15
-
Etinger #15 Ebbe az a vicc, hogy mivel jó egy hete lassan, hogy ezt mindenki tudja, így meg ciki ezt a hírt ilyen formában közzétenni :) Igen, nekem is szemet szúrt, hogy nem kezdték el vetíteni XD -
Aldo Moro #14 Én már láttam. Mély filozófiai tartalmat senki ne várjon tőle, az akciók jók, a csaj tiszta szeplő, de helyes, a faszi nagyon mokány. Jó kis csihi puhi film. -
kalapos01 #13 A filmek zömét hónapokkal a világpremier után vetítik itthon - oké, van egy-két kivétel, de nem csak hollywoodi popcorn vackokból áll a világ. Nyilván a kiadó osztott-szorzott és kiszámolta, hogy mikor fogják legtöbben megnézni a filmet.
Egy ilyen Szállító 3 annyi embert úgysem fog érdekelni, hogy siker legyen, tök mindegy, hogy ma, holnap, 2 hónap múlva vagy két év múlva nézed meg az RTL-en 5 pisiszünettel, nem? -
zoltannemeth #12 Hát mostanában ez a tendencia.Ha van valamilyen esetleges rivális filmbemutató akkor inkább eltoljuk egy kicsit.Na jó,most nagyon.Nem értem ezt a hülye tendenciát.Megint oda fogunk jutni hogy csak hónapokkal a Világpremier után vetítenek nálunk mindent. -
torcipepe #11 kissé eltolták -
#10 jah, teljesen igaz.
de még ha csak egy kicsit tolnák el.
de ennyire ?!
kabaré... -
Dvid85 #9 AZ tipikus akció film, azonban ebben a műfajban ez nagyon is jó. Én moziba szerettem volna megnézni, már alig vártam a premiert de így hogy ennyit késik, hát ha netalán kezembe kerül letöltött verzió akkor lehet nem fogok várni addig. Tiszta hülyék, és csodálkoznak hogy az emberek miért nem moziba nézik a filmeket, hát ezért..... -
csomi #8 Akarmeddig eltolhatjak. Ez a film egy nagy szar mint az elmult Jason filmek nagyresze. Ostoba alaptortenet, gagyi eltulzott jelenetekkel es rangatozo kamerakkal. -
#7 Jól látom hogy február 5? Ezek betegek -
#6 és beraknak egy 2. részből készült fotót -
#5 tökmind1, minél jobban tolják, annál kevesebben nézik meg szerintem. -
tmisi #4 És akkor a DVD megjelenés is csúszik? -
winnie #3 ja, persze. nagyrészt. mert tudvalevő, hogy a hazai mozinézők a warezelők közül kerülnek ki. -
#2 miért is ne késne...
február 5 ?
meg is érdemlik, hogy akkor már lótúró se fogja megnézni nagyrészt. -
kukacS3K #1 "film előzeteseit minden Alkonyat-néző megtekinthette (még akkor is, ha nem azonos a célcsoport, hiszen a forgalmazó megegyezik)"
ugyanmár ez röhelyes, mindkettő a fiatalokat vette célba, miután a fiú elviszi a csaját az alkonyatra simán megnézheti a haverjaival a szállítót