Call of Duty: World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a multi tényleg jó, bár mivel én az elõzõ multikkal nem játszottam, így azokhoz nem tudom hasonlítani.
Turn Me On Dead Man
<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
elõre is köszönöm!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A CoD4 az nagyon bejöt egyébként. Szerintem az a legjobb CoD, örülök hogy a felé megy a következõ rész. Az 5. rész viszont kihagyom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyértelmû, hogy egy mai FPS-t (sõt nem csak a maiakkal van így, hanem már a az évekkel ezelõtt készültekkel is) multiplayerre hegyeznek ki.
Béna multival, béna netkóddal nagyon le tudják rontani egy FPS játékélményét, de volt már rá példa, hogy singleplayer mód nélkül is lehet sikeres egy game.
De ha már MoH-t meg említetted, az RTCW-t, Battlefieldet, az RTCW utódját (WolfET) miért hagytad ki?
Sztem jó lett, a zene pedig nagyot dob a játékélményen.
Szánalmas, hogy még 60+ év után is fenn kell tartani politikai nyomásra az egyoldalú ellenségképet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az AI meg nem semmi, lõnek, rám fedezékbe akarok menni, de nem tudok, mert hülye társam meg elállja az utat. Másik megyek píritok megint lõnek rám,"enemy snipert in tree" bumm meghaltam, jó kor mondja.
Egy szóval nálam failed ez a game.
Maradok 4-nél.
unom már ezt az amerika meg orosz a király a németek meg náci faszkalapok...
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Azert bevallom, hogy sok negativ kritikat olvastam/hallottam mielott jatszottam vele, ezert nem voltak nagyok az elvarasaim, igy egesz kellemes jatek volt. 😊
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Konzolon,kontrollerrel inkább a szerencsétõl függ,hogy túléled-e a csatát Veteranon,nem a tudásodtól...Ez pedig gáz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3