Ötvös Tibor

Túl hosszú a Watchmen

Zack Snyder kénytelen újravágni a bemutatásra váró Watchmen című új filmjét, mivel a stúdió sokallta a három óra tíz perces játékidőt. Ez most le lett "rövidítve" 2 óra 45 percre.

A direktor már az első vágások után kijelentette, hogy új filmje "kicsit" hosszabb lesz, mint anno a 300 volt. A spártai kaland a két órát sem érte el, míg a képregényhősöket összetoborzó Watchmen legelső változata 190 perces lett. Snyder szeretne teljesen hű maradni a képregények világához és hangulatához és ezért - bár "teljesítette" a stúdió kérését és rövidebbre vágta a filmet - a mozis bemutató után DVD-n elérhető lesz a rendezői változat, mely tartalmazza majd a Tales of the Black Freighter címet kapott animációs filmet is.


A Watchmen március 10-én kerül a mozikba. A film alapját Alan Moore kultikus képregénye adja, a filmben pedig Patrick Wilson, Billy Crudup, Jeffrey Dean Morgan, Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Matthew Goode, Stephen McHattie, Carla Gugino és Matt Frewer is felbukkan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • xido #12
  Akkor ezt is majd csak dvd-n nézem meg,ha már tudom,hogy moziba a vágott kerül,akkor kenjék a hajukra...de jó,hogy a stúdió szabja meg,mire tart igényt a néző...
 • daneelolivaw #11
  am ez a film miről is fog szólni? :)
 • smaszi #10
  Nem kell ennyire fikázni mindent és mindenkit...
  Mire jó ez?

  peeeet: Ha nem tetszik nem nézed, de ne fikázz!!!

  többiek: Ha ilyennel találkoztok, legjobb a passzivitás...!!!
 • sandor8206 #9
  +csak jelezném hogy csak ezen az oldalon és lapon, van egy x-menes, zöld lámpás, batmanes+most már egy vasember2 cikk is és te idetudtad beírni ezt a hülyeséget, komolyan mondom ez már művészet tőled, mi vagy te balfácán:-D
 • sandor8206 #8
  hát ez pont nem az lesz, inkább raktad volna ki a kommented a vágólapra és majd beszúrtad volna máshová
 • NZiM #7
  Ne haragudj de te annyira primitív vagy...
  Te is idejársz az sg-re, te is megnézed a trailert, te is beírsz kommentet,mert te is hollywood rabja vagy, csak beszari vagy ahhoz hogy bevalld ezt magadnak. Ha téged nem érdekelne, nem nézted volna meg a trailert nem? :D Nevetséges vagy.
  Te "transzfesztita". lol
  Kivi vagyok te mit rendeznél ami tele lenne ilyen okossággokkal.
 • Alucard55 #6
  Egy nagyon minimálisan utánanézhetnél annak amihez hozzászólsz, mert egy kicsit ironikus amit írsz. A Watchmen pont az általad "1 ft-os képregénybuzi társaság"-nak mutat görbe tükröt, és nem nevezném "ócskának" ezt a méltán elismert képregényt.
 • torcipepe #4
  ha vágják, akkor valószínűleg az üresjáratokat szedik ki belőle első körben.
 • LumberJacK #3
  Jónak ígérkezik, remélem nem lesz tele üresjáratokkal.
 • dartois83 #2
  Annyira bejött már az első trailer is, hogy beszereztem a magyarul frissen kiadott képregény első fejezetét, szép lassan a többit is megveszem. Mondanom sem kell, hogy szó szerint nem tudtam letenni, pár óra alatt végigolvastam (képregénynél nem nagy teljesítmény) :)
  Így is elég hosszú, nem tudom ki az aki nem bírná ki azt a alig több, mint fél órát. Akinek sürgős dolga támad a kólától, az fele ilyen hosszú film közben is kimegy wc-re....