24218
Modern Warfare 2
-
csak röpke 70ezer forint.
lehet ez a kiadás milliomosoknak lesz, vagy azért éjjellátó, mert egy zöld lámpa lesz a lencse felett, amivel lehet majd világítani, amerre nézel...:D -
háát nem kevésbe gondolom...még nem volt rá szükségem, de egy sima távcső is egy uj játék árát kiteszi egymaga. -
nézz utána mennyibe kerül egy igazi éjjellátó... -
:DDDDDDD
G36C-t kapnék, akkor fognám innét az éjellátómat, és akkor a játék már a faszomnak kéne....DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
müködni fog, csak mint ahhogy mondod is az ára lesz sok.
szerintem 30ezer kb.... -
Én is most néztem...tutira aki teheti ient fog venni!!!!!!!!!!!
:D -
Hellsing47 #299 videóban azt mondták hogy működik, de kétlem hogy "full igazi" lenne
én inkább majd az árára lennék kiváncsi -
Majd adnak a Splinter Cellhez is, oda kellett volna ez az CE. Ha az éjjellátót felhozzák, mindig Sam Fisher jut róla eszembe. Nem tudom miért van ez:S (és nem pedig a modern warfare 2) -
EasyLife #297 és ez az éjjellátó most akkor full igazi vagy csak valami ócska kínai műanyagdarab ami villog meg hangokat ad ki? -
Lál, a MW3-ban már talált adnak valami fegyvert is, akár egy Airsfot M4-es vagy G36C simán jó lenne :D -
prestige edition
Szépen kicsomagolják a szállítószalagról lekerült legelső Modern Warfare 2 Prestige Collectors Edition doboz szörnyeteg tartalmát a szemünk láttára. Ennél szupermaxabb változat nem jön ki a játékból. :D Modern Warfare 2-ből háromféle bolti verzió létezik. Van ugye a kis ződ sima négyszögletes plasztik zacsi ("doboz"), azután jön a keménytökű Hardened kiadás, amit a fazon mutat a videóban a dobozszörny előtt.
Kinyitáskor látjuk, hogy három doboz pihen a Prestige Collectors Edition szörnyeteg dobozában. Leghátul találunk három papírzsebkendőt is, ha a gazdag tartalmak láttán túláradó érzelmektől örömünkben elsírnánk magunkat. Fekete papírkeretből kilép a Hardened edition, amelyet jóval olcsóbban külön is megvásárolhatunk. Belőle kihúzunk majd egy kicsike Képalbumot. Benne van a fémdobozos játék természetesen, egy tokennel, amivel letölthetjük a legelső Call of Duty részt (PSN-re és Xbox Live Arcade-ra is jön). A nagy szenzáció viszont a többfunkciós éjjellátó "katonai" távcső, amely a legnagyobb dobozszekcióból kerül elő, kapcsolókkal/üzemmódokkal és természetesen a hozzá dizájnolt feketésszürke gumi tartófejjel is - stabil, széles talpa van -, amelyen stílusosan tárolhatjuk a drágaságot. A következő Collectors Edition item egy teljesen működő, életnagyságú Abrams tank lesz, amelyet majd kinn a ház előtt vagy az utca közepén, ízlés szerint parkolhatunk. Activision emberei máris tartják az üres pénzes zsákokat, amit ti majd megtöltötök nekik!
@hardwired
-
nincs sok favom meg fogom találni, de mind1 ti tudjátok -
És mi van abba, ha hosszú a címe mondjuk? Azonnal elérhető, mivel kilóg a többiből. Tudjuk merre keressük a sok + fav topikok között. -
Honnan tudod, hogy p1-em van? (lehet el sem fog indulni) a voodoo 2 lehet kevés lesz neki. -
mert tényleg túl sok helyet foglal :D
2 sor a kedvencekben, én pl. a minimál híve vagyok. mondjuk nekem 8, tőlem bele írhatjátok a himnusz mind a 12 versszakát is a címbe =) -
nem arról van szó,hanem arról hogy egyesek szerint túl sok helyet foglal -
jókibaszanka a topikkal...:DDDD -
miért van az, hogy én eddigis ugy tudtam gogy Call of duty lesz...
Amugy az előtagot azért akarták megszüntetni, mert hülyén hangzott volna hogy:
Call of Duty 6: Modern Warfare 2
Ezért mégse szedték le a főcimet mert szemétség lett volna, csak a 6-os hagyják el, mint az 5.rész elől... -
mert annak mindvégig Call of Duty: Modern Warfare volt a címe, ennek meg tegnap (vagy csak ma, mind1) óta van benne a címében a Call of Duty. a lényeg, hogy a hosszú címben benne legyen, akkor megtalálja a kereső. szóval csak a számlálót kéne átírni erre: Call of Duty - Modern Warfare 2 Megjelenése:" -
a 4 topicjának a címébe is ki van rendesen írva,nem értem hogy itt akkor miért nem lehet -
Meg sztem simán maradhat így is, ahogy van.
de lehet mégis jó lenne a CoD elé. -
jó az így túl sok helyet foglal a favba akkor, esetleg CoD Modern Warfare 2, de úgyis tudja mindenki miről van szó -
igen, neked szaggatni fog LOW grafikán -
Gépigényről lehet már tudni valamit? -
Jah, megijedtek hogy a CoD előtag nélkül lehet, hogy még sem fog olyan jól fogyni a játék. -
Hellsing47 #280 a borítója jól néz ki -
WTF? Cod előtaggal mégis
A topikot lehet újrakeresztelni -
Hát megváltást várni szerintem kicsit merész elképzelés, de véleményem szerint még filmesebb és még látványosabb lesz, mint eddig ami egyelőre sokunknak elég is. -
MURopi #277 tökre várom ezt a játékot :D remélem megváltás lesz grafika és játékélmény téren is... a modern warfare is hatalmas siker volt szerintem grafikában is :D főleg az aranyozott fegyó csillogása max grafon volt jó xD remélem vmi hosszabb, ütősebb singlet is össze dobnak, bár a multiban nem kételkedek, az tutira király lesz :) bár a famas burst fire elég gáz lesz... így le nerfelni a világ leggyorsabb assault fegyóját :( na mind1 =D remélem lesz majd tüzelés állító pöcök a fegyón =) -
jöhet :D nekem bejön :) -
az a gáz hogy csak te láthatod igy
:S
hacsaknem küldöd el a modosított fájlokat valakinek...
ha nagyon kell leirom majd, de nem tul egyszerü, legalábbis leirni...:D
ha nagyon érdekel, akkor pm-be leirom. -
küld pm-et pls... hogy kell ezt csinálni?? :D -
Nem fotoshop...télleg ezt jelzi az xfire...:D
igaz ehhez kicsit megbabráltam az xfire játékfelismerését, de nem képszerkesztővel van megcsinálva... -
nem irják egybe ember...inditsd el a cod4-et nem egyben van... -
ez photoshop vagy vmi bug?? 

1158 nap:/
-
a singleplayer-t egybeirják :D -
Hellsing47 #269 nagyon unatkozhatsz -
ok -
jah...jah...jah... :D
-
Special Ops, coop