24218
Modern Warfare 2
-
A fegyók, perkek kivétele jogos. Elkurvult a CoD. Ennyi. -
Hát ez beteg ezen összeszartam magam...lol... -
Gabe18 #1624 Játszottam én vagy 2 éve így RS Vegas-t 360-on.El lehetett vele lenni.De pc-n,ahol egy szerverrel tökéletes lehetne a játék,ott ez szerintem egy agyament rémálom.
És akkor még mindig nem beszéltünk a custom map-ok,mod-ok teljes hiányáról.Vagy pl. mint lentebb írták a játékban benne lévő,de a normális játékot lehetetlenné tévő fegyverek és perk-ek kivételéről. -
Sok embernek van már 20mbit+os netje. Tökeletes a hostolásra. Ha pedig waron kilép -> nem kell többet hívni. -
Gabe18 #1622 "a legjobb nettel renelkező tag hostol"
Hát ennél rosszabb nem is lehetne.Egy embertől függ az egész.Meg akire a többi csatlakozik,annak biztos jó lesz játszani.Na meg majd amikor a host egyszerüen kilép és az aktuális játéknak annyi. -
A modok hiánya LEGNAGYOBB hátrány sajna... De majd kitalálnak valamit a modderek, ebben biztos vagyok :) -
Mi van, neked fizet az Infinity?
-
én konzolpécés vagyok, PC-n kezdtem a codozást, aztán áttértem konzolra. Egyrészt mert elég gyenge már a gépem, újat drága lett volna venni, másrsézt konzolon mindenki egyenlő esélyekkel indul (fix 60 FPS, nincs wh, config stb. Kontrollert pedig teljesen meg lehet szokni, fél éve se játszok konzolon CoDot de már egész belejöttem.)
Nem olyan rossz ám... Kiválsztod milyen játéktipust akarsz, aztán keres egy a te skillednek megfelelő szervert. Privát lobby-t pedig akármikot lehet csinálni, egy csomó beállítási lehetőséggel, úgyhogy a kláncsatákkal sem lesz semmi probléma (sőt még szervert sem kell bérelni, a legjobb nettel renelkező tag hostol. ennyi)
Annyi a hátránya a dolognak hogy nem tudsz mindig azon a mapon játszani, amin szeretnél. Előnye is van: Megismered az összes mapot ergo warokon is jobban fogod őket ismerni. -
Téynleg,ez meg a másik..Ebbe bele se gondoltam..Utálom a GL-t én is,meg mindenki.:C -
Gyuszopapa #1617 Mint a cod4-be klánszerveren,mert saját szerveren tudsz saját szabályt hozni. -
Gyuszopapa #1616 Én meg majd azt nézem meg,hogy lépsz ki a játékból k.... anyázva mert a vérpistik szétGL-ezik az agyad,mivel nem lesznek tiltott fegyverek és perkek. -
Gabe18 #1615 Ezt így nem egészen értem...
A külföldi szerverek nagy része eddig se volt tört.Azok eddig is megvették.Viszont eddig indíthattak utána saját szervert a klánjuknak,rakhattak fel modokat,custom mapokat,stb... Ez most megszünik.És ez a réteg ahogy nézem nem fog kérni ebből a konzolos multiból. -
Hát tényleg valószínű, hogy sehogy. Egyébként az nem igaz, hogy sokan ellenállnak a vásárlásnak, mivel akinek az hiányzik, hogy nem tud klánháborúzni, annak úgyis jó volt a tört (egészen eddig a részig) Ha meg ebben a részben nem lehet multizni warezzel, hát nem veszi meg. Nincs benne semmi veszteség. Így is bőven megelőzi a 4. rész eladásait -
Ha nem lesz dedicated szeró(szopjanak le),akkor START NEW SERVER sem lesz?És DEVMAP sem?milyen egy cod devmap nélkül...:C
Ennyi erővel konzol sem kell...Hisz mit tudsz ott állitani..Majd kapunk gombot fpsre meg lagometerre oszt szevasz....Másra mire lesz jó? -
Gabe18 #1612 Azok lehet sehogy.Viszont ezzel a lépéssel ahogy nézegetem a fórumokat rengeteg olyan embert vesztenek akik a multi miatt vették volna meg (főleg külföldre gondolok itt).Ők viszont ezt a szutyok multit nem fogják benyelni,nem veszik meg,maximum a single részt egyszer lenyomják a torrent verzióval,aztán visszamennek multizni a 4-el... -
Nemcsak konzolosok meg pécés vannak a világon... Vannak konzol-pécések is, vagyis akiknek mindkettő van.
Nekem nincs konzol a pc mellett, viszont van Commodore. És nem holmi 64-es hanem 128.
Bízom benne hogy erre a platformra is kiadják a MW2-t.
-
Majd megnézem, hogy hogyan multiznak a torrentesek...
-
Most már baromira unom, konzol körül forog a világ mi pc-sek meg kapjuk a nagy f***szt most már tényleg nagyon gondolkozom a játékon hogy megvegyem.
-
vzajcev #1608 xD -
Még a premier előtt kint lesz, ez szinte biztos. -
vzajcev #1606 Ezeken a belinkelt oldalakon érdemes elolvasgatni a hozzászólásokat is.
Némelyik igen "konkrét" xD -
vzajcev #1605 bannerő
-
-e -
nem kötözkeödés de az banner :) -
vzajcev #1602 Számláló helyett a pannerba 
Petició -
modern_warfare_2_nincs_mod
pff....
szerver lista tényleg gáz... mi az hogy csak auto joint lesz? Én megválogatom, h melyik szerverre lépek be. ez nagy gáz. -
hát nagyon remélem hogy minél késöbb jön ki warezba -
Ismerve a torrent oldalakat, nem lesz az annyi sem. :) -
Kerek 3 hét áááááááááááááááá -

-
http://www.pcdome.hu/hirek/17572/modern_warfare_2_se_csuszas_se_dedicated_servers -
majd akkor hsiezk nekik ha a bc2 nem késik pc-re -
Hát igen.Konzolnak áll a világ:) -
mintha már tudnánk róla -
http://gamepod.hu/hir/dedikalt_szerver_nelkul_erkezik_a_modern_warfare_2.html -
Gyuszopapa #1591 Na beigazolódott,leszarják a pc-seket nagy ívbe.Szépen elintézte nektek a mikrofos és a sony hogy nagyon jókat játszatok és nemsokára csak konzolra adnak ki értelmes játékot.Majd játszanak a pc-sek a honfoglalóval szerintük "haszmaraha kar" nekik.Had fogyjon a fostalicska konzol.Az kell a sok hülye casual playernak. -
Bala10 #1590 höhö. ez így leírva szép és jó, csak lássuk majd pécén a játékot. :D -
Egy Battlefield-es fejleszto irt a CoD-MW2 -es hirrel kapcsolatban egy forumra:
Demize99 (DICE):
"We feel it's important to support the unique community needs of the PC community. Dedicated servers are a big part of this, and we recognize that requirement. We're putting a server browser and matchmaking in 1943 PC and the same features are intended for BFBC2. We're working hard on the PC version with a dedicated team building and modding the game so it is not a console port. This team is lead by DICE developers responsible for Battlefield 2. Very experienced and hardcore PC gamers."
Erdekes...(vagy megsem?)
Ugy nez ki nekik fontos hogy elegedett legyen mindenki, legyenek dedikalt szerverek, klanok es (hardcore) PC jatekosok is a BFBC2-ben es az 1943-ban. -
Minél tovább húzzák, annál nagyobb a hájp, és annál több fog fogyni belőle, ha majd megjelenik. Egyébként nem értem ezt a parát az MW2-kapcsán, az IW eddig még sosem nyúlt mellé, és most sem fognak. -
hiper KOCKA #1587 Ha a Valve annyira kurvára tudná mit akar a közönsége, akkor a HL2: Episode 3 jönne, és nem l4d-vel foglalkoznának itt...