Jégkorszak 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
már nyáron volt kint plakát 😄 (mikor a batman ment)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hát a plakátokat elõre kirakják, sztem január,fegruár körül már nálunk is ki lesz, de sajna nyárig várnunk kell<#szomoru1>#szomoru1>
Welcome to a World without rules!!!!
A mozi teljesen ki volt plakatolva vele, ezert felteteleztem, de ha nem akkor bocs.
Zene nélkül mit érek én?
hát az meglepne ha már adnák, imdb-n júli 1.-re van kiirva jó pár országban a premier, szal nem hiszem h a csehek 8 hónappal elötte megkapják 😄
2009. július 1.-én mutatják be a Jégkorszak legújabb részét ami a Dinoszauruszok hajnala címet viseli!
A filmben egy új szereplõ is feltûnik Scrat legnagyobb örömére( vagy talán mégsem)!
Szerintem a 3. rész is garantált siker lesz, és talán még viccesebb rész lesz az eddigieknél!
Íme a trailer:
A filmben egy új szereplõ is feltûnik Scrat legnagyobb örömére( vagy talán mégsem)!
Szerintem a 3. rész is garantált siker lesz, és talán még viccesebb rész lesz az eddigieknél!
Íme a trailer: