Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés volt mint írtam, ha tetszik válaszoltok, (válaszoltatok) ha nem, nem.
A tetû csalókat én is utálom mint írtam, én nem csalok ezen a néven megtalálsz a CODban és majd jót lövünk.
Köszi a válaszokat,a leírtakat fenntartom, a fejleményeket leírom ha érdekel valakit.
üdv
Mert valóban,lehet hogy õ már annyira tapasztalt játékos hogy azért lõ oda hogy hátha van ott valaki,mert ott már sokszor találkozott emberrel,és most veled pont szerencséje volt.
Csak ilyenkor a régi részekben kimentél spectator-ba,és nézted pár percig mit csinál,sok minden kiderülhetett.Ja hogy itt olyan nincs...
Amúgy a WH pont ezért jó mert ilyenekkel simán leoltanak."Probából lõttem oda","halottam hogy mozog valaki mert 50 ezres 5.1 fülesem van",meg sokszor ellövik a UAV-ot mint menekülõ utat,és volt hogy én is elkezdtem gondolkozni hogy "lehet tényleg volt UAV?bemodták csak nem figyeltem?"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tudom, hogy jó arcok járnak ide, én is ide járok :-)))
a VAC nem tökéletes, SÕT KURVÁRA nem az, ez látszik is, fõleg he reggel 8 és este 10 között játszol a sok kis pizsomás miatt.
De ha valakit bannol- pont a xarsága miatt- a VAC számára ismert program szekvenciákat- általa ismert cheateket-bannol, ha jól értem a történetet eddig.
én nem kívánok bántani senkit, a figura - ha van netje a barátodnak, ha játszik az MW2-vel akkor van- írjon a VAC-nak, hogy Õ nem csalt, nézzenek utána..... asszem lejjebb egy figura visszahozta a banned accountját, lehet neki is sikerül.....
sokan játszunk itt november óta, és nemigazán bannoltak bennünket.....
van ilyen itt Zemberek, akit csak úgy bannoltak itt, az SG MW2 funnok közül?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Persze ettõl még elképzelhetõ hogy valami malõr az egész,de igen nehéz lesz bizonyítani...
Másodszor kérdés volt, amire válaszoltok ha tudtok, ingyenes a reg tudom, de nem engem tiltottak ki, õ nem ismerte eddig ezt a fórumot ezért írtam én.
Harmadszor minden csaló kapja be, ennek ellenére én még mindig nyomom a COD-ot
Negyedszer ha olyan jó a VAC mért van annyi csaló majom
Köszi a válaszokat, ír a srác meglátjuk mi lesz, oszt annyi
múltkor úgy szedett ki a gyerkõc, hogy házban voltam konkrétan ablak, ajtó, minden nélkül a közelben, õ meg kinn úgy 20-30 méterre. Kérdeztem vaddafakk, válasz: õ már pró, a kezdetektõl tolja a játékot, és tudja, hogy mindig ott sunyul az ember.
Ahham, a 300 négyzetméteres házban véletlenül pont azt az egy pontot találja be ahol én vagyok, mert minden játékos akivel eddig találkozott, pontosan ott áll...
A vacos dologhoz: a VAC hobbiból nem találgat cheatet a gépen, és a cheatek sem az éjszaka folyamán sunyulnak fel a gépre... Elképzelhetõ ugyan, hogy valaki reportolta, de ahhoz valami nagyon durvát kellett volna csinálnia, mert a valve nem nagyon ad a reportokra...
Vannak itt olyan skill-ek,hogy a létezõ összes lan-os bajnokságot megnyerné az ember,ha csak a fele igaz lenne.
Tényleg már külön megbecsüli az ember ha egy normális csapatot összedob a IWNet nevû mókamester.
így járjon az ÖSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy mód volt ami valami opengl.dll-t is lecserélt. az nem csalás volt, de járt érte a ban.... steampowered fórumon írták.
egyébként lehet h egy hónappal elõbb csalt és csak most kapta a bant 😊
@
mert a barátod te vagy?
ingyenes a reg az SG-n....
vicces gyerek vagy.
én meg a házigazda, úgy jöjjön a válasz!
olyan ritkán dolgozik, hogyha a VAC azt mondja, akkor 99 % igaz is....
ha meg véletlenül 1%-ban nem lenne igaza, akkor írkáljon, ahova kell....
olyan érdekes, hogy mindig idetalál valaki, aki soha nem írt ide, aztán amikor baj van, akkor igen....
mese habbal.
sztem.
az összes csíter kapja be.
miattuk nem fogok többet online csocsót venni.
ez tutkó.
amit az elmúlt 1 hónapban mûvelnek, az rémálom.
mondhat bárki bármit.....
ja, skill, tudom!
a gépen lévõ fájlokat és a memória tartalmát meglesve állapítja meg, hogy van-e ott valami az adatbázisukban lévõ cheatek közül
lehet, hogy nem most, hanem 2 hete csalt, csak most kapta meg a bant.
Arab money
Annyit kérdeztem, hallottatok olyat, hogy úgy tiltottak ki valakit, hogy nem csalt. Ennyit. Poénkodni én is tudok
csak a kutyája átsétált a billentyûzeten amíg nyaralt és pont letöltött egy aimbotot 😉
Arab money
Az egyik ismerõsömmel a következõ történt. Hazajött a nyaralásból benyomta a steam-et majd indította az MW2 multit. Erre kiírta: cheat detected majd kivágta az MW2-bõl. A steam kiírta a VAC letiltotta a fiókját.
Ismerem a srácot, biztos nem cheatelt. Szerintetek lehet hogy valaki, a játékból, esetleg kívülrõl telepített valamit, ami a VAC illegálisnak gondolt, vagy a VAC tévedhet, volt már ilyen?
Senkinek nem adta oda a gépét, nem nyomta a COD-ot már vagy két hete, és nem is ért olyan szinten hozzá, hogy telepítsen valamit, illetve merje kockáztatni az összespórolt játékát.
fourzerotwo
Modern Warfare 2 subscription plan rumors going around. For the record, nobody has to pay to play COD or MW2 multiplayer, nor will they.
és black opsban se lesz
Arab money
@
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Wh-sok ugyanez,csak ott sokkal nehezebb rábizonyítani,ha nem teljesen hülyén csinálja.Végeredmény ugyanez,tenni nem tudsz semmit,te lépsz ki a végén...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Kumiho #2179
battlefieldel játszom ott account van mint a cs ben,ott is van cheater de a pb egybõl bannolja és vehet új játékot,azt hittem itt is igy megy.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Dlc-nél meg már úgyis jó lenne, ha 1-et megvettél, lenne kedvezményed a többire, de neeeem, zsidó fattyak ezek, igaz megvettem mind2-t, egyiket, mert hátha bejön, másikkal szülinapomra leptem meg magam 😛
Csalók még hagyján, ki lehet lépni, ha arról van szó. Viszont a tuberek zavarnak engem igazán, de néha jó szájhõsködni, mikor tuberkedés nélkül lealázza õket az ember és öl vagy 3x annyit, mint az õ csapatuk egybevéve 😄
eredeti játéknál vannak csalók - egyébként melyik játékban nincsenek? -, de ha sok haverod lesz akivel tudsz menni csapatban akkor már annyira nem zavaró és be lehet õket is alázni. általában idõszak függõ, délután megnõ a számuk, bár most nyári szünet miatt a sok kis gyökér többet játszik.
mindent összevetve eddigi legjobb rész szerintem, nem nézve a war részét, mert a profik azt nagyon hiányolják belõle (mármint a jóféle verziót, mert szar az van😊)
The Matrix has you...
igazából úgy lenne jó, ha folyamatosan csökkenne az elõzõek ára.
The Matrix has you...
Kumiho #2179
Elsõ kérdés: mikor rakják be a normal playlistbe a dlc2-t, hónapon belül úgyis berakják
2.: van-e törtserver. Van rá, de ez nem warez topic. Cheater meg több van, mint hinnéd, viszont nem tuti, hogy összefutsz velük egyhamar.
3. kérdés: 3.dlc. Nem tudom, hogy biztos-e, de mintha 5 dlc-t ígértek volna az év folyamán, de nem tuti <#wink>#wink>
egy jobb meg maga a cheater<#csodalk>#csodalk>
(18 day alatt ha ötöt láttam sokat mondok)
egyik játszmában 30 5-re nyer,mindenki cheatert ír
következõben gyenge középmezõny,...néma csend
most,hogy van ez?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC