • karmenanita
    :´(
  • sandor8206
    hát már csak jövőre elvileg!:-(
  • karmenanita
    Juj, én is nagyon szeretem:) Csak az a baj, hogy a 11-es rész várat egy csöppet magára:(
  • mama 2
    Na, megnéztem a 10. részig. Ez tipikus olyan sorozat hogy izgalmakkal várod a következő részt:). Nagyon tetszik:).
  • mama 2
    Leszedtem a 6. részt. És a hosszúpuskáról a feliratot. De amikor jön a "bölcs" mondás az elején ugye, akkor a felirat azt írja, hogy 1. évad 1 rész. De nem is az első rész, hanem a 6. Akkor most mi van?:D
  • Kandurex
    Fasza volt E10
  • BlackShadow
    ashokara azért nem volt utalás a filmben, mert akkor még nem "létezett".
    a karaktert Lucas bácsi 2007 áprilisában mutatta be a publikumnak..
    wookiepedia a legjobb :)
  • ba32107
    A klónhadsereg egy igazi, mindennel felszerelt hadsereg, nem csak annyi van belőlük, mint amennyit az episode2-ben mutattak.
  • mama 2
    Én is elkezdtem nézni. Tetszik. Lenne "pár" kérdésem. Ugye elvileg a sorozat az SW 2. és 3. része között játszódik. Na de én nem találtam utalást az igazi filmekben sem az Anakin álltal tanított Asokanak, sem az első részben szerepelt csúnya arcú Jediről, aki Asoka barátja. Igazából a rajzfilmet nem is nagyon értem. Hogy szereztek Ion ágyút a klónok, honnan lett a hajójuk?
  • BlackShadow
    Airs: Friday
    Status: Break
    Returns: 2009-01-02

szal majd jövőre :)
  • Drephis
    megnéztem a 10. részig. :)
    mikor jelenik meg a következő rész?
  • sandor8206
    pont lucas nyilatkozta, hogy az élőszereplős sorozatban az lesz a nagy durranás, hogy ugyanolyan effektek lesznek mint a mozifilmekben és a pár év múlva ez által (gondolom ahogy fejlődik a technika, és próbálgatják majdan a sorozatban) a későbbi mozifilmek , talán pont a EP3 hozta fel, hogy az került (pl) 130 milkó, pár év múlva 01-20 milkóból ugyanolyan látványú mozifilmeket lehet majd gyártani, annyira olcsó lesz a filmkészítés. Szerintem ez a CW animációs sorozat is a nagy terv része :-) mert ezt is felhozta példának, hogy az ilyen szoftverek már milyen szép grafikájú animációs-filmeket tudnak létrehozni+több élőszereplős sorozatot terveznek ezt még McCallum nyilatkozta, hogy indul egy, utána pár évenként indítanának más SW-sorozatot is , így 3-4 sorozat futna párhuzamosan, persze mindegyik más-más történet, szereplőszálat vinne tovább.