46
ide jöhet minden tapasztalat, hova érdemes menni.
-
kocsisgabor9999 #46 És szerinted miért? -
#45 :D
(nem túl sikeresek a témáid) -
#44 xd -
#43 betonon -
#42 én ma szánkóztam -
#41 kaparj egy kicsit a mélyhűtőből. -
Myron #40 nem tudja valaki hol van most hó Mo-n? -
#39 Az ott Csillebérc mellett van, nem? Szokott ott tábor lenni..=D -
#38 normafánál -
Myron #37 na most már van hó
bp-n hol szoktak szánkózni? -
#36 aziggenXD -
#35 felmentem a domb tetőre, aztán találtam egy helyet.. 30lépcsőfok, jeges, havas felfelé. Felmentem bobbal (van rajta fék, meg kormány..) leérek a 15.lépcsőfokra kb, és kezembe marad a kormány, bob szétpereg.. és megyek 30-cal kb. erre leérek a domb tetőre, ott volt egy bozót nem tudtam kikerülni, mert a kormány a kezembe maradt fékre meg nem reagált..
durr bele .. 3x fel-le pördültem bobot húzva.. nem tört el semmim, de azt hittem ott maradok.. mindenki nézett .. :D -
#34 ennél mocskosabb dolgot elképzelni sem tudok, hetek óta kurva hideg van, de hó nem esik, pedig már két hete lehetne szánkózni a kislányokkal... de nem a sors szarakszik velünk. -
Myron #33 bazeg nem esik ez a kurva hó, már jan 18 és még nem esett hó -
#32 az az igazi amikor a lejtőn ahol kereszteződés van, épp csúszok a haverokkal és jön egy kocsiXD az az igaziXD -
#31 Mindenki pedofil ? -
#30 nincs is annál jobb és szebb, amikor leesik a friss puha hó az ember felkapja a 10 éve porosodó szánkóját és a helyi dombokra ki megy kislány lesre. hjaj csak esne már a hó -
#29 -
#28 4kerben Kápmegyer fele vannak jó dombok erdő közepén vagy 50 méteres kisebb nagyobb bukkanókkal ugratókkal stb. voltunk ott vagy 3-4éve haverokkal azt sikeresen haverom eltörte alábát telibe a fának szánkóval el is tört:D -
Myron #27 fú már alig várom h megint szánkózhassak 12 éves kislányokkal! -
#26 amúgy régebben (néha most is szoktam szánkózni) imádtam :D domboldalon le és puff neki a falnak mint afféle tapsi-hapsi effekt :D -
#25 utcába 5-10 centi hó és már a kézifék meg is oldja a szánkó problémám :) -
atomkrumpli #24 alföldön ahol még egy domb sincs kocsi után kell kötni a szánkót :-) -
#23 Ja ha már az eszközökről is szó esett, akkor traktor belső gumi, higgyétek el annál jobban semmi nem csúszik, és sokan férnek bele XD -
#22 :DDDDD ezek kurvajó bulik
amikor a pálya végén megakadt a szánkónk egy tuskóban, sutty...előre pofával a jégre..kicsit fájt az arcom:D -
#21 Én mátrában popsi tepsivel rámentem egy öklömnyi kőre és eltört a farokcsontom XDDDDD -
#20 nincs az 400 de vagy 200-250 de ha jó jeges akkor azt nincs megállás, am a bükkben -
#19 Itt jólenne biciklizni,főleg ha hosszabb a pálya. -
kocsisgabor9999 #18 Hol van 400 méteres domb? -
#17 mi trabant tetőn csúsztunk le egy 400 méte hosszú domboldalon, aztán reménytelen lett a dolog mert elindultunk pont a fák felé:D köcsög haveromnak sikerült leugrani de ahogy leugrott a trabant tető elkezdett pörögni, nem volt esélyem kapaszkodni se nembírtam megtartani magam és be a fák közé vagy 50-el kicsit eltört a kulcs csontom annak a hülyének meg lement az egész arca, mert ahogy leugrott arcon csúszott vagy 10 métert és egy pár ág meg stb meg eggyengette az arcát:D
De volt még olyan hogy beromboltam a szántásba vasszánlóval és olyat pördültem a levegőbe hogy ár ott elszédültem, ami utána volt arrol már nem is kell beszélnem.....nem tudtam felálni:D -
#16 Trabantetőn(KOMOLY!), meg fólián lehet a legjobban!
Dunaalmási fenyves rulez! -
#15 Hát én már régen szánkóztam utoljára, de régebben mindig kimentünk valamelyik tisztább domboldalra aztán adjadneki! Ha meg elég nagy volt a hó,és nulla forgalom akkor az utcán :D -
#14 "Bánkútra télen megyek, deszkám otthon nem hagyom;" Belgáék is megmondták;) -
karajjj #13 azt akartam írni, hogy kimegy az ember valamelyik dombra, de rájöttem, hogy ez az alföldön nemmegy XD -.- -
dieselG #12 Tudom kezelni jól:P Csak már magam miatt nem szívesen vágok félbe egy erdőt. -
#11 motoros láncfűrészt meg már nem akarod megtanulni kezelni mi? :D -
dieselG #10 Mátraalján élek, csak fel kell sétálni úgy két órán keresztül :D Házunkkal szemben, a szembeszomszédék mögött meg van egy nagy lejtő, ott csúszkáltunk jókat régen. Ma már benőtte az akác a pályát:s -
#9 Én autóval szoktam csúszkálni, de kiskoromban amikor még sok hó volt, imádtam szánkózni :) Debrecenben laktak nagyszüleim, ott sok-sok jó placc volt erre :) -
#8 udvarunk pont jó :C -
#7 Mátra.. legjobb :D egyszer sulival voltunk, asszem mátraházán hatalmas nagy lejtőről egyedül lecsúztam, leestem a szánkóról, és a fejemet bevágtam egy nagy kőbe XD persze, asse volt rossz mikor igazgató aki aztmondta tapasztalt, belevágódott a nádasba XD