Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When will you fools learn? No one escapes from Commander Fox.\"
REAL MADRID
Mace windut még nemigen láttam az animációs sorozatban harcolni.
Remélem sor kerül rá.(mondjuk dooku ellen)
Live for nothing or die for something.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én bízom benne hogy Ahsokát életben hagyják. Ha nagyon Disney befejezésben gondolkodnék akkor azt mondanám, hogy szerelmes lesz XY-ba (Rex XD) és mivel a Jedi renden belül ez nem megengedett, kilép és elmegy élni az életét. Dart Vader meg szépen békén hagyja régi padawanját.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nem azt mondtam, hogy koncolják fel 😄
[merlinw.org]
ez a sorozat inkább egy "remake" ugyanis sokmindenben teljesen eltér a filmektõl.. épp ezért nem szereti sok star-wars õrült
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Apropó Ahsoka; van sejtésünk hogy mi lesz a sorsa? Mármint értitek, a rajzfilmben és a Ep. III. sem szerepel (érthetõen, mert akkor még nem hiszem, hogy nagyon tudtak róla). Ha errõl már volt szó korábban, akkor bocs. Én három variációt tudok elképzelni: 1. Meghal. 2. Kilép a Jedi rendbõl és ismeretlen helyre költözik. 3.a, Lovag lesz belõle ott téblábol csak nem mutatják. 66 kód alatt elhalálozik (pl. ép Rex nyírja ki) 3.b, u.a mint a 3.a csak a 66 kódot túléli.
- Nos, mind tudjuk uraim, hogy minket csupán egy lépés választ el a haláltól! Igyekezzenek azon lenni, hogy ezt a lépést ne tegyék meg!
XD Hát szegény klónoknak nincs túl szerencsés életük😞
Szerintem egyáltalán ne söpörjük a szõnyeg alá de a "Ventress manipulálta"-t felejtsük el.
Ez egy egyszerû morális kérdés. Adva van sok ezer klón, akik akárhogy nézzük, emberek. Saját öntudattal, egyéni gondolkodással - ezt jelzi az is ahogy próbálják magukat különbözõvé tenni: hajszín, borosta, stb - de nincs választásuk illetve beleszólásuk a saját sorsukba, nekik harcolniuk kell.
Ha egyikük mást szeretne csinálni mint a katonáskodás, bebukta, mert nem lehet.
Szóval érdekes probléma.
A magyar szinkronban meg azt furcsáltam, hogy különbözõ hangja volt a klónoknak (és a droidoknak is) aminek nincs sok értelme mivel klónok. Bár a Republic Commandoban sem volt ugyanolyan a hangjuk a csapattársaknak. Ha már szóba jött, a Delta igazán szerepelhetne ebben a sorozatban.
Ami pedig a RTL Klubos Clone Warsot illeti...hááááát én inkább maradnék az angolnálXD A szinkron nem rossz, de a klónokétól ketté állt a fülemXD^^" De összességében az is jó volt. Szórakozásnak megéri.
A jövõ hetes duplirészt pedig megint nagyon várom!!!!😄
Na, bocsika, csak szómenésem voltXD
Bár Ventress egy sith és a jedik is rá tudnak embereket venni bizonyos dolgokra az erõ segítségével akkor gondolom a sithek is képesek erre, sõt.
febr. 08. RTL Klub
febr. 13. CN
REAL MADRID
Rex ismét hozta a kemény profit!
"eleinte, mert ugyebár "Törpéket is beválogatnak rohamosztagosnak?"
Abban pedig azt írták, hogy a klónokkal csak az a baj, hogy rövid életû sereget alkotnak, ugyanis, mint tudjuk, fejlõdés gyorsítással növesztették õket a Kaminón, hogy ne kelljen olyan sokat várni egy seregre, mintha normál emberek esetében. Azt is megnéztem, hogy a klónoknál 1 év az kb. 2 évnek felel meg. Pl: a Klónok Háborúja könyvben Rex azt mondta, hogy õ 10 éves. Magyarul õ akkor kb. olyan 20 körülinek felel meg normál emberi években.
Sidious is ezzel indokolta a klónok mellõzését, ugyanis a klón sereg túl hamar öregszik, elkészítésük idõbe telik. Emellett pedig rohamosan írtják õket😞 Magyarul kevés van belõlük(és ez a szám egyre csak csökken) és az a kevés nem igen tudja tartani a lépést a fiatal katonákkal. Gondoljunk csak bele! Egy 30 éves sereg akkorra már -emberi években- 60 éves klónokból állna!:S Nos, az kicsit gáz, nem de bár...XD
Ezért hoztak létre mindenféle Birodalmi Akadémiát, ahol folyamatosan képeznek ki emberkéket rohamosztagosnak. Így a sereg gyorsan bõvül, és nem is öregszik olyan hamar.
A köny ezt írta. Ezek szerint, szegény klónokat pont az egyik elõnyük, a hamar fejlõdés törölte le a sznpadról.(legalábbis majdnem^^")
Másrészt azért sem volt rájuk szükség, mert a késõbbi rohamosztagosok is klónok voltak (eleinte, mert ugyebár "Törpéket is beválogatnak rohamosztagosnak?"), így gondolom, voltak elegen. a részleteket én sem tudom pontosan.
Szóval a Birodalom bukása után megalapult Új Köztársaság miért nem alkalmaz ismét klónokat mint a régi szép idõkben? Azt értem, hogy Palpatine miután átvette a hatalmat beszüntette további "gyártásukat" azzal, hogy lerohanta Kaminot nehogy egy másik klónhadsereget hozzanak létre és használjanak ellene de bukása után miért ne lehetett volna újrakezdeni az egészet? Attól tartanak, hogy a klónok megint elárulnák õket? Ha azt vesszük a klónok nem áruták el a Köztársaságot hiszen többségük "hûségesen" követte parancsait beleértve a 66-ost is. De elég világos, hogy az egész klón háború és maga a klónhadsereg is a sithek hatalmas átverése volt és a kezdetektõl meg volt ez a 66-os parancs (ha jól tudom). Szóval ha létrehoznának egy újat akkor ki lehetne küszöbölni az ilyesmit komoly felügyelet mellet. Hogy miért lenne erre szükség? Mert a klónokból álló hadsereg a leghatékonyabb amit el lehet képzelni, megbízhatók (bizonyos körülmények mellett), lefizethetetlenek, nem panaszkodnak, nem követelõznek, nem mondanak fel, szabványosak, élvezik amit csinálnak és gyorsabban készül el egy klón mint amilyen gyorsan egy átlag ember felnõ.
Nah ez jó hosszúra sikeredett fõleg, hogy nem létezõ dologról van szó 😄
de ti mit gondoltok errõl az elméletrõl mennyire állja meg a helyét?
De én spec klónpárti vokXD