Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Az mw2-ben kb 5x több a cheater mint a cod2ben és a 4ben együttvéve...

SpeedXHUN
Példa alatt azt értem,hogy most én hiába veszem meg eredetibe a cod2-t,egy csomóan tudnak játszani crackelve és ezzel együtt a sok a cheat is.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,ha nem gáz.
Toltam cod2,cod4 ben voltak tört serverek--->rengeteg cheater.
A modern warfare 2 vel nem toltam pc-n itt nincsenek tört serverek??
Tehát itt megkell venni mindenkinek a játékot és akkor általában az ember megbecsüli a játékot meg fél hogy ne bannolják,szal kevés a cheater?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

bigapó
a 3. DLC után kb....

The Matrix has you...

Antal99
valaki tudja mikor teszik be a 2.DLC-t a "normálok" közé?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

elitehun
Az csak simán egy moddolt szeró volt. általában jó buli szokott lenni 😄
bigapó
sajnos igen, eredetivel is tudsz hackelt hoston játszani. vagyis forditva, az aki hackeli a cfg-jét az vagy leszarja, hogy mit kockáztat azért, mert kõgazdag és vesz mégegy játékot ha bannolnák steamrõl vagy pedig sik hülye 😊

The Matrix has you...

Amúgy a Global Thermonuclear War,One Flag CTF,és VIP játékmódokkal mi lett?Egy darabig úgy volt majd a új DLC-k megnyitják ezeket is,de sehol semmi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
aha, hacked serverre?

ez az nem?

a sok kis köcsög, mit keres itt????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ok, mire leirtam steam megjavult 😛 sry
hi!
nektek megy a steam? elöbb a kör végén disconnect blabla és azóta KO. juhé! igen, majd fizetek akkor ha nem dobál szét a lobby és nem kell 10 percig baszakodni mire találok egy lagg és csitmentes host-ot.
jam, végre összehoztam egy nuke-ot afghan-on demolution-ba ak-val. Kicsit camp szaga volt de örültem =)igy 16nap játékidö után.
és még 1: amikor én vagyok a host és kilépek mert laggolnak a többiek akkor egyböl kirak mindenkit a játék, nincs az, hogy host migration
ez mitõl lehet?
F E R I
"na, az elõbb beléptem valahova, kiírta, hogy Terminator Invasion, nem volt fegyverem stb. azonnal léptem...."

Olyankor meg kell nyomni 1-tõl 5-ig vmelyik bill.-t és bejön vmi fegyver kombó. Néha egész jó kis társaságot ki lehet fogni, de van amikor 4-5 Spectator+god módban, na olyankor én is lépek...

Csirkemell nélkül nincs élet!

Frank99
haha 20.000 ????
bakker!

Jacek
Igy is lehet fogalmazni😄

Frank99
na, az elõbb beléptem valahova, kiírta, hogy Terminator Invasion, nem volt fegyverem stb. azonnal léptem....

ez megen' valami hacked?????

mit keresnek a hacked serverek az eredetin amúgy?
az Alteriw-az egy dolog, de ez?

mesélje már el valaki.... komolyan!

kBagyula
Akkor én ûbertámogató vagyok az alapjátékkal meg a két dlc-vel. <#miaz>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jacek
az elmenne😊

bigapó
jaja, én max 2000-et adnék a 2 DLC-ért, 1e darabja 😊 azaz 200 péz egy pálya 😄 úgy mán jó 😊

The Matrix has you...

Jacek
nade 5 palya 4e forintert😄 vicc, a 10 map majdnem a jatek ara😊

bigapó
hát jah, kb. Én is tanulhatnék még, meg dolgozhatnék még ennél is többet, de valahogy ez a mókuskerék is elég ideget (emberit) öl ki belõlem, szóval inkább kussban elvagyok és pötyögök azzal ami van😊
egyébként a 2-es DLC állitólag jó lett, de nekem sem ér meg ennyit, hogy kipróbáljam, majd ha akciózzák talán 😊

The Matrix has you...

Jacek
igy van, de az sem IW ami az activisionnal van😊

bigapó
az már nem IW 😊 ugyan alaptagok, meghatározó emberek alapitották az új céget, de már nem IW-ként fognak mûködni. szerintem azzal, hogy új embereket is felvesznek még jobban is járhatnak, hiszen új ötletek általában jól jönnek, aztán, hogy az "anyacég" mennyire ül a nyakukra majd eldönti, hogy milyen új és jó dolgok születnek ebbõl. Én érdeklõdve várom a Space-COD-ot 😄DD

The Matrix has you...

Jacek
😊 amig szar van vereb is😊 es ne menjunk kulfoldre, itt magyarorszagon ebben a forumban, emberek 4 forintot adnak 5 palyaert!!! 2x is???? na ez a szomoru!! utanna meg megy a sirak hogy a buzik verszemet kapnak???

Mindenki gondolkodjon el! siman megvehetnem en is , de nem vagyok hajlando ennyit adni erte a 10 map kb 500 forintot er ennyi😊

elitehun
Jellemzõ. megint EMP elõtt 1 kill-el öltek meg. de azért így is sikerült egy 27-1-es statot összehozni 😄
FSpofon
biztos vmi space gamet csinálnak majd amit nem hagyott az activision

Arab money

nyuny01
Van még IW,csak más néven alapítottak új csapatot!Aztán hogy mi lesz belõlük,majd kiderül!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Olyanom nincs,de éjjel kivégeztem az 5. prestige-t,úgyhogy csináltam egy kis statisztikát az eddigi teljesítményemrõl (ha el van számolva akkor bocs...) :

Statisztika

FSpofon
steamen szinte hetente lehet leértékelve 5-10 euróért jó kis játékokat venni
nem kell mindennel azonnal játszani 😊

Arab money

bigapó
igazából ha nem lennének ilyen kurva drágák akkor vennék sokkal többet és nem érdekelne, hogy csak 1 hónapig játszok vele.

The Matrix has you...

elitehun
Nem kell olyan messzire menni. Én pl csak az activision-tõl nem veszek játékot ^^
bigapó
lehet, hogy az vagy inkább a paintball utáni sebnyalogatás😊 mûbalhé van amúgy, de igazat mondtam akkor mikor azzal "fenyegetõztem", hogy nem veszek több játékot, ha igy szivatnak ezután is. egyszerûen tényleg nem éri meg pénzt költeni ezekre, mert csak 1-2 hétig érdekelnek és nem annyi ideig, mint mondjuk anno a Transport Tycoon Deluxe...istenem, azzal mennyi éjszakát átmolyoltam. De lehetne emlegetni a Settlers-t is, még az elsõ részt, azt a kis, pár megás szotyit, és eskü sokkal élvezetesebb volt, mint akár a legutóbbi rész, pedig az már tényleg jól sikerült. de egyszerûen meguntam azt is hamar..nem igazán értem miért. mindenkinek van ilyen játéka, ez tuti és ebben is változik a világ, szerintem nem jó irányba és ezt is mindenki ugyanúgy érzi és látja, mégsem tudunk tenni ellene, nem hallgatnak meg minket, egészen addig mig totál bojkott nem lesz vagy egy nagy kavics... 😄

The Matrix has you...

bigapó
Én mostanában arra hajtok, de nem jött össze, bár naiv voltam és szar fegyverekkel próbáltam - najó néha ump-vel is-, de most FAL-t lenyomtam, többet elõ sem veszem szerintem és kicsit TAR-21-es kiképzést tartok megint :9 az az igazi hozzám illõ fegyver, tegnap majdnem össze is jött, csak eprsze megtalált egy wh-s fasz és megöltek AC130 elõtt 😞 persze pont akkor mikor beadta, hogy megvan a killstreak...

The Matrix has you...

Frank99
mi van, elvonási tünetek?
mijeza a balhé?
:-)))

bigapó
neee, még egy bekezdésbe se emlegess az Istennel 😉

The Matrix has you...

armageddon666
Tömjék be a szájukat mondjuk jó nagy ló...na nem fejezem be... 😊

@

elitehun
Basszus. Mintha egy Tankcsapda szám lenne<#zavart1>
kBagyula
Tényleg én még nem is robbantottam Nukeot. 😊 Ha összejön nagyritkán mindig elfelejtem hogy van, vagy épp nincs berakva. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigapó
afrikában meg még ennél is több az éhes száj..azokkal mi lesz? ehh, felesleges errõl tovább beszélni, inkább wh-sokat mutogassátok vagy új nuke-ozást vagy bármit mert csak eret vágok magamon 😊

The Matrix has you...

kBagyula
Inkább gyerünk játszani. 😊

kBagyula
Túl sok a részvényes az Activisonnél. 😊 Éhesek, be kell tömni a szájukat.

bigapó
mocskosul tele van a kukim ezzel a pénzéhes világgal, itt már semmi sem számit csak a profit meg az extra-profit, mi meg kurvulunk elfele. de nembaj, majd jön egy kis kavics az ûrbõl oszt baszhatjuk a Cod elõfizetést...😄

The Matrix has you...

kBagyula
A konzol nem olyan, mint a PC. Az csak konzol, játékon és netezésen kívül másra nem jó egyenlõre. Ellenben elõnye, hogy amit arra írnat tuti megy, mert mindegyik hardvere egyforma nagyjából.
A PC jobb, legalábbis szerintem, de kinek a pap, kinek meg a pap f**za. <#awink>
Net meg lassan mindenhol lesz úgyhogy ebbõl a szempontból mindegy melyik. Lassan PC-n is fizetünk majd minden sz@rért úgyis.

elitehun
Mester<#worship>
armageddon666
Azért nem kell sajnálni a Treyarchot... IWet is elmondja mindennek a "nép", pedig valszeg kurvára nem ilyenre akarták a játékot, csak ott büdös KoDICK geci...

---

konzol majdnem olyan már mint a PC? Akkor mi értelme váltani? 😄 Egyébként tényleg... a sok szar kiegészítõvel, etc... lassan a konzoloknál is megjelenik a gépigény 😊

Arról nem beszélve, hogy pl. X360nál fizeted egyrészt a netet, másrészt a Live-t ha akarsz multizni... és majd jön az új cod, akkor harmadik havidíjnak ott lesz a CoD-é 😄 És akkor sokkal olcsóbb mint a PC mi? 😄

@

kBagyula
Az, volt rá példa. 😛 Nem is játszottam aztán vele sokat.

bigapó
érdekes olvasni a helyenként "okos" néhol "bugyuta" hozzászólásokat 😊

valamilyen szinten mindkét oldalnak igaza van. Tõlem is lehet elõfizetéses ez a szar, de akkor ne szart kapjak már, hanem egy fost...remélem értitek, de inkább leirom: ha már fizetnék, akkor nem egy ilyen laggos szarért tenném meg.

az érem másik oldala, hogy olyan szép nézni amint barom módjára beálltok - bocsánat, beállunk - a sorba és hagyjuk, hogy lefejezzenek (képletesen). méghogy ha nem tetszik nem kell játszani vele..hát lassan elérik, hogy ez legyen, csak kérdem ÉN akkor kivel fognak megvetetni a jövõben bármit is??? mert hogy innentõl kezdve én sem veszek meg semmit hanem letöltöm és szarok a fejükre, ahogy most õk is a mienkre az is biztos bazdmeg....

The Matrix has you...

Egy élmény lehet mikor a fegyveredért a saját csapattársad agyonlõ...<#whatever>

kBagyula
Tulajdonképp a BF2142-vel kapcsolatban volt egy ilyen, sõt a BFBC2-vel is. Igaz csak annak, aki elõvételben megvette korábban a játékot, vagy a másik esetben a Deluxe változatot.
Fegyvereket kapott a vevõ limitált példányban. Késõbbiekben nem lehetett hozzájutni a BF2142 esetében többé soha. Szabályosan öltek érte a játékosok, még TKztak is, annyira ritka változat volt.

Ezt mondjuk simán el tudnám képzelni hogy az extra fegyvereket meg cuccokat fizetõssé tennék.
Akkor az lenne a kérdés hogy teljesen ellehetetlenítenék az alap játékost,vagy maradna némi esély úgy is.

FSpofon
ezért "nincs" iw 😊

Arab money