24218
Modern Warfare 2
-
Ez a poén már le lett lőve a GTA IV-es dologgal. -
Link -
Gabe18 #1664 Hm,a petíció 3 nap alatt 98 ezer aláírást ért meg.Azért ez elég nagy szám,érdekes lesz a végkifejlet,hogy ér-e valamit.
Kitűnik majd hogy foglalkoznak-e azokkal akiknek elvileg a játékot csinálják,vagy csak a pénz a lényeg.Bár a pénz része is necces hiszen máris van ~100 ezer elégedetlenkedő,aki amúgy lehet megvenné. (jó ez nyilván túlzás) -
Linket! -
remélem multiban lassabb lesz a karakterek mozgása -
ez beteg

-
-
Ja perzse xbox360ra...:D -
Emberek, megéri előrendelni? És ha igen akkor hol? 
Találtam egy oldalt, ahol 12 500Ft és ingyé szállítás, lehet ezt fokozni?:D
thx előre -
Haverom mondja hogy a megjelenésig náluk osztályfőnöki órán a MW2 a téma. Az oszifő elvakult Codfan... végül is jobb mintha Mesterlövész rajongó lenne.
-
Nagyi06 #1656 már csak 20/10/27/04/124D::D:D -
Neoncsoves #1655 már csak 20 nap 10 óra 30 perc van hátra -
Az még semmi. Mit csinálnál ha 40 nap múlva beírná hogy "már 20 napja megjelent a játék"? Sőt a megjelenéstől kezdve mindennap beírná hány napja jelent meg. 
-
Atya úr isten bazmeg. Auto-matchmaking. DE BAZDMEG. Jézus. Még jó, hogy most jön a left4dead2, meg szépen lassan a bad company 2. -
még mindig jobb mint a dedicated serveren rinyálni...:) -
úristen,el ne kezdjétek beírni naponta hogy hány nap van még hátra -
Nagyi06 #1650 már csak 20 nap van hátra:) -
Jumpnál nem az zavar h nincs mod,az csak könnyités..Elég nekem a Noclip is..De az LEGYEN!
Videózásnál nem a /record a fontos.Az is,de egyéb dolgok,irtam is..kontraszt,fényerő,Nap poziciója,szinek....
Ha devmap van,meg noclip,akkor én elleszek. -
Hülyeség lenne elhagyni a Call of Duty nevet... 
Nem tudom mi lenne ebből a haszon
-
tituka #1647 nah most akkor mivan? -
:) -
Na:
- /record biztos működni fog
- Xboxon is van LAN, felmehetsz egy saját lobbyba jumpolni, senki nem fog zavarni (modok híján nem tudsz sajna pozíciót menteni. De majd ezt is biztosan megoldják)
-
OFF TOPIK:D
-
Renátó1985 #1643 nem lesz chippeltetés:) -
az mondjuk nem sok + cirka 10 a csippeltetés és már jó is :D -
Renátó1985 #1641 a a konzol a játékkal kb 75 ezer ft 249 font és 250 gigás vinyó -
hanem xbox, nem rossz. és ugyan annyiba kerül mint az éjjellátós? -
rexsimus #1639 Amint látod, ehhez a kiadáshoz nem éjjellátó jár. -
Renátó1985 #1638 szerintem nem adnak legalábbis a game.co.uk honlapon nem is említik -
Na akkor majd dobhatsz nekem egy üzenetet hogy mennyire miylen az az éjjellátó amit hozzáadtak! 

-
Renátó1985 #1636
Ha a fenti számláló eléri a 0-át ennek leszek a boldog tulajdonosa :) -
http://www.pcdome.hu/hirek/17572/modern_warfare_2_se_csuszas_se_dedikalt_szerverek_frissitve
Bár úgy tűnt, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s verziója szűk két hetet csúszik a konzolos verziók megjelenéséhez képest, az Infinity Ward bejelentette, hogy nem kell ettől tartanunk. Így tehát a személyi számítógépes változat is november 10-én érkezik a boltokba, ami kétségkívül jó hír. Az viszont nem az, hogy kimarad a dedikált szerver funkció, és felváltja egy IWNet nevű szolgáltatás. Ez gyakorlatilag az Xbox Live és PSN rendszereken működő "játékos-csoportosító" (matchmaking) rendszernek felel meg, és fő funkciója, hogy csatlakozás után a hozzánk hasonló tudásszintű (azonos rangot elért) játékosokkal rak minket egy játékba. Lesz azért lehetőség privát meccsek indítására is, ezeknél ugyanúgy beállíthatóak majd a játék paraméterei, mint a dedikált szerverek esetében (tehát például kikapcsolható a légitámogatás), és meghívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a játékhoz. A podcastban, amelyben Robert Bowling, az Infinity Ward munkatársa beszélt a játékról, nem nagyon beszélt a modolási lehetőségekről, előfordulhat, hogy szándékosan, és nem lesz ilyenre lehetőség, de utalt azért arra, hogy későbbi patchekkel bővíthetik a játék funkcióit. A fenti hírek mindenesetre váratlanul érték a játékosközösséget, és már majdnem 50 ezren alá is írtak egy online petíciót, a dedikált szerver funkció kihagyása ellen. -
-
Persze hogy a játékosok érdeke a legfontosabb, azok tartják el őket.
-
Gabe18 #1632 Mondjuk legnagyobb trükk lenne.Most előadják ezt,aztán a végén mint a "kedves-jóságos fejlesztő bácsik" mégis kiadják normálisan,mert hát nekik "mégiscsak a játékosok érdeke a legfontosabb".
És ekkor még ők lennének a legnagyobb királyok is,hiszen törősnek velünk... -
Nem vagy vele egyedül...De mivan ha nem az?Legalább most anyázhatunk egy kellemeset.Aztán ha mégse veszik ki,megnyuxunk,ha igen,anyázunk tovább..:C -
Miért érzem azt, hogy ez is csak hirverés, és 5 nap múlva bejelentik, hogy mégiscsak lesz minden jóság a játékban...? -
Elkurvult..Hadd szaladgáljak már a pályákon magamban,ha kedvem van..kitanulni+ezaz amaz..LANozni,ha ahhoz van kedvem,jumpolni,ha ahhoz van kedvem...Videót csinálni,ha ahhoz van kedvem(intro is kell abba kurva videóba nem csak hent)....Ha klánba lépek,hadd warozzak már a klánszerón..Ha utálom a GL-t,MD-t,JNautot,hadd tiltsam már be a szerón....Tehát elkurvult.
Ha meg lehet olyat csinálni,h mi hostolunk szerót,akkor az már dedikált és kb semmi értelme,mert ha vki hostol szerót,oda is kell START NEW SERVER,ha meg nincs csak AUTO-JOIN,mer vhol azt olvastam h az lesz,akkor azért mindjárt nem egyszerű szerót hostolni,mert ahhoz kell START NEW SERVER,tehát akkor kellene h legyen dedikált szeró,és máris helyben vagunkk,semmi értelme annak,h nincs benne,azaz majd szépen IW-neten mész,játszol..nem tetszik,szevasz..
gondoltam h megveszem,de igy már nem hiszem:C -
Elkurvult, vagy csak valamilyen irányban változni kezdett? Nem mindegy. -
De ha pl videót akarok csinálni kitörölhetem vele a seggem,ha nem tudok álligatni a szineken,árnyékok helyzetén,brightnes+kontraszt..Engem nem érdekelnek a warok,nem szoktam,én jumpolok..Hogy fogok devmapolni,megnézni,milyen helyekre lehet menni,majd keresni oda utat?
Szar az egész...