Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Lenne egy kérdésem,ha nem gáz.
Toltam cod2,cod4 ben voltak tört serverek--->rengeteg cheater.
A modern warfare 2 vel nem toltam pc-n itt nincsenek tört serverek??
Tehát itt megkell venni mindenkinek a játékot és akkor általában az ember megbecsüli a játékot meg fél hogy ne bannolják,szal kevés a cheater?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez az nem?
a sok kis köcsög, mit keres itt????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nektek megy a steam? elöbb a kör végén disconnect blabla és azóta KO. juhé! igen, majd fizetek akkor ha nem dobál szét a lobby és nem kell 10 percig baszakodni mire találok egy lagg és csitmentes host-ot.
jam, végre összehoztam egy nuke-ot afghan-on demolution-ba ak-val. Kicsit camp szaga volt de örültem =)igy 16nap játékidö után.
és még 1: amikor én vagyok a host és kilépek mert laggolnak a többiek akkor egyböl kirak mindenkit a játék, nincs az, hogy host migration
ez mitõl lehet?
Olyankor meg kell nyomni 1-tõl 5-ig vmelyik bill.-t és bejön vmi fegyver kombó. Néha egész jó kis társaságot ki lehet fogni, de van amikor 4-5 Spectator+god módban, na olyankor én is lépek...
Csirkemell nélkül nincs élet!
bakker!
ez megen' valami hacked?????
mit keresnek a hacked serverek az eredetin amúgy?
az Alteriw-az egy dolog, de ez?
mesélje már el valaki.... komolyan!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
egyébként a 2-es DLC állitólag jó lett, de nekem sem ér meg ennyit, hogy kipróbáljam, majd ha akciózzák talán 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mindenki gondolkodjon el! siman megvehetnem en is , de nem vagyok hajlando ennyit adni erte a 10 map kb 500 forintot er ennyi😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Statisztika
nem kell mindennel azonnal játszani 😊
Arab money
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
mijeza a balhé?
:-)))
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A PC jobb, legalábbis szerintem, de kinek a pap, kinek meg a pap f**za. <#awink>#awink>
Net meg lassan mindenhol lesz úgyhogy ebbõl a szempontból mindegy melyik. Lassan PC-n is fizetünk majd minden sz@rért úgyis.
---
konzol majdnem olyan már mint a PC? Akkor mi értelme váltani? 😄 Egyébként tényleg... a sok szar kiegészítõvel, etc... lassan a konzoloknál is megjelenik a gépigény 😊
Arról nem beszélve, hogy pl. X360nál fizeted egyrészt a netet, másrészt a Live-t ha akarsz multizni... és majd jön az új cod, akkor harmadik havidíjnak ott lesz a CoD-é 😄 És akkor sokkal olcsóbb mint a PC mi? 😄
@
valamilyen szinten mindkét oldalnak igaza van. Tõlem is lehet elõfizetéses ez a szar, de akkor ne szart kapjak már, hanem egy fost...remélem értitek, de inkább leirom: ha már fizetnék, akkor nem egy ilyen laggos szarért tenném meg.
az érem másik oldala, hogy olyan szép nézni amint barom módjára beálltok - bocsánat, beállunk - a sorba és hagyjuk, hogy lefejezzenek (képletesen). méghogy ha nem tetszik nem kell játszani vele..hát lassan elérik, hogy ez legyen, csak kérdem ÉN akkor kivel fognak megvetetni a jövõben bármit is??? mert hogy innentõl kezdve én sem veszek meg semmit hanem letöltöm és szarok a fejükre, ahogy most õk is a mienkre az is biztos bazdmeg....
The Matrix has you...
Fegyvereket kapott a vevõ limitált példányban. Késõbbiekben nem lehetett hozzájutni a BF2142 esetében többé soha. Szabályosan öltek érte a játékosok, még TKztak is, annyira ritka változat volt.
Akkor az lenne a kérdés hogy teljesen ellehetetlenítenék az alap játékost,vagy maradna némi esély úgy is.
Arab money