Túl hosszú a Watchmen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ezt is majd csak dvd-n nézem meg,ha már tudom,hogy moziba a vágott kerül,akkor kenjék a hajukra...de jó,hogy a stúdió szabja meg,mire tart igényt a nézõ...
am ez a film mirõl is fog szólni? 😊
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nem kell ennyire fikázni mindent és mindenkit...
Mire jó ez?<#szomoru1>#szomoru1>
peeeet: Ha nem tetszik nem nézed, de ne fikázz!!!
többiek: Ha ilyennel találkoztok, legjobb a passzivitás...!!!
<#vigyor4>#vigyor4>
Mire jó ez?<#szomoru1>#szomoru1>
peeeet: Ha nem tetszik nem nézed, de ne fikázz!!!
többiek: Ha ilyennel találkoztok, legjobb a passzivitás...!!!
<#vigyor4>#vigyor4>
+csak jelezném hogy csak ezen az oldalon és lapon, van egy x-menes, zöld lámpás, batmanes+most már egy vasember2 cikk is és te idetudtad beírni ezt a hülyeséget, komolyan mondom ez már mûvészet tõled, mi vagy te balfácán:-D
hát ez pont nem az lesz, inkább raktad volna ki a kommented a vágólapra és majd beszúrtad volna máshová
Ne haragudj de te annyira primitív vagy...
Te is idejársz az sg-re, te is megnézed a trailert, te is beírsz kommentet,mert te is hollywood rabja vagy, csak beszari vagy ahhoz hogy bevalld ezt magadnak. Ha téged nem érdekelne, nem nézted volna meg a trailert nem? 😄 Nevetséges vagy.
Te "transzfesztita". lol
Kivi vagyok te mit rendeznél ami tele lenne ilyen okossággokkal.
Te is idejársz az sg-re, te is megnézed a trailert, te is beírsz kommentet,mert te is hollywood rabja vagy, csak beszari vagy ahhoz hogy bevalld ezt magadnak. Ha téged nem érdekelne, nem nézted volna meg a trailert nem? 😄 Nevetséges vagy.
Te "transzfesztita". lol
Kivi vagyok te mit rendeznél ami tele lenne ilyen okossággokkal.
Egy nagyon minimálisan utánanézhetnél annak amihez hozzászólsz, mert egy kicsit ironikus amit írsz. A Watchmen pont az általad "1 ft-os képregénybuzi társaság"-nak mutat görbe tükröt, és nem nevezném "ócskának" ezt a méltán elismert képregényt.
ha vágják, akkor valószínûleg az üresjáratokat szedik ki belõle elsõ körben.
Jónak ígérkezik, remélem nem lesz tele üresjáratokkal.
See you Space Cowboy...
Annyira bejött már az elsõ trailer is, hogy beszereztem a magyarul frissen kiadott képregény elsõ fejezetét, szép lassan a többit is megveszem. Mondanom sem kell, hogy szó szerint nem tudtam letenni, pár óra alatt végigolvastam (képregénynél nem nagy teljesítmény) 😊
Így is elég hosszú, nem tudom ki az aki nem bírná ki azt a alig több, mint fél órát. Akinek sürgõs dolga támad a kólától, az fele ilyen hosszú film közben is kimegy wc-re....
Így is elég hosszú, nem tudom ki az aki nem bírná ki azt a alig több, mint fél órát. Akinek sürgõs dolga támad a kólától, az fele ilyen hosszú film közben is kimegy wc-re....