66
-
sandor8206 #26 hát mondom én, az meg szimplán szar:-D -
Sance231 #25 Nézd meg a Pókember 3-at, ott még a zászlót is megkapod :D. -
sandor8206 #24 de azok a filmek nem is akarnak többnek látszani+nem magasztalják ennyire őket, vagy szimplán szarok, az a rész egy nevetséges halivúdi maszlag-cukormáz a hős amerikai népnek, és nolantól nem vártam mert ez majdhogynem M. Bay-i magasságokba repíti őt. kinek mi, de az a jelent számomra átlagossá teszi a filmet, mondom csak az amerikai zászló hiányzik! -
Etinger #23 Én azt várnám kíváncsian mi az ami átlagossá tette, mert ez a "kompos jelenet" és amit utána írsz harmat gyenge egy érv. Ilyen alapon sok filmbe beletudnék kötni én is :):) -
sandor8206 #22 egyet mondjál!...kíváncsian várom:-D de ha még tele is van, azt elcseszte és egy átlagos halivúdi filmé alacsonyította le a kompos befejezés, kár hogy a végéről lemaradt, hogy betmen áll a lobogó amerikai zászló előtt:-P -
Etinger #21 Szerintem nem bántottál meg senkit, de valóban, mindenkinek más a minőségi film... Azért egy Madagascar vagy Mamma Mia! nem annyira rossz (sőt, szerintem határozottan jó) filmek. Tehát maximum nem tetszik, és nem az ízlésed, de ettől függetlenül igenis, minőségi alkotások. -
1Obi1 #20 Hát hogy ha neked a TDK nem mutatott többet egy átlagos képregényfilmnél, akkor nem a filmmel van a gond.. Tele van mondanivalóval és értelemmel a film, csak sokan vakok és csak néznek mint rozi a moziban. -
sugarman #19 elég szubjektiv h mi a minőségi film. -
janivankenobi #18 Okés, elnézést mindenkitől akit valamiért megbántottam, ez a véleményem én továbbra is a minőségi filmeket fogom nézni. További szép napot. -
Etinger #17 Szerintem winnienek van igaza, és itt megjegyezném, hogy azért a Madagascar 2 nem olyan film, amit szégyellni kellene. Ha egy "katasztrófa film" lenen az első.. na akkor igen. Egyébként meg az általánosításaiddal sem értek egyet. Minden országnak megvannak a Győzikéi és Kiszel Tündéi, elhiheted. -
sandor8206 #16 amcsiban sem hozott sokat a Tökéletes trükk, szóval csak mi magyarok vagyunk a gagyik?... azt be kell látnod moziba a legtöbb ember szórakozni megy, lsd mamma mia, indi 4, madagaszkár2 stb. nem katarzisba esni és átértékelni az életét. -
janivankenobi #15 Kicsit tovább olvasod ott van, hogy mire értettem, de rengeteg nagy kedvencet pl sokkal később tudtam beszerezni. -
sandor8206 #14 "...míg az igazán nagy, valamit mondó filmek meg elhasalnak..." remélem ezt nem a betmenre írtad, mert beszarok :-D -
janivankenobi #13 Bocs, hogy még írok csak közbe eszembe jutott. Akkor még hozzá tartozik, hogy évek óta a legjobb műsort(Beugró) ide oda pakolgatják. meg az igazán jó sorozatokat mint a Ments meg, össze vissza adja az rtl klub, meg olyan időben amikor már a baglyok is alszanak. -
janivankenobi #12 Nekem sem a legjobb bevallom, de ha körülnézel az elmúlt években is olyan filmek voltak kis hazánkban sikeresek amik máshol megbuktak. pl ezek a Bazi nagy film és társai, a mondanivalóval rendelkezőek meg el lettek nyomva, vagy egyáltalán nem kaptak kiadót. DVD-re várhattam egy csomó időt, stb... Ha már itt tartunk, mi országunk termel ki Győzikét meg Kiszel Tündét, már ez elmond mindent. Akkor ott a megasztár ahol már rég nem az nyer aki megérdemelné, és még sorolhatnám. -
winnie #11 "Na hát ebből is látszik, hogy mekkora egy szánalmas országban élünk, ne röhögtessenek már a magyarok, hogy a Madagaszkár 2-őt többre tartják, ez röhej. "
az lenne a durva ha nem egy családi film, hanem egy képregényfilm lenne itthon sikeresebb. akkor tényleg valami baj lenne. ("többre tartják"? ez hogy jön ide.)
" Már bocs de akkora ízlésficama van ennek az országnak. "
igazából az efféle dumák mindig mulattatóak - te, ha jól értem, felrovod a rossz ízlést az országnak, de gondolom feltételezed, hogy neked remek ízlésed van? vagy neked is pocsék?
-
winnie #10 "mostanra meg már rég kiadták DVD-n"
hogy adták volna már ki dvd-n? ennyire fáj neked, hogy aki akarja, megint megnézheti moziban? akarsz beszélni róla? -
janivankenobi #9 Na hát ebből is látszik, hogy mekkora egy szánalmas országban élünk, ne röhögtessenek már a magyarok, hogy a Madagaszkár 2-őt többre tartják, ez röhej. Már bocs de akkora ízlésficama van ennek az országnak. Igazán nagy bukták és gagyi filmek, nálunk feltűnően jól teljesítenek, míg az igazán nagy, valamit mondó filmek meg elhasalnak. Mi megyénkbe annó még be sem mutatták soha a Tökéletes trükköt, most meg a mozinkban már itt a HSM 3 amitől gutát kapok. Ááá inkább nem rántom fel magam, ilyenek vagyunk a gagyit éltetjük.
Én biztos újra elmegyek rá moziba, és nem érzem lehúzásnak, mert hiába jön DVD, blu-ray meg kalóz másolat, az soha nem fogja visszaadni a mozi hangulatát.
Aki meg lehúzásnak érzi várja meg míg majd 5 év múlva majd leadja az rtl, vágva és 1 óra reklámmal. -
#8 Igen, es a kiado ott all mogotted es fegyverrel kenyszerit, hogy megnezd... -
torcipepe #7 ez azért már pofátlanság, 2* eladni ugyanazt
mostanra meg már rég kiadták DVD-n -
#6 A Madagaszkár 2 sokkal jobb és értelmesebb és nagyágyú mert JAJAJA PINGVINEK OLYAN VICCESEK LOLOLOLOLOLOLOL -
lama king19 #5 kiváncsi vagyok h másodjára h fog szerepelni a mozikban a film. -
Domestic: $530,353,467 53.2%
+ Foreign: $465,929,447 46.8%
= Worldwide: $996,282,914
Megoldás: általad linkelt cikk fail -
#3 epic fail. -
Andrews2007 #2 Igen ez nagy ellentmondás. Az a 465 pedig 466 gyakorlatilag mivel 465.94 körül van és csak 3,5 millió választja el az elsőségtől hisz az Indiana Jones 4 nek is 'csak1 469-e van. Az újrázás pedig nemzetközi lesz , talán MO-ra is visszatér? :) Lecsengett Mamma Mia őrület után talán még több rekord is lenne itthon is? -
#1 Szekeres Viktor..... Korábbi cikk SG-n:
Újabb fal dől le a Sötét lovag előtt
"Az újabb hollywoodi siker-folytatásfilm is átlépte az egymilliárdos bevételi határt"
Mostani cikk:
"jelenleg még 4 millió dollár elválasztja a Sötét lovagot az 1 milliárdos világbevételtől"
Na Viktorka akkor mikor hazudsz?!?!?!?!?!