24218
Modern Warfare 2
-
Lustáknak:
-
Hellsing47 #103 
ez kell..most! :D -
Louis Cyphre #102 Reveal Trailer HD -
Király lenne ha a helit is vezetni lehetne. -
várom
-
Ez tényleg minden idők legnagyobb és legkelendőbb játéka lesz! -
:) a motoros szán jó mókának ígérkezik. Remélem a multiban most már helyet kapnak járművek és nagyobb pályák. -
Louis Cyphre #97 Exclusive Gameplay Teaser HD -
Új szkennek! -
crysis #95 Pazar játéknak ígérkezik
-
Gamekapocs előzetes! -
Azért remélem a promotoált új megoldásoknak lesz gyakorlati előnye a játékban és nem csak scriptelt elemek lesznek.
Próbálok ezügyben is optimista lenni, de az ütős jelenetek egyike sem tűnik gameplay-nek. Sokkal inkább átvezető demo-nak. De persze ne legyen igazam.
Szívesen látnék 1-1 rejtélypályát, ahol pl rádióadás tisztasága miatt különböző tájékozódási pontokra el kellene jutni. Ezügyben a CoD4 a Chernobyl Pripyat pályájának jóval mélyebben bejárhatóbb verziója igazán visszaköszönhetne. Nékém Teci' - Samsung :-) -
Nézze meg mindenki! új videó
az uszós játékmenetet is tartalmazó elem odabasz bakker, legutóbb a double agentben láthattunk ilyen játékmenetet. -
Új infók és képek -
Ez baromira odavág, bakker. -
Grafika 2009 (vagy 2010)
-
Hm 24.-ét várom már! -
Niceeeeee :) -
Louis Cyphre #86 Gameplay Reveal Promo HD -
Next gen graf csak 2013/14 után lesz, szal isteni grafikát kár várnotok bármely játéktól is. -
e3-ig szerintem most már várnak
amúgy tuti a régi motor lesz felturbózva (mint az első rész óta kb) -
Mostmár lassan jönni fognak a trailerek utána gameplay videók
world at war-nal is májusba kezdtek jönni a videók.. -
Mit szenvednek mar ennyit ezzel..
Leszarom mi lesz a neve, lehet tolem Hello Kitty Warfare 2 is, csak jo jatek legyen.
Az elso ingame kepekre vagyok kivancsi..
(Uj motor lesz vagy csak a regin csiszolnak vajon kicsit.) -
háhá tudtam ! -
Cím változtatás, má megint :S
vissza a gyökerekhez... még jóhogy nem változtattam át a topikcímet :S -
Első helyen áll -
b+, azt hittem, valami új...
-
leleplező vidi -
Nem lesz G36 és G3????? :( -
zab #75 lehet h nem mindenki hallotta h nem lesz a "cod" elötte és igy keres rá,vagyis sztem egyenlőre maradjon így,később már lelehet venni... -
zab #74 ja,és a forrás a PcDome,szóval nem most találtam ki
-
Szerintetek maradjon így a topikcím?
tehát maradjon a MW 2 előtt a CoD? -
zab #72 Sztem itt az újításokból több részlet kivehető:
-A második részben több jármű is szerepel.
-Visszatér egy népszerű fegyver, az M16-os, amelynek speciális funkciója azonban csak a test bizonyos részein fog nagyobbat sebezni.
-Kapunk Ak47-et és M4-et is.
-Lesz M40-es is, javított speciális funkcióval.
-Scorpion, P90, M21, R700, G3, illetve G36C biztosan nem lesz a folytatásban, de várható más fegyverek "elhalálozása" is.
-Új sniper: SR25M, melyet az amerikai hadsereg használja.
-Új rohamkarabély: Diemeco C8 (A kanadai hadsereg használja, hasonlít az M4-re).
-Még egy új rohamkarabély: L85A2 (Az Egyesült Királyság katonasága használja).
-Körülbelül 35 különféle fegyver vár majd ránk a multiplayer módban.
-Egyes fegyverek csak a küldetéseknél érhetőek el.
-A népszerűbb Modern Warfare pályák a második részbe is átkerülnek.
-A járművek mellett a helikopterek is szerepet kapnak, sőt légicsapás is érhet minket; használhatjuk az UAV-t (felderítő) is.
-A multiplayer részben többféle lézeres célzót is választhatunk (kerek, négyzet, eredeti).
-A sniperek az első rész küldetéseiből ismert álcákat kapják meg.
-Minden régi perk bekerül az új részbe, kivéve az eavesdrop. Néhányat pedig kicsit átalakítottak a fejlesztők.
-Minden régi játékmód átkerül a kettes epizódba, sőt, többnek lesz hardcore változata is.
-Új játékmód a "Secure" személyében, amely a zászlólopkodáshoz hasonlít, csak zászló nélkül: itt fontos információkat/híreket kell kimentenünk.
-Nem a Secure lesz az egyetlen új játékmód, ám a másik egyelőre még nem rendelkezik névvel. Azt viszont tudni lehet róla, hogy egy bizonyos személyt kell időben lelőnünk.
-Mind ország, mind karakter szinten testreszabhatjuk kiválasztottunkat.
-A LAN-os játéknál nem lesznek botok.
-Valószínűleg kapunk zombikat is, de részletek egyelőre nem ismertek.
-A Killcam videót el tudjuk menteni.
-A fejlesztők nem spórolják ki a vért és a belsőségeket sem. 18-as karika?
-A sztori az araboknál játszódik majd.
-
Brasil akció
De tényleg mi ez már, hogy Call of Duty nélkül fog futni?
na menjek változtassam át a topik nevét Modern Warfare 2-re? vagy maradjon így? -
Figy: visszaemlékezésképpen lehetünk Braziliában egy küldetés keretében, mint Price kapitánnyal Ukrajnában, az messze nem Közel-Kelet volt.
vagy lehet emiatt tört ki megint a világháború, mert valamit a rosszfiuk csináltak Rióban. ennyi -
nagyo remélem hogy nem :/ oroszországot akarok :D -
Közel-Keleten ja, de attól még a másik történeti szál játszódhat Brazíliában is.
Gondoljunk csak Price kapitány esetére az első részből, ahol csipáztunk valahol Európában, s nem a Közel-Keleten. -
Azt mondták, hogy Irakban fog játszódni! -
Én csak egy toronydarut láttam felbukkani a teaserbe, de majd megnézem tüzetesebben. Mindenesetre izgalmas lenne, ha Brazília szerepelne. Lehetne dzsungelharc, szegényebb részeken házak közötti lövöldözés, repülőtéren, plázában. Az ínyenceknek pedig lehetne tengerparti röplabdázó, monokinis lányok közötti feszült harc :D -
Brazíliában játszódik a MW 2!?