Magyarországi szánkópályák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És szerinted miért?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

htr93
:D
(nem túl sikeresek a témáid)

dragon11
xd

zyppy
betonon

zyppy
én ma szánkóztam

ewuk
kaparj egy kicsit a mélyhûtõbõl.
nem tudja valaki hol van most hó Mo-n?

dragon11
Az ott Csillebérc mellett van, nem? Szokott ott tábor lenni..=D

ewuk
normafánál
na most már van hó
bp-n hol szoktak szánkózni?

Pianista
aziggenXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

dragon11
felmentem a domb tetõre, aztán találtam egy helyet.. 30lépcsõfok, jeges, havas felfelé. Felmentem bobbal (van rajta fék, meg kormány..) leérek a 15.lépcsõfokra kb, és kezembe marad a kormány, bob szétpereg.. és megyek 30-cal kb. erre leérek a domb tetõre, ott volt egy bozót nem tudtam kikerülni, mert a kormány a kezembe maradt fékre meg nem reagált..

durr bele .. 3x fel-le pördültem bobot húzva.. nem tört el semmim, de azt hittem ott maradok.. mindenki nézett .. :D  

ewuk
ennél mocskosabb dolgot elképzelni sem tudok, hetek óta kurva hideg van, de hó nem esik, pedig már két hete lehetne szánkózni a kislányokkal... de nem a sors szarakszik velünk. <#szomoru1>
bazeg nem esik ez a kurva hó, már jan 18 és még nem esett hó<#rinya><#wilting><#falbav><#szomoru1>

Pianista
az az igazi amikor a lejtõn ahol keresztezõdés van, épp csúszok a haverokkal és jön egy kocsiXD az az igaziXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

V43 1105
Mindenki pedofil ? <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ewuk
nincs is annál jobb és szebb, amikor leesik a friss puha hó az ember felkapja a 10 éve porosodó szánkóját és a helyi dombokra ki megy kislány lesre. hjaj csak esne már a hó
V43 1105
<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

John Cena
4kerben Kápmegyer fele vannak jó dombok erdõ közepén vagy 50 méteres kisebb nagyobb bukkanókkal ugratókkal stb. voltunk ott vagy 3-4éve haverokkal azt sikeresen haverom eltörte alábát telibe a fának szánkóval el is tört:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

fú már alig várom h megint szánkózhassak 12 éves kislányokkal!

Pepsi Twist
amúgy régebben (néha most is szoktam szánkózni) imádtam :D domboldalon le és puff neki a falnak mint afféle tapsi-hapsi effekt :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
utcába 5-10 centi hó és már a kézifék meg is oldja a szánkó problémám :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

alföldön ahol még egy domb sincs kocsi után kell kötni a szánkót :-)

HP+

HöfEE
Ja ha már az eszközökrõl is szó esett, akkor traktor belsõ gumi, higgyétek el annál jobban semmi nem csúszik, és sokan férnek bele XD

Csabesz6
:DDDDD ezek kurvajó bulik
amikor a pálya végén megakadt a szánkónk egy tuskóban, sutty...elõre pofával a jégre..kicsit fájt az arcom:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Én mátrában popsi tepsivel rámentem egy öklömnyi kõre és eltört a farokcsontom XDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

DJKonya
nincs az 400 de vagy 200-250 de ha jó jeges akkor azt nincs megállás, am a bükkben

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

bardocz
Itt jólenne biciklizni,fõleg ha hosszabb a pálya.
Hol van 400 méteres domb?

DJKonya
mi trabant tetõn csúsztunk le egy 400 méte hosszú domboldalon, aztán reménytelen lett a dolog mert elindultunk pont a fák felé:D köcsög haveromnak sikerült leugrani de ahogy leugrott a trabant tetõ elkezdett pörögni, nem volt esélyem kapaszkodni se nembírtam megtartani magam és be a fák közé vagy 50-el kicsit eltört a kulcs csontom annak a hülyének meg lement az egész arca, mert ahogy leugrott arcon csúszott vagy 10 métert és egy pár ág meg stb meg eggyengette az arcát:D

De volt még olyan hogy beromboltam a szántásba vasszánlóval és olyat pördültem a levegõbe hogy ár ott elszédültem, ami utána volt arrol már nem is kell beszélnem.....nem tudtam felálni:D

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Csabesz6
Trabantetõn(KOMOLY!), meg fólián lehet a legjobban!
Dunaalmási fenyves rulez!<#idiota><#idiota><#idiota><#eplus2><#eplus2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

HöfEE
Hát én már régen szánkóztam utoljára, de régebben mindig kimentünk valamelyik tisztább domboldalra aztán adjadneki! Ha meg elég nagy volt a hó,és nulla forgalom akkor az utcán :D

vmvr
"Bánkútra télen megyek, deszkám otthon nem hagyom;" Belgáék is megmondták;)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

azt akartam írni, hogy kimegy az ember valamelyik dombra, de rájöttem, hogy ez az alföldön nemmegy XD -.-
Tudom kezelni jól:P Csak már magam miatt nem szívesen vágok félbe egy erdõt.

Max7
motoros láncfûrészt meg már nem akarod megtanulni kezelni mi? :D

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mátraalján élek, csak fel kell sétálni úgy két órán keresztül :D Házunkkal szemben, a szembeszomszédék mögött meg van egy nagy lejtõ, ott csúszkáltunk jókat régen. Ma már benõtte az akác a pályát:s

R0zs0máK
Én autóval szoktam csúszkálni, de kiskoromban amikor még sok hó volt, imádtam szánkózni :) Debrecenben laktak nagyszüleim, ott sok-sok jó placc volt erre :)

leho94
udvarunk pont jó :C

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

V43 1105
Mátra.. legjobb :D egyszer sulival voltunk, asszem mátraházán hatalmas nagy lejtõrõl egyedül lecsúztam, leestem a szánkóról, és a fejemet bevágtam egy nagy kõbe XD persze, asse volt rossz mikor igazgató aki aztmondta tapasztalt, belevágódott a nádasba XD

Rockynhooo
tiszagát!!!! ennyi kiskoromba ott logtam folyamat télen

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

byzhouse
Mont Blanc egyik oldalán lecsúszol jó szánkózást<#buck>szia<#integet2><#wave>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

van

R0zs0máK
van ilyen külön, hogy szánkópálya? :DD

akyyy
kimész a legközelebbi dombra és szánkózol ingyen

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jön a tél. És ez nagyon szórakoztató idõtöltés. Tudom ajánlani Bánkutat.