24218
Modern Warfare 2
-
Ma jött egy hír, hogy ez nem Call of Duty lesz, hanem anélkül, csak simán Modern warfare 2 címen fog futni
neveztessem át a topikot Modern Warfare 2-re? -
Ez a video egy szep, designos, hangulatos nulla kb eddig. 
Remelem a kovetkezoket:
- kikapcsolhato: bombazas / heli / perkek
- granat nem dobhato azonnal kezdotol-kezdoig, es minden fajtabol 1 darab, nem tobb egy korben
- nagyobb palyak
- jarmuvek nem kellenek, nagyon nem illenek a cod-okba
Plussz jo lenne teljesen uj motor sok fizikaval es olyasmi feelinggel, hogy nem "papirpalya" az egesz (nem csak a mindenhol atloheto fal miatt).
De sztem megint a regi motor tuninolasa lesz csak, 1-2 eve alatt nem valoszinu irtak egy uj motort. -
Szerintem a single nem volt rossz, csak jobb szerettem azokat a pályákat (bár scripteltek voltak), ahol lopakodni kellett, lassan előre haladva, várni, míg elvágják a villanyvezetéket stb. Nem a 70 000-en rontanak rád egy szobában, domboldalban, mezőn és gyilkold már le őket.
Nekem a teaser-ből az esik le, hogy valamiféle túszejtéses dolog lesz, így külön örülnék, ha lassan kéne haladni, mint a SWAT 4-ben, nem pedig végigrohanva gránátokat hajigálva tunkolni. Az ilyet lehetne kompenzálni multiban nagy, külső helyszínen lévő pályákon. Fegyverek tekintetében jó lenne néhány újdonság. És könyörgöm hülye perkek ne legyenek pl: MD, LS és a gránátvetőt sem kéne erőltetni. Adminként jó volt kivágni a pöcshuszárokat, de ne ez jelentsen már élvezetet :) -
Én elég sokat várok MW 2-től.Ne legyen túl árkád.Grafika legyen jobb sokkal jobb nem vagyok grafika buzi de a cod 2-hőz képest jóval gyengébb természetesen a konzol miatt...A fegyver hangokat cseréljék le mert rossz hallgatni.A single rész mert szintén nem volt jó. A multiban több pálya legyen. -
Remélem napok múlva kapunk egy újabb videót, amire mindenre fény derül -
Szerintem a "rossz bácsik" megtámadnak valami nagy épületet (bank,iroda,stb.) és a (sas,amerikaiak...) mi rendet teszünk . -
lesznek benne vezethető járművek vajon? -
HD-ban
Megjelenés: november 10 -
ezt sosem tudom megjegyezni, a 11.10.09-ben most a 11 a hónap vagy a 10 (gyanítom a 11)? mellesleg azért remélem valami komolyabb innovációt visznek a dologba, ha már a killsteak jutalmak a régiek maradnak(?), remélhetőleg kitalálnak más perkeket. -
Ott a pont.
Vagy inkább: hogy a lámák is jól járjanak, az egyes szervereknél beállíthatóvá kellene tenni, hogy legyen-e egyáltalán minimap, airstrike, heli, szabályozhatóvá tenni a gránátok számát, ilyenek! Illetve valami súlyt kölcsönözni a szintlépéseknek: vagy kevesebbet, ritkábban, vagy többet, de akkor úgy, hogy ne 2 napi játékkal szaladjak el a végéig. -
Jó fajta, tudnék örülni, ha lennének benne SWAT szerű küldetések :D
Vajon Captain Price is visszatér? :) -
Teaser trailer:
http://planetcallofduty.gamespy.com/fullstory.php?id=157366 -
Mármint a második rész? -
Szerintetek, hogy fut majd a gépemen a játék?
Intel Celeron 2.66 GHz (ettől félek, hogy ez lesz kicsit kevés neki)
GeForce 8500 GT 1 GB
2 GB RAM -
Nyáron már megjelenik?? -
Skyline #49 Én nemtom de a baromságok helyett inkább egy automata csipamentes,acog mentes md/ls/gl mentes játékot kiadhatnának,csak a normál játékosoknak tennének vele jót.
-
Nem elvenni kéne fegyvereket, hanem bővíteni. azóta kiderült, hogy minez csak pletyka volt. Fele se igaz, mondták a fejlesztők. Akkor ezek szerint mégis van pár igaza a dolgoknak... -
Skyline #47 G3-ról nembeszélve...
Egyenlőre ezekalapján az infók alapján nooboknak csinálják eztis mint a cod5-öt......
-
Skyline #46 m21 és r700 nem lesz????Akkor miarosebb lesz,mert az automata csipákat kellett volna kiszedni nem a jó csipákat...Barrett meg egyáb szarok nemkellenek...
-
-
Infók a játékról, mi lesz, és mi nem...
Nem lesz p90 a multiba :DD -
ASD -
Hivatalos megerősítés, év végén jön a modern hadviselés második felvonása
Az Activision Blizzard elnöke, Mike Griffith a cég negyedik negyedéves pénzügyi beszámolója keretében hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2. Ráadásul annyi új információ is kiderült, hogy a megjelenés a 2009-es év negyedik negyedére várható, tehát még az idén folytatódik a népszerű sorozat. Ahogy azt már korábban írtuk, a sorban hatodik rész ismét az eredeti fejlesztőcsapat, az Infinity Ward berkeiben készül.
Az említett beszámolón egyébként az is kiderült, hogy a kiadó annak ellenére, hogy éves szinten 5 milliárd dolláros bevételt termelt, a negyedik negyedévet 72 millió dollár veszteséggel zárta. A teljes évi 5 millió az Activison és Vivendi összeolvadása előtti önálló bevételeket is tartalmazza. -
rob999 #41 helló
és aszt mér lehet tudhi hogy elég-e neki egy akkora gép mind a simámak???
ha nem elég akkor aszt már lehet sejteni hogy mekkora kell majd neki?? -
Már decemberben megírtuk, hogy feltűnt az Avtivision listáján a Call of Duty: Modern Warfare 2 neve, amely gyakorlatilag biztossá tette, hogy készül a CoD legsikeresebb részének a folytatása. Nos, most az Infinity Ward is megerősítette a Modern Warfare 2 létét - Robert Bowling menedzser elmondta, hogy a csapat már bőszen dolgozik a játékon, amely PC-re, Xbox 360-ra, Playstation 3-ra, Nintendo Wiire, és DS-re fog érkezi. Sajnos az Infinity Ward egyelőre nem közölt több információt projektjükről, ám azt majdnem biztosra mondhatjuk, hogy a játék még az idén meg fog jelenni, valószínűleg már az ősszel.
pcdome -
Számítani lehetett valami hasonlóra, pedig az Activision és az Infintiy Ward sem közölt semmit hivatalosan eddig. Annyit már tudtunk, hogy a következő Call of Duty játékot az Infintiy Ward fejleszti, hiszen ezt az Activison még szeptemberben közölte, azonban akkor még elzárkóztak a kérdés elől, hogy ez a Modern Warfare 2 lesz, vagy esetleg egy teljesen új rész. Pletykák ugyan keringtek a világhálón ezrével, de semmi biztosat nem lehetett tudni. A vicc az, hogy hivatalos bejelentés most sem történt, viszont az Infinity Ward egyik alkalmazottja - Robert Bowling, aki egyébként a community manager is - egy fórumbejegyzés által eléggé hivatalossá tette a játékot. Arra a kérdésre válaszolva, hogy vajon mivel telnek mostanában napjai, így válaszolt: "Éppen most fejeztük be néhány rádióüzenet digitalizálását, amit a Modern Warfare 2-höz használunk majd." Oops. Az Activison egyelőre hallgat, és az Infinity Ward sem kívánta kommentálni a fórumbejegyzést. Ennek ellenére, azt hiszem a hír legalább 7.6 millió embernek okoz örömet - ennyien vásárolták meg ugyanis az első részt. Az előbbi számadat tudomásul vétele után pedig tegye fel a kezét az, aki szerint meglepő, hogy lesz Modern Warfare 2.
forrás: GSO -
xeakor #38 Na bazz:DJólvan az hittem azért 2 mert itt már van egy warfare-os topik és h ez a második topik:DJolvan akkor -
De ez a második rész :D
Ami várhatóan ősszel jelenik meg. -
xeakor #36 Mi az h ez a játék nem jelent meg te miről beszélsz?:DMert én Call of Duty 4:modern warfare-rol;) -
Ez a játék még meg se jelent. Az első részhez írj. Az jelenleg amúgy is népszerűbb. -
xeakor #34 Ja és vista 32 bit-em van!Köszönöm előre is a segítséget! -
xeakor #33 Üdv!
Az lenne a problémám h ahogy elindítom a single playert kiírja h iw3sp.exe működése leállt és nem indul el... -
-
Talán keresd fel a megfelelő topikot. Ott segítenek. -
JasonXXX #30 Sziasztok!
Nekem másolt CoD4em van és nem tudok belépni a szerverekre a punkbuster miatt. Kérlek segítsetek hogy oldható meg. Xfire-t használok de kidob a játékból. -
undying777 #29 sziasztok akit érdekel egy jo frag muvie: http://www.youtube.com/watch?v=t89OR16Wfs0 akit nem az nézzen át rajta:) -
helo!
Nem tudjátok, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy úgy játszok multiplayer játékot, hogy játékosok helyett a gép játszik?
Üdv:
Arnold Layne -
EZ AZ Infinty Ward a király. Elegem van a sok 2. világháborús játékból -
Munszu #26 sziasztok^^
Szerintem a cod4 multija nagyon maszek,és rendben van.
Inkább azoknak nem tetszik szerintem,akik félnek az ujtol,vagy nem szeretik a kicsit bonyolultabb dolgokat.
Sokan játszák még most is cod4et neten,szerintem izlések és pofonok:). -
Azt elfelejtettem mondani, hogy multi szempontjából néztem a dolgokat. Az 1. volt a legcsupaszabb, a legnagyobb skill oda kellett.Fantasztikus multipályák, emlékezetes warok, csodálatos hangulat. A 2. már sántított, találatjelző, itt már rengeteget számított az FPS(az 1ben is, de itt már hihetetlen mód). 3. kimaradt pcről, 4. sp-je rendben volt...a multi meg...szintfejlődés meg fegyvertuningolás meg anyámtöke:D szóval a színvonal szvsz haladt, csak nem jóirányba. Ezért már nem mertem kipróbálni az 5.-ket, mert féltem, hogy elkap a sírógörcs, hogy hogy el lehet rontani egy ilyen fantasztikus játéksorozatot.