113
Sony Ericsson mobilok általános topikja
-
#33 Hát én olyan nagy hibát nem látok, mutathatnál olyan képet is amin éjszakai mód be van kapcsolva és a vaku is. Alap kérdés, de tiszta a lencse? Ha ezek után is problémás akkor csak a szerviz segíthet. Esetleg szoftverfrissítést próbálhatsz a gépen a sonyericsson.hu-ról letölthető programmal. -
#32 Való igaz, hogy a sötétebb képeken tapasztalható ez a jelenség, de a fényhiány szerintem nem igy nyilvánul meg (legalábbis nagy általánosságban nem). -
#31 Szerintem csak kevés a fény. -
#30 Hello Mindenki!
Amint "mondtam" korábban nekem egy K810i-m van és azt tapasztaltam, hogy bizonyos fotókon ilyen függőleges sávok jelennek meg mint ahogy az alábbi példán is tisztán látható:
Szerintetek mitöl van ez? -
#29 Szerviz. Nincs ilyen kód. -
bigbigle #28 Valaki!Nagyon fontos lenne hogy valamilyen ötlet vagy visszaállító,törlő kód a SEZ310-ES telefonomhoz (ami működik) mert meghülyült és a teljes visszaállítás se segít!HELPPP!!!!! -
#27 Látom te ilyen bőbeszédű srác vagy.
egyébként már eldöntöttem hogy ilyet veszek csak kíváncsi voltam miket írtok -
#26 Jó. -
#25 Most tervezek venni egy W890i-t szerintetek jó vétel lesz? -
#24 Nem. -
kis Pósán #23 engem az érdekelne hogy növelhetem e a k310i-m belsőmemóját? -
#22 -
#21 10 évig az volt, de jobbnak láttam lecserélni. -
#20 Kijelzője jobb? Khm? -
#19 2 év gyári garancia jár minden sony e telohoz. Ezeknek a szervíze Pesten van, 3 helyen, az egyik asszem a westendben. Az, hogy olcsóbb, lehet azért mert kiállítási darab volt valahol. -
lac556 #18 Egyik haverom szólt hogy tud olcsóbban telefont szerezni nekem !!gyári!! Garanciával.
Ez mit takarhat mármint a gyári garancia?milyen papírokra figyeljek? Ér vmit vagy ez is vmi humbug és kari alkalmából jól át akar baszni?sony ericson-nak mien garancia papírjai vannak?SEről van szó azért irtam ebbe a topicba k850i tapasztalatok?
-
#17 A kijelzőn kívül semmiben sem jobb...:D -
#16 különbenis, vegyél Nokiát :D:D -
#15 fail:D -
#14 Na, látom főtéma nélkül is gomolyog a topik... -
#13 ne hazudj, nem keresél rá:) -
#12 ok -
#11 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#10 És létezik külön "K810i" topik is. Mi van a fórum keresővel??? -
#9 Rendben; törölhető! -
Párszor ötöst kaphattál összetett mondatokra az iskolában mi?
-
#7 Ezt nekem miért nem adta ki a kereső? -
#6 ejj -
#5 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1170845857 -
#4 Hi!
Most épp más elfoglaltságom akadt, de hamarosan következnek. -
#3 A válaszok felderítéshez szükség van a kérdésekre is, ne hallgasd el előlünk őket :) -
EK1TEP #2 Jó ötlet ez a topic sztem! -
#1 Üdvözletem minden tagnak - látogatónak!
Nemrég szereztem be egy "K810i"-t és miközben bizonyos kérdésekre válasz után kutattam azt tapasztaltam, hogy minden model-lel külön-külön foglalkozik egy-egy topik. A véletlen folytán épp a "K810i"-nek nincs topikja igy válaszokat nem találtam ugyan a kérdéseimre (pontosabban - nem volt hol, kinek feltennem azokat), viszont felmerült bennem a kérdés; minek ennyi topik (mindössze néhány hsz.-el töltve mindenik) egyetlen márkára?
Mivel továbbra is szándékomban áll válaszokat keresni (és találni) a "K810i"-vel kapcsolatos kérdéseimre (és feltételezem, hogy nem csak én vagyok igy evel) nem maradt más választásom mint nyitni egy "Sony Ericsson K810i" topikot, vagy...
...vagy megnyitom a Sony Ericsson modelekkel foglalkozó - általános, összefoglaló topik-ot.