Milyen játékszoftvert vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A men of wart ajánlanám helyette, az a legjobb a stílusban.
Rush for Berlin kiegészítõvel vagy War Front: Turning Point?
Toshiba L300-2C5
Viszont akkor még egy kérdésem lenne. Az elmúlt 3-4 évben nem hallottam egy nevesebb körökre osztott stratégiáról? Manapság lehet még venni efféle állatfajt?
Apu ökölbe szorított keze vagyok
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Kedvencem az aeriagames játékai. (Project Torque autóversenyzõs, Shaiya MMORPG) http://www.aeriagames.com
-.-
Warcraftot is csak javallani tudom!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
az hogy te lopod a szoftvereket az nem minket minõsít.
(sõt, nemkell mindet megvenni. elég ha támogatod a kedvenc játékod készítõit)
De azért a repülõ szimulátor játékokat is érdemes megvenni.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
és még szépítettem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Toshiba L300-2C5
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?