24218
Modern Warfare 2
-
Meg gondoljunk csak bele, ha mindent beletennének mondjuk a MW2-be, amit itt felsoroltál, akkor azt mondaná mindenki, hogy WÁÁÁÁ atom játék, a legjobb, szépen fogyna stb. DE, akkor a következő részekben mi lenne? Új grafika, meg sztori és ennyi. Esetleg egy kis csiszolás a fizikán, de nem hülyék a fejlesztők, hogy minden ászt bedobjanak. Legyen mivel a további játékokat eladni. Ahogy csinálja az EA pl a FIFA esetében. Évről évre egy kis apró változtatás, és megveszik, ha túl sok újítás lenne, magukat szivatnák, hogy mit találjanak ki a következő évre. -
Na már az Afghan mapról is van fenn vidi+egy prezentáció 2-2 részben...Pár perk,killstreakek,fegyók,attachmentek.... -
loál nem is néztem hogy neked is ilyen logód van:O -
hát az egy undorító motor volt mint maga a játék, kerülje az infinity :D -
Airborne-nak nagyon jó volt a fizikája:) -
Gabe18 #781 "van benne rongybaba ficsőr, ezekkel az előre megírt animokkal dobják fel."
Hát ha van benne akkor jó,az eddigi videókba nem nagyon tudtam felfedezni.
Az biztos hogy amikor a fizikával túlzásokba esnek az néha elég nevetséges (fejlövésre hátraszaltó,stb...) de azért jól is meg lehet azt már csinálni.Pl. ami az utolsó Medal of Honor-ba volt,az Airborne-ba,az nekem kifejezetten tetszett. -
van benne rongybaba ficsőr, ezekkel az előre megírt animokkal dobják fel. az nem úgy megy, hogy "na írjunk bele random meghalás-generátort", hiszen eleve minden, amiben van random, és ilyen összetett rendszer része, annak az első 20 verziója egy határ szar lesz
ezek amúgy is ezredrangú dolgok. sokan teljes értékű fizikát, mások tökéletes ruha-effekteket akarnak. megint mások a szkriptek kiirtását a játékokból, hatalmas bejárható területet, vagy új, igazán jó AI-t
persze mindezt nagyon jó játékélmény mellett úgy, hogy a játék ne csak 4-5 óra hosszú legyen
lehetetlen. ezek nagy része csak kísérleti jellegű, az elkövetkezendő generációkban már remélhetőleg megtalálhatóak lesznek ezek, de együtt még biztos nem. először külön-külön kikísérletezik ezeket a cégek, hiszen sem idő, sem pénze nincs a fejlesztőknek arra, hogy ezekkel mind foglalkozzanak. majd ha elérnek egy bizonyos szintet, lehet licincelni azokat -
Gabe18 #779 Hogy jönnek ide a 70-es évek?
Arról van szó hogy ezen a téren nem sok előrelépést érzek,szinte ugyanazokat az animációkat használják mint 3-4 éve.Ráadásul egy mai játékba már elvárnék némi fizikát a lelőtt karakterekre,nem ilyen 4-5 előre megírt animációval kéne összeesniük. -

-
lol, ez majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy akit a 70-es években lőttek le az mindegy hogyan esik el, de akit most lőnek le, az vágódjon el modernebbül, mert azért csak 2009 van már.
-
? -
háát ez a logó ötlet honnan jött?dezsávű...-,- -
demo esetleg megjelenés előtt -
Gabe18 #773 Nem rossz,de 2009 végén ezek a scriptelt meghalás animációk,hát ez szerintem nagyon gyenge.Ráadásul a "fegyver elejt,majd lassan oldalra lerogy" verzió már talán a CoD 2-be is benne volt... -
jó csak hogy én 9-t raktam be egyszerre:D
#771 amúgy nem lesz én úgytudom -
lesz béta vagy sem? -
hát ez fail :D
így:
az embed src= után lévő, "" <- ezek közötti kódot rakd flash makróba -
9 modern warfare 2 videót felraktak a gametrailers.com-ra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44négy -
Sztem az mo-i árakkal szembe nem fog érződni a drágulás. Eleve már drága alapból a "premier" játékok -
azért az árváltozás joga fenn van tartva...kicsit nehezen hihető, hogy ha kint is drágább az átlagnál, akkor majd itthon nem lesz az. -
és ha még az 576 környezetében élsz akkor nem kell kiszállítatnod! -
LOL, 9990 Ft-ba kerül a játék, az 576 KByte oldalán, ha előrendeléssel van felvéve. KATT!
Ennyit arról, hogy drága lesz a játék
-
LOL
-
ház ez az...igaz hogy németbe meg osztrákba még mindig nyári szünet van de ez már sok...meg a gyártó nem is germán... -
Hát mostmár ez a lassan 58 nap az nemsokára itt van és mostmár jöhetének hírek,képek,videók..
Tavaly ilyenkor már cod waw gameplay videók már egy rakás volt. -
jaj de jó lenne már vlami hír... -
rosszul gondolod -
Ugyan az a motor fog alatta dübörögni. csak továbbfejlesztett verzióval. -
Elvileg nem lesz új grafikai motor igaz? Mert akkor remélhetőleg nem sokat változik a WaW-hoz képest. P4 3,2/1 GB RAM (XP)/6800: én kb. erre tippelnék, remélem nem sokat tévedek. -
hahaha :D
majd ha nem az intel logója lesz a pályák töltőképernyőjén akkor nem fogják minden évben az aktuális hw piachoz igazítani :)
ugyanúgy lesz minusz 20-40 fps mint a 4 meg az 5 között volt egy nem aktualis csúcs gépen -
nem hiszem hoyg sokkal nagyobb lenne az 5-énél -
Na semmi gépigény hír nincs?
-
A KRISS és az AA-12 nagyon durva.
Alig várom hogy szétlőjek pár segget velük.
-
#752 Hát még éééén.... 

Nagyon bejön a stílusa az egésznek.(Bár ugye eddig csak egy multis videót láttunk
)
-
alig várom :P -
akkor hardened
sorry elirtam...amugy aki vágja az editionokat, az tudja mire gondoltam... -
Nem a hardened edition-ra gondolsz? -
nem emlékszem pontossan a megnevezésére, asszem handeld vót....magyarul egy fémtokos változat...ez kellene nekem mint aranyközépút.
sima verza nem annyira különleges hogy megvegyem pc-re...prestige edition meg drága, és nem érdekel az éjjellátó sem. -
Jólvanna értsd meg törékeny gémer-lelkünket
-
Na mind1, mindenesetre vmiféle promóciós dolog lesz gondolom. De vmiféle gépigényt közölhetnének hamarosan. Kissé parázok, h mekkora lesz.