Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért ennyire agresszívan savazni nem kéne, hello.
Kérdés volt mint írtam, ha tetszik válaszoltok, (válaszoltatok) ha nem, nem.

A tetû csalókat én is utálom mint írtam, én nem csalok ezen a néven megtalálsz a CODban és majd jót lövünk.

Köszi a válaszokat,a leírtakat fenntartom, a fejleményeket leírom ha érdekel valakit.

üdv
Ez megint olyan eset hogy nesze,most döntsd el mi az igaz.
Mert valóban,lehet hogy õ már annyira tapasztalt játékos hogy azért lõ oda hogy hátha van ott valaki,mert ott már sokszor találkozott emberrel,és most veled pont szerencséje volt.
Csak ilyenkor a régi részekben kimentél spectator-ba,és nézted pár percig mit csinál,sok minden kiderülhetett.Ja hogy itt olyan nincs...
Amúgy a WH pont ezért jó mert ilyenekkel simán leoltanak."Probából lõttem oda","halottam hogy mozog valaki mert 50 ezres 5.1 fülesem van",meg sokszor ellövik a UAV-ot mint menekülõ utat,és volt hogy én is elkezdtem gondolkozni hogy "lehet tényleg volt UAV?bemodták csak nem figyeltem?"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
jaja, Sötétmedwe...

tudom, hogy jó arcok járnak ide, én is ide járok :-)))

a VAC nem tökéletes, SÕT KURVÁRA nem az, ez látszik is, fõleg he reggel 8 és este 10 között játszol a sok kis pizsomás miatt.

De ha valakit bannol- pont a xarsága miatt- a VAC számára ismert program szekvenciákat- általa ismert cheateket-bannol, ha jól értem a történetet eddig.

én nem kívánok bántani senkit, a figura - ha van netje a barátodnak, ha játszik az MW2-vel akkor van- írjon a VAC-nak, hogy Õ nem csalt, nézzenek utána..... asszem lejjebb egy figura visszahozta a banned accountját, lehet neki is sikerül.....

sokan játszunk itt november óta, és nemigazán bannoltak bennünket.....
van ilyen itt Zemberek, akit csak úgy bannoltak itt, az SG MW2 funnok közül?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A VAC nem jó.De nem azért mert a normál embereket tiltja ki,hanem mert a csalók nagy részét sem.
Persze ettõl még elképzelhetõ hogy valami malõr az egész,de igen nehéz lesz bizonyítani...

Elõször is Frank írtam egy párszor már, bár nem állandóan, de folyamatosan figyelem a fórumot mert jó arcok járnak ide, veled együtt.

Másodszor kérdés volt, amire válaszoltok ha tudtok, ingyenes a reg tudom, de nem engem tiltottak ki, õ nem ismerte eddig ezt a fórumot ezért írtam én.

Harmadszor minden csaló kapja be, ennek ellenére én még mindig nyomom a COD-ot

Negyedszer ha olyan jó a VAC mért van annyi csaló majom

Köszi a válaszokat, ír a srác meglátjuk mi lesz, oszt annyi
Fabio Capello
+1

múltkor úgy szedett ki a gyerkõc, hogy házban voltam konkrétan ablak, ajtó, minden nélkül a közelben, õ meg kinn úgy 20-30 méterre. Kérdeztem vaddafakk, válasz: õ már pró, a kezdetektõl tolja a játékot, és tudja, hogy mindig ott sunyul az ember.

Ahham, a 300 négyzetméteres házban véletlenül pont azt az egy pontot találja be ahol én vagyok, mert minden játékos akivel eddig találkozott, pontosan ott áll...

A vacos dologhoz: a VAC hobbiból nem találgat cheatet a gépen, és a cheatek sem az éjszaka folyamán sunyulnak fel a gépre... Elképzelhetõ ugyan, hogy valaki reportolta, de ahhoz valami nagyon durvát kellett volna csinálnia, mert a valve nem nagyon ad a reportokra...

Éjjel megnéztem.Haverokkal jó lehet,egyedül gyenge.De hát eleve coop-nak készült ugye.

Frank99
Töltöm az Alien Swarmot, ott talán nem lesz csaló 1-2 hétig.....

Skill... hát hogyne.
Vannak itt olyan skill-ek,hogy a létezõ összes lan-os bajnokságot megnyerné az ember,ha csak a fele igaz lenne.
Tényleg már külön megbecsüli az ember ha egy normális csapatot összedob a IWNet nevû mókamester.

Frank99
mondom, hogy hülyegyerek.
így járjon az ÖSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

armageddon666
fölöslegesen irkál. VAC bant semmi okból nem szednek le.

egy mód volt ami valami opengl.dll-t is lecserélt. az nem csalás volt, de járt érte a ban.... steampowered fórumon írták.

egyébként lehet h egy hónappal elõbb csalt és csak most kapta a bant 😊

@

Frank99
mér' nem a "barátod" ír ide?

mert a barátod te vagy?

ingyenes a reg az SG-n....

vicces gyerek vagy.

én meg a házigazda, úgy jöjjön a válasz!

armageddon666
el ne hidd... egyáltalán nem jellemzõ 😊

@

Frank99
én inkább a VAC-ban bíznék.....

olyan ritkán dolgozik, hogyha a VAC azt mondja, akkor 99 % igaz is....
ha meg véletlenül 1%-ban nem lenne igaza, akkor írkáljon, ahova kell....

olyan érdekes, hogy mindig idetalál valaki, aki soha nem írt ide, aztán amikor baj van, akkor igen....
mese habbal.
sztem.

az összes csíter kapja be.

miattuk nem fogok többet online csocsót venni.

ez tutkó.
amit az elmúlt 1 hónapban mûvelnek, az rémálom.
mondhat bárki bármit.....

ja, skill, tudom!

Senki nem mondta, hogy nincs ott valami... sõt most is ott van mert azt írja ki cheat detected, mint írtam. Amúgy azért annyira már ne bízzunk a VAC-ban inkább a barátom szavában, mert nem csalt és senki nem nyúlt a gépéhez fizikailag.
Köszi ez már valami, nagyon ki van akadva
FSpofon
Maradjunk annyiban, hogy a VAC megbízhatóbb mint a 'ismerõsöd' szava 😊

a gépen lévõ fájlokat és a memória tartalmát meglesve állapítja meg, hogy van-e ott valami az adatbázisukban lévõ cheatek közül
lehet, hogy nem most, hanem 2 hete csalt, csak most kapta meg a bant.

Arab money

ozimak
Volt rá példa,nem is olyan rég,csak nem tudom ki volt az <#nemtudom> Hátha valaki jobban emlékszik majd rá! De azt tudom hogy fölvette a kapcsolatot a vac-al vagy nem is tudom kivel! Miután tisztázták a helyzetet visszakapta az accját! Fel a fejjel,nincs veszve!
Kösz a konstruktív hozzászólást...
Annyit kérdeztem, hallottatok olyat, hogy úgy tiltottak ki valakit, hogy nem csalt. Ennyit. Poénkodni én is tudok
FSpofon
persze rendes ember
csak a kutyája átsétált a billentyûzeten amíg nyaralt és pont letöltött egy aimbotot 😉

Arab money

Marci0115
jellemzõ a rendes ember bannolják, a csiterek meg nyugodtan szopatják az embereket

Sziasztok!

Az egyik ismerõsömmel a következõ történt. Hazajött a nyaralásból benyomta a steam-et majd indította az MW2 multit. Erre kiírta: cheat detected majd kivágta az MW2-bõl. A steam kiírta a VAC letiltotta a fiókját.

Ismerem a srácot, biztos nem cheatelt. Szerintetek lehet hogy valaki, a játékból, esetleg kívülrõl telepített valamit, ami a VAC illegálisnak gondolt, vagy a VAC tévedhet, volt már ilyen?
Senkinek nem adta oda a gépét, nem nyomta a COD-ot már vagy két hete, és nem is ért olyan szinten hozzá, hogy telepítsen valamit, illetve merje kockáztatni az összespórolt játékát.

Jacek
mivel a MW2 megjelenesekor is megmondtak hogy kulon jatek lesz MMOG!! mert ezert a multiert penzt kerni vicc is lenne😄 amikor lenyegeben csak egy lobby szervert adnak es kesz😊

armageddon666
Pont ez az, hogy a fejlesztõk nagyon is nincsenek eleresztve... A kiadók megbéklyózzák õket... Nem a fejlesztõk a gonoszok, nem õk szedik be a rengeteg profitot, nem szándékosan csinálnak fél munkát, szar munkát... MW2-nél is Infinity Ward van szidva, mert az õ nevük van az IWNetben... õk csinálták, eléggé szar lett, gondolom nem így gondolták... Csak gondolom nem volt lehetõségük jobbra csinálni, nem telt rá a költségvetésbõl... Lehet nem is akartak ilyen rendszert, csak ez is ki volt osztva nekik...

@

én is most vettem meg.eredeti bontatlant árulják a vaterán 5500 és 6000 ft-ért
nyuny01
Errõl nem a fejlesztõk tehetnek,hanem sajnos a kiadó!Õk azok akiket csak a pénz érdekli!Ezért rúgtak ki embereket és ezért hagyta ott az IW az Activision-t,mert meg volt kötve a kezük és nem készíthettek saját játékot!Az igaz hogy a Modern Warfare már nem az IW kezében van,de bízzunk benne hogy õk is,és mi is jobban járunk ezzel a lépésükkel!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

gagax
Mostmár én is csak megjelenés után pár hónappal fogok venni akármien játékot...sajnos manapság nagyon elvannak eresztve a fejlesztõk és hibát hibára halmozva adnak ki játékot...ez nem megengedhetõ akkor se...érdekes amikor nem volt teli minden cég még pénzel akk azon volt a hansúly hogy jó és élvezhetõ játékot adjanak ki mert csak akkor lesz a következõre is pénz és az embereket is ki kell fizetni..most mirõl szól? legyen valami jöjjön be a sok pénz aztán szétosztjuk majd pereljük az összes pénzt vissza hizzám és rúgjunk ki mindekit aki vissza akar vágni...megengedhetetlen :S

Hát én az kettõt megvettem,de többet én se ha még lesz.Igy is drága mulatság volt ez már,többet nekem se ér az biztos.Akkor már inkább legközelebb veszek valami más játékot.

És az 5 dlc kétszer annyiba kerül, mint maga a játék. Ez aztán a nagy üzlet. Na, énrám egyet sem sóznak rám. De codot sem veszek többet eredetiben, ha nincs hozzá dedikált szerver, az tuti.

Menj CoD 2-ben olyan szerverre, ahol be van kapcsolva a kulcs ellenörzés.

Xboxon végképp elfogadhatatlannak tûnik ez.Hát ott már eleve fizetni kell a multiért,mert csak Gold tagsággal játszhatsz online.Ha erre még rádobnak "játékonként" újabb díjat,azt nem hiszem hogy benyelnék a népek.

FSpofon
jtages xboxon nem nagy ügy összedobni egy ilyen menüt

Arab money

elitehun
armageddon666
PB annyira banolja egybõl mint VAC 😊

@

Itt ugy megy hogy játszotok.Aim-os gyerek bejön,elkezd ész nélkül ledarálni mindenkit.Csak a hülye nem látja hogy csal.Kirúgni nem lehet.Ha szólsz neki 1.nem válaszol,2.kiröhög,3.elküld a k....a anyádba hogy mekkora noob vagy.Egyetlen lehetõséged hogy TE lépsz ki az adott játékból.
Wh-sok ugyanez,csak ott sokkal nehezebb rábizonyítani,ha nem teljesen hülyén csinálja.Végeredmény ugyanez,tenni nem tudsz semmit,te lépsz ki a végén...

elitehun
Aki csak gl-t használ
newszepiking
vessetek veszett mókusok elé, de nem tudom: mi a tök az a tuber?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

böröczk
nekem ennyi lét fájdalom 5 mapé kiadni, inkább várok még, hátha lesz pakkban valami akcijó. hát aztán ha nem, akkor megvárom, amíg adócsalócsicska leszek, oszt beruházok rájuk. : D

Kumiho #2179

elitehun
Engem a tuberek meg a camperek max annyiban zavarnak ha killstreak közben ölnek meg. A campereket aztán könnyû kinyírni fõleg ha folyton ott kempelnek. A tuberek meg legtöbbször vagy mellélõnek vagy vmi.
SpeedXHUN
köszönöm a válaszokat,így szerintem nem veszem meg:S

battlefieldel játszom ott account van mint a cs ben,ott is van cheater de a pb egybõl bannolja és vehet új játékot,azt hittem itt is igy megy.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Zsidózásért meg elnézést, ha valakit sértene.
Csoki, dehogyis 😊 Mostanság néha csak fél-1 óra idõ jut játékra, mikor mennyi idõm van, de egyedül nem játszom soha, csak ha haverok is fennt vannak, amúgy már 37 nap, de nem most kezdtem 😄
Dlc-nél meg már úgyis jó lenne, ha 1-et megvettél, lenne kedvezményed a többire, de neeeem, zsidó fattyak ezek, igaz megvettem mind2-t, egyiket, mert hátha bejön, másikkal szülinapomra leptem meg magam 😛
Csalók még hagyján, ki lehet lépni, ha arról van szó. Viszont a tuberek zavarnak engem igazán, de néha jó szájhõsködni, mikor tuberkedés nélkül lealázza õket az ember és öl vagy 3x annyit, mint az õ csapatuk egybevéve 😄
bigapó
van warez verzió és ahhoz multi, ezt az off/warez topikban fogod részletében megtudni, banner alatt megtalálod a linket. ha jól tudom ott is vannak cheaterek.

eredeti játéknál vannak csalók - egyébként melyik játékban nincsenek? -, de ha sok haverod lesz akivel tudsz menni csapatban akkor már annyira nem zavaró és be lehet õket is alázni. általában idõszak függõ, délután megnõ a számuk, bár most nyári szünet miatt a sok kis gyökér többet játszik.
mindent összevetve eddigi legjobb rész szerintem, nem nézve a war részét, mert a profik azt nagyon hiányolják belõle (mármint a jóféle verziót, mert szar az van😊)

The Matrix has you...

bigapó
pontos infot nem tudok, talán 1-2 hónapon belül, de úgyis lesz hír, amíg meg nem veszem meg az elsõ kettõt sem nem is érdekel😊
igazából úgy lenne jó, ha folyamatosan csökkenne az elõzõek ára.

The Matrix has you...

bigapó
így van, 5 DLC van beígérve, csak legyen aki meg is tartsa 😊

The Matrix has you...

böröczk
35 teljes nap játékkal.. budira azé jársz vagy szoba levegõjén kívül mást is szívsz be? O.o

Kumiho #2179

Hmm, komolyan mintha rólam írnál <#smile>. Naponta játszok az mw2-vel valamikor többet, valamikor kevesebbet, de minden nap megkapom a cheater jelzõt, van hogy adja egymás után több körben, van hogy mínuszos a statom, van hogy "középmezõny". De attól még az emberek szemében egy mocskos csaló maradok, mert valamelyest jobb vagyok az átlagnál. Mondjuk a tényleges cheaterek megfingatnak <#rinya>.
Elsõ kérdés: mikor rakják be a normal playlistbe a dlc2-t, hónapon belül úgyis berakják
2.: van-e törtserver. Van rá, de ez nem warez topic. Cheater meg több van, mint hinnéd, viszont nem tuti, hogy összefutsz velük egyhamar.
3. kérdés: 3.dlc. Nem tudom, hogy biztos-e, de mintha 5 dlc-t ígértek volna az év folyamán, de nem tuti <#wink>
Antal99
egy rosszabb játékosnak (én) mindenki cheater
egy jobb meg maga a cheater<#csodalk>

(18 day alatt ha ötöt láttam sokat mondok)

egyik játszmában 30 5-re nyer,mindenki cheatert ír

következõben gyenge középmezõny,...néma csend

most,hogy van ez?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
lesz 3.DLC?
mikor?
lemaradtam róla?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC