24218
Modern Warfare 2
  • Prince23
    na ezért is nem igazi éjjellátót fogunk kapni... mi civilek :D
  • Martinez01
    ott kezdődik hogy az igazi katonai éjjellátó a civileknek tiltott haditechnika:D és/vagy külön (mint a fegyvert) engedéllyel lehet tartani és használni
  • tommygear
    lehet
  • Benny04
    szerintem félreolvasott vmit :/
  • tommygear
    és szerinted a cikk miről szól?
    topik neve meg tökéletes
  • RNadal1203
    Call of Duty Modern warfare 2 for eva!!
  • Benny04
  • akyyy
    Pedig előtaghgal fog jönni ne halgass rá ha be akarna csapni. Most már tuti az info. Topikot is át lehetne írni!
  • Benny04
    értettem, köszi az infót
  • tommygear
    omg
  • Benny04
    hogyhogy nem call of duty?
    pedig múltkor még úgy olvastam, hogy nem fognak megvállni ettől a névtől, mert úgy jobban veszik :/
  • gyupee
    hát én nem tudom... a callofduty.com még mindig nem ír róla semmit a modernwarfare2.comon pedig amit mutat dobozt nincs rajta hogy cod lenne. egy ekkora projekttől azért elvárnánk hogy a honlapja naprakész legyen ugyhogy nemtom mi van :d
  • Prince23
    Piacon megveszem 2k-ért ezt a szar NV-t a kínai haverektől:)))))) Ennyit elkérni egy ezé:S
  • elitehun
    Ha minden igaz 150$ lesz a Prestige Edition. Forrás
  • Shep
    Én nem adok ki ilyen hülyeségre pénzt. :)
  • Hegi90
    Egy igazi éjjellátó 200-tól kezdődik, és 250-től érdemes venni.
  • Hegi90
    menj be vele suliba
  • Shep
    Valami ilyesmi cucc lesz ez 80 dolcsi körül mozog
  • Prince23
    Egy alap NV alapárba 70 k körül mozog (vagy még többe), szal ezért kamu az egész, szar hongkongi termék lesz az, figyeljétek meg:D
  • Shep
    80 dolcsiért már lehet venni ilyen kölyköknek való cuccot, hasonló mint a kamera éjjellátója, szerintem ez is ilyen lesz, és ezért is tűnik jónak hozzá a 150 dolcsis ár.
  • Shep

A német kiadásban meg ez lesz
  • NEOreg3
    Attól függ mennyire lesz limitált, ha pl 100-100 darab lesz belőle platformonként, akkor simán el tudom képzelni, hogy valami komoly cucc. Előre borítékolható, hogy 10 millió simán el fog menni a játékból, ha buknak is pár millát ezeken az éjjellátókon, akkor is bőőőőőőőőőőőven pozitívan fognak állni.
  • ProGabe #323
    nem hinném, hogy a kamut arra értette, hogy nem adnak mellé ilyet. ez egy hivatalos infó/videó. az viszont biztos, hogy az nem valami katonai, de még csak nem is vadász cucc lesz

valószínű valami egyszerű megoldás, mint ami a webcamokban is van. tehát a több százezres, és a "beteszünk egy zöld lapot a lencse elé" típusú megoldások között lesz valahol a dolog
  • EnZsolt
    SCAR lesz benne :O
  • Shep
    Persze, de attól még lehet gagyi valami, hogy jól néz ki :)
  • Grove4
    Azt nem tudom,milyen minőségű lesz,de mégse látatlanban dumálok!
  • Grove4
    Wazzeg a videót megnéztétek!!
  • Shep
    Hát azért a Gamestar nem egy hú de hiteles forrás :) ettől függetlenül a nagyobb gamer siteokon is fent van a hír, de a többség inkább azon aggodalmának próbál hangot adni ,hogy nem egy minőségi termék lesz ez, hanem valami olcsó kacat, mert egy normális night vision nem olcsó mulatság.
  • EnZsolt
    Jah, hogyha már a Gamestar is ír róla :D:D:D
  • Purga
    A csávesszel együtt
  • Grove4
    Nem kamu:D
  • Prince23
    Sztem ez az Nightvision nagy kamú, kínai szar:D
    hótziher, hogy nem origi
  • DarkSector
    magyar exklázív dobozba majd ez fog kerülni:

• DarkSector
    wow...:D
    ez azért jóval drágább egy éjjellátótól, mert ettől minden 3d-s lesz...ezt tutira nem adják majd...:D
  • vzajcev
    Leleplező hír a magyar verzióhoz exluziv dobozban ezt fogják adni :

• zaki
    mw3hoz majd tank jár :P
  • JIRZSI
    Ha jobban megnézzük a videót 3:05-nél látszik, hogy a kis pici gyüjtőlencse körül 8-10 db led található. Ez azt sugallja nekem, hogy ez a szerkezet egy hétköznapi videokamera éjszakai üzemmódjára fog hasonlítani.
    Sztem olyan 4-5 méternél távolabb nem lehet látni, maximum akkor -de akkor is csak pár méterrel- ha telihold van és nagyon tiszta az idő.
    Mindenesetre jó ötlet és nagyon szépen ki van dolgozva.
  • Shep
    Én ilyen 150 dolcsis árat olvastam a neten egyik helyen, hogy aztán mi igaz belőle ki tudja. Lehet az egész csak egy jól megtervezett átverés :)
  • DarkSector
    jah néztem neten egy 2 lencséset 234ezer forint :D
  • tommygear
    ne gondolkozzatok olyan komoly éjjellátóban azért :D