12
-
xido #12 Akkor ezt is majd csak dvd-n nézem meg,ha már tudom,hogy moziba a vágott kerül,akkor kenjék a hajukra...de jó,hogy a stúdió szabja meg,mire tart igényt a néző... -
daneelolivaw #11 am ez a film miről is fog szólni? :) -
smaszi #10 Nem kell ennyire fikázni mindent és mindenkit...
Mire jó ez?
peeeet: Ha nem tetszik nem nézed, de ne fikázz!!!
többiek: Ha ilyennel találkoztok, legjobb a passzivitás...!!!
-
sandor8206 #9 +csak jelezném hogy csak ezen az oldalon és lapon, van egy x-menes, zöld lámpás, batmanes+most már egy vasember2 cikk is és te idetudtad beírni ezt a hülyeséget, komolyan mondom ez már művészet tőled, mi vagy te balfácán:-D -
sandor8206 #8 hát ez pont nem az lesz, inkább raktad volna ki a kommented a vágólapra és majd beszúrtad volna máshová -
NZiM #7 Ne haragudj de te annyira primitív vagy...
Te is idejársz az sg-re, te is megnézed a trailert, te is beírsz kommentet,mert te is hollywood rabja vagy, csak beszari vagy ahhoz hogy bevalld ezt magadnak. Ha téged nem érdekelne, nem nézted volna meg a trailert nem? :D Nevetséges vagy.
Te "transzfesztita". lol
Kivi vagyok te mit rendeznél ami tele lenne ilyen okossággokkal. -
Alucard55 #6 Egy nagyon minimálisan utánanézhetnél annak amihez hozzászólsz, mert egy kicsit ironikus amit írsz. A Watchmen pont az általad "1 ft-os képregénybuzi társaság"-nak mutat görbe tükröt, és nem nevezném "ócskának" ezt a méltán elismert képregényt. -
torcipepe #4 ha vágják, akkor valószínűleg az üresjáratokat szedik ki belőle első körben. -
LumberJacK #3 Jónak ígérkezik, remélem nem lesz tele üresjáratokkal. -
dartois83 #2 Annyira bejött már az első trailer is, hogy beszereztem a magyarul frissen kiadott képregény első fejezetét, szép lassan a többit is megveszem. Mondanom sem kell, hogy szó szerint nem tudtam letenni, pár óra alatt végigolvastam (képregénynél nem nagy teljesítmény) :)
Így is elég hosszú, nem tudom ki az aki nem bírná ki azt a alig több, mint fél órát. Akinek sürgős dolga támad a kólától, az fele ilyen hosszú film közben is kimegy wc-re.... -
#1 Tartottam a filmtől, de ez a trailer odabasz :)