24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #1746 Hát pedig sok ilyen lesz,köztük lehet én is.
Mert már várom ezt a játékot vagy fél éve,szeretem azt a hangulatot,játékstílust,amit ez a sorozat adott már az első rész óta.
Ezért valószínű ezt is meg fogom venni (nem nem vettem meg mindet én se,de az utolsó két részt már igen),de most "félve" várom hogy mi lesz,mert a leírtak alapján nagyon kis esélyt adok hogy ez a rendszer jó,és használható legyen.
Mert marha jó lesz ha 100-150-es pingel hozzácsap egy játékhoz,ahol örülhetek,mert a "szintemhez illő ellenfelek várnak". -
reklám nélkül:
14 slot 18,50 EUR
és ez csak 14slotos... -
Nem egészen. Azért vagyunk rájuk dühösek, mert szétcseszték a multit. -
külföldből induljál ki, ne a nagy magyar warezbirodalomból... -
ez a pc link. ez is 9. -
Te figy...:D
nem rosszból, és ne kezdjünk el vitázni, de ez egy nagy hü..eség!!!!
Itt ha single-ről van szó, akkor nincs akadály, ha 1 hónap is de feltörnek mindent!!!!
Ne aggódj a singlehez nem fog kelleni cd-kulcs.
Ugyanez volt régen a bioshock ultra-brutál antiwarez rendszerénél, meg utána 1-2 játékban....
asszem maximum legtöbb a bioshock-nál volt 3-4 hét és már lehetett nyomni, és az eredeti megvásárolttal szemben akárhányszor feltelepithető volt.
:D
ez miatt nem aggódnék a helyedben. -
20 euró?:DDDD Egy 24 slotos szerver is max 3900Ft, az meg nagyon nem 10 euró. -
nem értelek. nem erre fogják a dedicated kivételét, csak mondják, hogy cserébe ezek a jó dolgok. meg is mondták, hogy a warez miatt vették ki!
-
9ropi -
jo nem haragszok senkire.
nem fogom megrendelni, vagyis jobbanmondva lemondom ha hivnak telefonon!
ennyi
a csiteléssel kapcsolatban, meg tudom nagyon jól...védjék is meg!!!
DE!
ti ne legyetek vakok, és ők ne homályosítsanak a faszba már.
Oda kéne állni a retkes picsába, és megmondani egyenessen, hogy sok a warez rábasztatok kivesszük a dedikáltat! NEM PEDIG itt össze vissza félrebeszélni, meg burkoltan beszélni, ilyen eszement hülyeségeket...
AZ ÉG -VILÁGON SEMMI KÖZE a 2 dolognak egymáshoz!!!!
Elmondom miért:
Ha te warezos vagy, nem tudsz menni eredetire, akkor tökmindegy!!!!!!!!!!
Ha eredetivel nyomod, és eddig voltak csalók, akkor ezután is lesznek!!!!
szóval lófaszköze nincs annak amiről összevissza beszélnek!!!
csak etetik a népet. ennyi ...
és nem értem mi a fasznak kell itt megjátszani magukat...loool
elég vicces.
Amúgy meg az a néhány hivatalos szerver sem éri meg a 9000-et.
sebaj marad ingyé a single az jóéccakát! -
aki elégedetlen az ne vegye meg. aki elégedetlen és megveszi az hülye. -
Gabe18 #1735 Helyes,akkor te egy elégedett "nem vásárló" vagy.Most már csak az a kérdés mi lesz az elégedetlen,de vásárlókkal... -
középkorban kellett dombornyomott. paypal és csókolom.
és azt se értrem, aki rinyál hogy több bőrt nyúznak le a népről mert szervert pénzért lehet bérelni tőlük. MERT EDDIG NEM KERÜLT PÉNZBE?
ha meg nem kell szerver, ugyanúgy mehetsz publikolni.
én 10pontot adok a játéknak, ha megoldják hogy minden országban legyen iwnet laggmentes játék, kevesebb csaló, kevesebb warez. de már írtam, nem fogják...ezért nem veszem meg, de biztos nem őket hibáztatom, hanem az ide írok 90%át, akik eddig se vettek meg semmit amivel játszottak. -
már linkelték többször alant. magyar online shop 8990. de felmentem az előbb pcdome-ra ott is 10ropi.
nem értem a felháborodásod. mi a faszt rinyáltok. 60% warez volt az online gaming-nek. csodálkoztok hogy válaszlépést tolnak? mi a faszért rájuk vagytok mérgesek? mert megvédik a portékájuk?
és az eredeti szervereken kevesebb csaló van. és ha a kiadó felügyeli a cheatmentességet, az azért mindig jobban sikerül, mintha a pb.
ne vedd meg, te dolgod. én se veszem meg, ha nem tudok laggmentesen warozni a haverokkal és idegenekkel ölre menni. de biztos nem fogom az activisiont baszogatni és ekézni, mert nem ők tehetnek róla. -
Mindenesetre érdekes....Az IW.NET miatt nem lehet a CD-kulcs elenőrzést se kikapcsolni tehát muszáj emgvenni...:C
ÉS csak akkor kapsz dedikált szeró FÉLESÉGET,ha veszel náluk..Azért az hogy működik,h vki dombonyomott kártya nélkül akar szerót bérelni?Bemegy Mari nénihez a postára,h Call of Duty Modern Warfare 2 dedikált szervert szeretnék bérelni az IW.nettől kezit csókolom,tessék már mondani mennyi lesz?...Nekem ,meg nálunk senkinek pl. nincs dombornyomottja,tehát még RApidsharre se tok premium accountot venni. -
jo 9000 talán 1-2 helyen esetleg...vagy külföldről, de akkor postaköltséget is beszámoltad? -
halli nem rosszból, de NE LEGYETEK MÁR NAÍVAK!!!
Miaz hogy nem a warez végett csinálták ezt a dedikált szerver kivételt????????
NANÁ HOGY AZÉRT!!!!
Nemá vegyétek be, hogy ha eddig az eredeti szervereken felmentek csítelni, akkor most azért nem lesz csiter, mert kiveszik a dedikálást!!!!
Ha meg eddig se volt eredeti szervereken csít, akkor meg mi a rákosfasznak kell kivenni, akinek bassza a csőrét az menjen eredetire ha ott eddig sem volt csít.
GONDOLKODJATOK!!! Ez csak és kizárólag a warez ellen van, mivel a single-t nem tudják megvédeni, ezért a multit veszik el...ennyi nem több.
Csalók ha meg voltak eddig eredeti szervereken, akkor EZEKUTÁN is lesz!!!!
Marketingszöveg az egész...kibasznak a néppel, azokkal akik megvennék, meg azokkal akik nem...
Én előrendeltem de a faszom veszi meg így!!!! RÁADÁSUL EMELT ÁRON LESZ KAPHATÓ....

-
9000 az a 13000.
és nyugodj meg, év legnagyobb eladását produkálja így is. -
látom vágod a témát.
1 megás netem van. magyar szerveren 60-100ping, pont most basztam fel magam rajta. német szerver pedig játszhatatlan. de a spanjaim a 4 megás nettel se igen szeretik a német szervereket. ha usa server pedig játszhatatlan 20megás nettel is.
erről ennyit. kell screenshot? -
Háát ezzel a dedikált szerverek kivételével MEGPECSÉTELTÉK a sorsát a játéknak!!!!!
1000%-ra merem állítani, hogy 40%-al kevesebben fogják megvenni, vagy előrendelni!!!!
inkább válaszként felháborodva lehuzza netről warez-ba lenyomja a sinlgle-t és kalap-kabát.....!!!!
ÉS MEG IS ÉRTEM!!! MIÉRT FIZESSEN 13EZRET? 10-20 EREDETI SZERVERÉRT, ÉS NEM TUD JÁTSZANI HAVEROKKAL SEM, HOGY SAJÁT SZERVERT CSINÁLNA????
loool....FASZT A SEGGÜKBE ...AZT!
-
Nyehh,most akartam linkelni...
Azért mekkora már,h pénzért lehet venni szervert?Ez is gáz,de annál nenm nagoybb,minthogy kifizeted a pénzt a szerverért,és még csak modot se tudsz rá pakolni.... -
-Private Match = dedikált, privát szerver, csak az IWNET-en: innen tetszés szerint rúghatjuk ki az embereket és mi határozzuk meg a szabályokat, természetesen mindezt érvényes CD-kulccsal teszi majd meg a büszke vásárló.
-Nem a kalózkodás megelőzése a lényeg, hiszen az online játékosoknak eddig is csak a 60%-a volt kalóz. :)
60% százalék, hatvan! omg!
-pénzért majd bárki vehet dedikált szervert, amelyen majd reklámok futnak
kíváncsi vagyok, mennyit kérnek majd érte...
többi itt -
persze hogy nincs benne semmi rossz. aki először lát pc-n játékot biztos jobban örül annak ha van egy bazinagy gomb a főmenüben hogy PLAY, amire ha rányom bedobja egy fasza szerverre. itt azzal van probléma hogy kiherélték az egész multit és az évek alatt kialakult közösségét azzal hogy nem adnak lehetőséget arra hogy dedikált szervereket futtathassunk/bérelhessünk.
azzal sora nem megyünk ha valaki otthon csinál egy "szervert" 2 órára, de aztán le is lövi mert anyu nem engedi hogy egész nap be legyen kapcsolva a számítógép. -
amúgy ha egy picit belegondolunk nemis olyan rossz eza matchmaking (nemfizet nekem az IW
) bár nemvagyok tapasztalt így legalább a vérpistikék akit warezolnak nem jöhetnek fel multira és nemkell őket hallgatni bár ha nem értetek velem egyet akkor se hurrogjatok le pls
-
amit elkezdett a microsoft (gfwl), azt most meglépi az activision is, ennyi történt. nincs is jobb játék egy ilyen rendszer bevezetésére, mint a cod6 -
MURopi #1721 nemtudom hogy hol élsz de 1 1megás nettel is bőven 50 ping alatt vagy, még akkor is ha a host a világ másik oldalán van, és hogy ingyen szerver... meg veszed a játékot? akkor mióta van ingyen a szerver?-.- -
csak egy 10 éves sc igényeit ne hasonlítsd egy codhoz erőforrásilag.
egy átlagos szerver 20euro havonta. egy átlagos cod 10000szervert jelentett/jelent. lehet számolni, hogy vajon tényleg meglépi-e az act. hogy ingyé adja a népnek a szervereket. gyanítom hogy nem.
és a ping kérdés még mindig adott, nem hinném, hogy több országban jelen lesznek serverekkel, hogy a csóri magyar user ha nem is magyar, de osztrák vagy mittomén melyik közeli országból tolja a gémet.
bűzlik ez, nem lesz ez jó, de ne legyen igazam.
a warezosok pedig még mindig csontig bekaphatják a faszomat. és elsősorban nem az act.-re haragszok, ők csak védik az érdekeiket, csak éppen rosszul (igaz, jól nem tudják, ez kiderült az évek alatt) - de ettől még a waroknak cb-nek esl-nek lőttek.
és aki azt hiszi hogy a versenyjáték része elenyésző a codnak az téved, tessék megnézni hol van a starcraft, a warcraft, vagy a counter. és a cod simán rengeteg játékost megmozgatott versenyszinten, kicsiny hazánkban is. nem hogy skandinávéknál vagy fritzeknél. holland gyökerekről (gyökerebbek mint a magyarok, pedig ez nem kis teljesítmény) nem is beszélve. -
battle.net 96 óta ingyenes. amúgy nyilván nem csak az MW2 fog ezeken a szervereken menni hanem majd a később megjelenő IW jáékok is.
-
Már mé' ne tennék, van rá zsugájuk bőven. -
miért, mit csinálnának? le van írva, hogy ez lesz. ezért verik a seggüket a földhöz, hogy ők most micsoda kurva jó dolgot adnak a PC-seknek -
Gyuszopapa #1716 Szerinted majd fenntartanak egy szerverparkot ingyen és bérmentve.Persze,ez nem a WOW.Ja majd aztán havidíjat is kérnek. -

pont ezt akartam én is idézni :) olyan lesz, mint pl. a GTA IV-ben: létrehozol egy saját meccset, de nem a te géped lesz a szerver, hanem az IW szerverei közül fogja egy ellátni ezt a feladatot. nem kell bérelni semmit, nem az számít, hogy neked milyen a neted, ráadásul ez így igenis egy dedicated szerver, csak tök ingyen
itt is mindent beállíthatsz, kivéve persze a modokat (mármint ami nagyon sokat változtat, mert ígéretek szerint szinte mindent be lehet majd konfigolni), custom mapeket. emiatt tényleg anyázhatnak, akiknek ezek kellenek. -
http://www.fourzerotwo.com/?p=745 - This will give #MW2 PC players a better idea as to exactly why IWNET is an improvement. Details included. -
má csak 19:) -
Paranoia #1712 Modern Warfare 2: Multiplayer bétateszt
Fourzerotwo hangsúlyozta, hogy már a fejlesztés első napjától a multiplayerre koncentrálnak. Ha úgy érzik, a zártkörből nem kaptak elegendő feedbacket, készítenek majd egy publikus demót.
-
vagy lehetne tőlük bérelni servert havi 10-20euroért. -
magyarán rám csatlakoznak. az én netemtől függnek. magas ping. és ha fagyok, szakadok, mindenki szop. nem jó ez. és hogy fut a gv stream? versenymodok? az activisionra leszel utalva. alant írtam, hogy van jó oldala is, de amúgy így egy kalap fos. értem én mit akartak elérni, de inkább csinálnának olyan rendszert, hogy ne lehessen warezolni. account vagy tököm tudja. -
Neten mar ~3000Ftert tudsz venni kulcsot. Termeszetesen hasznalatlan, eredetit.
Erdekes lesz ez igy, da majd meglatjuk mi sul ki belole. Bar en is most varok kicsit a megvetellel, addig mw1 :) -
Cingar #1708 sztem epp az a lenyeg hogy az ő rendszerük fogadjon minden jatekost.
valaki megcsinalja a szobat es beleptek ra. ha epp nincs, valaki csinal egyet es ha akkor nincs elég ember akkor hiaba lenne saját szerver akkor se lennétek elegen. -
rexsimus #1707 Szülinap, karácsony, nyári munka, nem mész bulizni 2 szer. Plusz nem minden játék 10000.