35
  • sambauer
    Hát számomra ez volt az utolsó WW2-es játék. Szép volt, valamennyire élveztem is a single-t de a ruszki kampánynál legszívesebben fejbe löttem volna a parancsnokot amilyen szavakkal illete ellenségeinket. Az egy dolog hogy ha Német kampány oldaláról ismernénk meg a dolgot, csak európában fogyna az meg kevesebb bevétel, de tényleg unalmas hogy már mást nem tudnak kitalálni. Épp ezért lesz jó hogy jött ez a Modern Warfare erről is simán letudnak húzni jó néhány bőrt, mielött még sci fy-vé változik a sorozat. (mondjuk akkor már végképp elkerülöm :D)
    Ja és a multi tényleg jó, bár mivel én az előző multikkal nem játszottam, így azokhoz nem tudom hasonlítani.
  • rambo109
    Szerintem jó játék ahogy a többi cod is. Csak a tankok vannak elcseszve ,grafikailag szépek de a királytigris túl gyenge a t-34 meg túl erös,szemböl nem tudna kilöni egy királytigrist ,a tigris meg egy lövéssel kerestüllőné. amúgy meg Sztálingrádba (1941) még nem voltak királytigrisek itt meg vannak.
  • kovi76
    Sziasztok! Telepítettem a játékot, de nem tudok játszani vele, mert nem enged új játékot, küldtést indítani a főmenüből! Mi lehet az oka?
  • fitbikeco
    Sziasztok,tudna nekem valaki segíteni h melyik punkbuster-t kell letölteni a játékhoz, esetleg egy lineket aggyatok.
    előre is köszönöm!
  • NexImpera
    Nemtom hogy vagytok vele de én már unom a WW2-t. Ezert is jön be nekem a CoD4.
  • Tower Guard
    Ja a másik hogy tényleg csak amcsikkal meg oroszokkal lehet lenni, aztán öljétek a rohadt németeket, meg a japókat. Csesszég meg, miért nem lehet sp-ben lenni a tengelyhatalmakkal? Szemétség. De ezért is jó a multi legalább.
  • Tower Guard
    Szerintem a Single elment, a multi meg nálam bejön. Jó hogy lehet menni tankkal is, igaz elég erősre csinálták, ha nem vagy másik tankba akkor elég nehéz megölni a gépállatot. Vannak újabb perkek is, érdekes. Nálam a 2, és ez az 5 ami jobban bejön. Cod az nálam mindigis a 2. vh-nál marad, jó lenne a 4-es is (igaz multiba az összes map egy rakás szar sztem a 4-nél, ebben az újban meg 1-2 kívételével jó mind) de ez a modernes dolog hát nemistudom... az Mw 2-ben mi lesz? Nem is gondolok bele inkább
  • koschwarz
    számomra annyira egyértelmű, hogy a (már sokadik) orosz kampány "időkitöltésnek" van benne. egyrészt unalmas, másrészt már tényleg valahogy nehéz "átállni" a japános dzsungelesről az oroszokra. a treyarch mindig is tök középszerű szarokat fog gyártani, az eredeti ötletek teljes hiányával, ez már biztos. jó iparosok, ennyi.
  • NEOreg3
    ez a PC-s CoD-ok legalja, csak grafikában tudott néha valami lélegzetelállítóan szépet/stílusosat mutatni, amúgy minden más tekintetben messze elmarad az előzőktől. Összesen 2 értékelhető pályával játszottam rajta, a multit már ki sem próbáltam, inkább maradok a 2-nél és a 4-nél ezen a téren.
  • Loverman
    a 4. nem is igazi COD úgyhogy ez jó kis hsz volt, inkább húzz ha csak a fika megy
  • Hoz_Hun
    Nem szeretem a japánokat öldösni. Egyik kedvenc népcsoportom, meg amúgy se fexik nekem a dzsungelharc. A ruszki hadjárat még érdekelt volna, de így most Prince of Perzsia kerül a fa alá.
    A CoD4 az nagyon bejöt egyébként. Szerintem az a legjobb CoD, örülök hogy a felé megy a következő rész. Az 5. rész viszont kihagyom.
  • balee66
    MoH előtt is volt nem egy II. vh-s FPS/TPS. Ezer és egy játék dolgozza fel a témát, de úgy látszik, még mindig eladható...

Egyértelmű, hogy egy mai FPS-t (sőt nem csak a maiakkal van így, hanem már a az évekkel ezelőtt készültekkel is) multiplayerre hegyeznek ki.
    Béna multival, béna netkóddal nagyon le tudják rontani egy FPS játékélményét, de volt már rá példa, hogy singleplayer mód nélkül is lehet sikeres egy game.

De ha már MoH-t meg említetted, az RTCW-t, Battlefieldet, az RTCW utódját (WolfET) miért hagytad ki?
  • arty
    gáz, mint a 4. részen kivül az összes cod
  • norphindel
    Erdekesen olvastam a hozzaszolasokat, e szomoru vagyok hogy senki sem emlitette a Multiplayer-t, pedig ha belegondoltok nembiztos hogy a celjuk tenyleg igazabol az volt hogy egy 4-5 ora alatt vegigjatszhato jatekot csinaljanak, (sajnos ez sok fejlesztocsapatnal igy van manapsag), henme hogy osszehozzanak ujat is a multiba, ami nekem szemely szerint nagyon tetszik, es a sok warez ami folyiik manapsag azt reszben ki tudjak zarni a DVD kulcsokkal, (felteve hogy nem tort szeron jatszasz), es sztem a tobbserg es en is azert vettem meg a jatekot hogy online tudjam tolni, karbantartott szervereken ahol figyelnek a cheaterekre (mert gyakran van online admin), mert sanos sok van beloluk, remelem a kovetkezo patch hatraltatja oket valamennyire. Minden jot sziasztok
  • Reg5
    Ezt úgy mondod, mintha eddig 20 CoD, és 30 MoH rész jött volna ki. Csak ezeket a címeket írom, mert a többi annyira nem egetrengető

Sztem jó lett, a zene pedig nagyot dob a játékélményen.
  • Emmegki
    Már megint németeket kell nyírni? Unalom.
    Szánalmas, hogy még 60+ év után is fenn kell tartani politikai nyomásra az egyoldalú ellenségképet.
  • balee66
    COD1 és Modern Warfare ami bejövős, a többi tényleg csak lehúzás. Bár szeretem a COD-ot, de ezt a részt már ki sem próbáltam. Nincs kedvem több II. vh-s FPS-hez.
  • Tetsuo
    A full linearis jatekmenet ellenere nagyon gagyi MI, sablonsztori, szkript hegyek.. semmi nem eredeti v odabaszos, persze a grafikan csiszoltak 1 hangyanyit megint.. ennyi.
  • Prince23
    Hát sztem az összes cod közül a Modern hadviselés a legjobb :D melyből jön a második rész is!
  • xizor
    COD 1, isteni volt.COD 2 is elég jó volt, azóta egyáltalán nem az igazi, csak lehúzott lóbőr.
  • Zaraki Kenpachi
    Hát nem nagyon fogott meg, mintha fogták volna a Moha: PA-t és a AA-t- csak éppen itt oroszokkal vagy és ezeket össze összedobták.
    Az AI meg nem semmi, lőnek, rám fedezékbe akarok menni, de nem tudok, mert hülye társam meg elállja az utat. Másik megyek píritok megint lőnek rám,"enemy snipert in tree" bumm meghaltam, jó kor mondja.
    Egy szóval nálam failed ez a game.
    Maradok 4-nél.
  • mogyigabi
    dehogynem tudnának eladni belőle sztem még jobban fogyna a cod mint most
  • danon25
    Szerintem tök jo lett a cod 5 semmi sem adta vissza a háború hangulatát szerintem a hangok tutira jol sikerültek a grafo is meg minden.Szerintem ez az összes cod közül a legjobb.
  • wednes
    Nem sok példányt tudnának eladni belőle.
  • Risu Führer
    nem értem hogy miért nem raknak bele egy német kampányt...
    unom már ezt az amerika meg orosz a király a németek meg náci faszkalapok...
  • wednes
    Mindenben visszalépés a 4. részhez képest. Hangulat számomra nem volt benne. Igaz minden COD-ba az ellenfelek spawnoltak, de itt nagyon el volt szúrva az egész. Nem volt értelme a lövöldözésnek. Semmilyen helyzeti előnyhöz nem jutottunk fél másodpercre se, ha leszedtünk pár ellenfelet. A Moorhun szerű volt az egész végig.
  • balage187
    Vegigvittem. Elment. Nem nagy szam, egyszer vegigjatszhato, de ennyi. CoD4-hez kepest semmi sem uj/mas csak a kornyezet, a fegyverek, a tarsak meg az ellenfelek; magyarul lecsereltek a mai idoket II. vilaghaborusra, es kesz. A "feeling" szerintem messze nem olyan jo, mint a 4-ben volt.
    Azert bevallom, hogy sok negativ kritikat olvastam/hallottam mielott jatszottam vele, ezert nem voltak nagyok az elvarasaim, igy egesz kellemes jatek volt. :)
  • oroy_
    a hangra maximum pontot adni? tavol all tole.
  • sweech
    te se játszottál az első kettővel :)
  • sweech
    grafikára mehetett volna nyugodtan az 5 csillag, mert nagyon szép =) mi viszont annál szarabb. tetszett, mikor egyik pálya végén a japán katonák megálltak egy kupacban és csak nézelődtek.
  • mustang93
    A világ legjobb játéka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istenitem
  • Narxis
    loool
  • WinG
    Mikor lehet már végre kelet-európai nőket megerőszakolni? :|
  • gyuri12
    A Veteran fokozat a CoD4-ben is sz*r volt. Az újraspawnoló ellenfelek miatt szinte lehetetlen volt... Itt legalább annyit javítottak rajta,hogy a haver MI-k nyomulnak előre,ha fedezzük őket(többnyire).
    Konzolon,kontrollerrel inkább a szerencsétől függ,hogy túléled-e a csatát Veteranon,nem a tudásodtól...Ez pedig gáz.
  • Gascan #1
    Szerintem van a játékban egy-két hamiskás hang... és az MI se lett sokkal okosabb, ezért az inteligencia részt én inkább 2 csillaggal jutalmaztam volna. De ha beleszámitjuk a nehézséget is, akkor meg kell emliteni, hogy veteran fokozaton elég idegesitő, hogy néhány részen nem tudunk továbbjutni, mert az ellenség kiiktatása nem játszik szerepet benne, mivel újraspawnolnak... ezért kötelező a rambo taktika!