1139
-
karajjj #139 tessék itt van neked a cím -
#138 Online könyves bolt? Elég lenne nekem csak a cím. Simán Star wars 1,2,3? -
ba32107 #137 Könyvesbolt? -
#136 Ezeket a könyveket hol lehet beszerezni?:O -
rumkola #135 Rosszul van írva.
:)
sw databank -
#134 Na mind1:) Én a 66-os parancstól függetlenül Clone párti vokXD -
#133 Hmm...nem is rossz ötlet:) Istenem, de hülye vok, ez még eszembe sem jutottXD^^" -
ba32107 #132 Legyen simán Ben Kenobi -
#131 Szerintem azért mert azokat az uralkodó nem tudta volna az akaratá alá vonni. -
#130 tom, olvastam:) De egy másik könyvben is utaltak rá(asszem a Gonoszság Útvesztőjében) de ott sem kapott konkrét választ arra, miért nem jedit klónoztak. -
#129 Amugy a star wars 2-ben(könyv) amikor kenobi nézi a klonokat akkor átfut az agyán az is hogy mi lett volna ha jediket klonoznak egy hadsereg ami használni tudná az erőt. -
#128 XD Diplomatikus egyén! Ezek kellenek a mai világba! Kompromisszum:) -
#127 Nekem jó az obi-one is:) -
#126 Egyezzünk meg abban, hogy úgy is jó hogy: Obi-Van, és úgy is hogy: Obi-Wan -
#125 szerintem, egy fejvadász sokkal jobb startéga, mint egy jedi, hisz egész életét ezzel tölti:) Ezért én helyesnek találom a döntést, miszerint Fettet klónozták:)(amúgy is Fett és Clone fan vok^^) Valamint a fegyverek(lőfegyverek persze, nem a lézerkard^^) jobban mutatnak a kezükben, mint a Jediknek.
De ez csak az én véleményem!^^' Nem akarok veszekedni vagy ilyesmiXD:) -
#124 Ez lesz az utolso ebben az ügyben a neve Obi-van:
Star wars 3 könyvben:
Star Wars 2 könyv:
-
karajjj #123 nem mindegy, hogy feltételezés, vagy terv... -
rumkola #122 Ha nekem kellett volna klónozni, én inkább Jedit szaporítottam volna, nem cigó fejvadászt.
:D -
#121 Obi-Wan klón? :ASAMS:?AS?A?S -
rumkola #120 Volt olyan feltételezés ill. terv, hogy eredetileg Obi ONE a neve és később kiderül, hogy ő az első klón.... -
karajjj #119 haggyad, mamzi cak a formáját hozza -
Monoton #118 csendet már ! -
#117 Látszik értessz hozzá:D. Se nem Obi One, és se nem Obi-Van, hanem Obi-Wan Kenobi, ahogy karajjj is írta-.-. -
karajjj #116 Obi-Wan Kenobi -.- -
#115 A nevét rosszul irtam de te is ha ha ha
Amugy nem mondtam hogy fan vagyok!
Amugy ugy irják hogy Obi-van -
karajjj #114 én csak azért kérdeztem, mert így úgy hangzik, mintha valami droid lenne :D -
#113 Az elején a #110 azért van ott, mert hogy karajjal értek egyet. Nem azért mert Karajjnak válaszoltam. -
#112 #110
Akkor most én mondok valamit: Ha SW fan lennél, leírnád Obi Wan nevét rendesen, nem Obi One-.-. Akkora fáratság lett volna leírni azt hogy: Wan? Mind a kettő szó 3 betű. szóval nem értelek. Ha meg nem tudod hogy írják, akkor ne dumálj arról másnak hogy: "ha sw fan lennél". Te sem vagy az, szóval kussé-.-. -
Monoton #111 :DDDDdd -
karajjj #110 obi ONE? -
#109 Remélem még láthatjuk windu mester és gravious harcát.
Jó lenne az is ha sidius-t is láthatnánk harc közben.
Valamint én számitok darkos részekre amikor anakin ujabb lépéseket tesz a sötét oldal felé.
Amugy a sw 3 könyvben volt olyan utalás hogy a háboruban sok jedi a sötét oldalt választotta igy a köztársaságnak megrendült a bizalmuk a jedikben.
Sajnos erre a SW 3 Mozifilmben nagyon minimalis a kitérés. -
#108 Ha sw fan vagy akkor tudnod kéne hogy a mesterek nem egyenlő a tanácstagokkal.
SW 2ben is obi one mester volt de nem volt a tanács tagja.
Az valamilyen más "mesteri" cime jelenthet.
Én olvastam a sw 3 könyvet.
Ott anakin azért akart annyira "mester" lenni mert akkor a jedi könyvtárban titkos hologramokhoz is hozzájuthat amivel megmenthetné pádmét.
A többivel egyet értek. -
Monoton #107 Mindegy, abba a részbe sem haltam bele :D -
sandor8206 #106 sajnos nagyon úgy néz ki jar-jar is back a következő részben:-) -
Monoton #105 Na megnéztem énis a mozifilmet és az első 10 részt :)
Minden rész nagyon jó volt, egyedül a Jar-Jar -os volt kicsit gyenge.
-
karajjj #104 tegyed spoilerbe, úgy mehet nyugodtan :D -
#103 Figyi:
az Anakinos részt nem mutattákXD
Többet nem mondok, nem akarok spoilizniXD -
karajjj #102 speciel én még nem, de alig írtam le párszor az elmúlt pár napban és szvsz 4-5 napig a megjelenés után az ilyet még spoiler tag-be szokás rakni -.- -
#101 Hát itt már szerintem mindenki látta az új/régi részeket, szóval nem számít spoilernek-.- -
karajjj #100 az Isten basszon meg, ne spojlerezzél már!!!!!!!!!!!!!!!!
felirat meg már van szombat vagy vasárnap óta -.-