24218
Modern Warfare 2
  • nonicks
    meséljed már mért dobtak ki szerverekről?
    érdekes én bárhova felmegyek sose dobtak még ki...(még warez szerverről se!)
  • csuszi
    de ha vennéd magadnak a fáradtságot, ennek Te is utánanézhetnél. de inkább sértegetsz egy idegent, és nem használod az eszed. grt.
  • csuszi
    admin. leírták.
    árat nem. és eddig is fizettél ha szerver kellett. csak nem az iw nek, hanem játékszerverszolgáltatónak. és ott is minimum 10eurot kértek egy magyar szerverért. de nagyobb slotszámért ott is elkértek 15-öt, németért 20-nál is többet.

segítsek még valamiben, vagy takarodjak el személyes engedelmeddel?
  • nonicks
    bérelhetek igen?tényleg na ne mond...és mennyi is lesz egy ilyen szerver 15-20€ között?és ha az IW ellenőrzi a szervereket akkor én csak sima játékos leszek azon vagy esetleg admin?vagy bárki jöhet majd a szerveremre?(na ezekre válaszolj aztán okoskodjál)
  • csuszi
    na pont az ilyenek miatt olyan a közösség amilyen, akik miért nem takarodsz már el innen szöveggel jönnek. remélem személyesen is ilyen nagyvagány lennél.
    és segítek neked az olvasásban. a dedicated szerverek feladatát átveszik az iw által nyújtott szerverek. ÉRTED???? még bérelhetsz is. csak max ping miatt rinyálhatsz, vagy hogy nem moddolhatod szénné.
    hozzá teszem a hc az nem mod ebben az értelemben, mert az "hivatalos"

de minek is vitatkozok olyannal, aki az elemi udvariasságot sem tartja be. de mit is várhatnék attól, akinek szééééppséges szép modern warfare-s neve van meg minden. menjél legozni.
  • Renátó1985
  • nonicks
    jaj istenem már csuszi nem akarsz eltakarodni innen?
    osztod azt észt hogy a magyar szervereken a közösség szar...meg hogy a játék így is milyen jó lesz...a cod multijának a hangulatát mindig is a közössége alapozta meg :)így hogy nem lehet saját szervert csinálni,csak ilyen iw-es szerók lesznek,nem lesznek klánok!vagyis nem lesz közösség...
  • Falcon87
    Szervert most is lehet csinálni majd. Na megyek és codozok egy kicsit :D
  • csuszi
    "meg hogy jön ide az, hopgy nem tudsz könnyen war-t szervezni???"
    többi gyökér magyar miatt, akik hogy úgy mondjam nem építik az ország jó hírét.

és nem vetted meg a cod4-et. ingyen játszottál vele, és most fel vagy háborodva, hogy kivették a dedicated szervert. hogy is van ez?
    én se támadlak...

mindegy, részemről ennyi, szidjátok a fejlesztőt, én elmentem egyet játszani.
  • mascarun
    Ennyi!!!! Ennyi és ennyi!!! A többi ezekuták a szomszéd macskáját nem érdekli...

ettől függetlenül még mindig itt vagy és ismétled önmagad!
    Attól hogy még leírod 100szor nem változik meg!
  • DarkSector
    Codot nem vettem, mert modern warfare ami nagy játék volt eddig, és a legjobb multival rendelkezik szerintem....
    csakhogy azt nem veszem meg, ha most megvettem volna a 2.részét.

meg hogy jön ide az, hopgy nem tudsz könnyen war-t szervezni???
    nem értelek???
    most te a saját igényid szerint nézet ezt a témát, vagy a többség szemszöge szerint???

van ám olyan hogy lehet warozni külföldiekkel könnyen, meg lehet olyat hogy magyarok a magyarokkal.
    Ezért nem értem miért tereljük a szót a témáról.

A LÉNYEG:
    eddig volt dedikált szerver, most nincs! Eddig csinálhattál szervereket, és haverokat bevinni zárt meccsekre, ezekután nem!!! Eddig lehetett moddolni, HC szerók stb....most nincs mod rá!!!!

Ennyi!!!! Ennyi és ennyi!!! A többi ezekuták a szomszéd macskáját nem érdekli...

NE vedd sértésnek, nem személyeskedés, csak egyéni véleményem a témáról, és nem rád vagyok mérges....
  • csuszi
    biztos azért van hogy cb-én ha meglátják hogy magyar az ellen akkkor 2 dolog jut kedves európai barátaink eszébe:
    -vagy csal
    -vagy war után nem fogadja el az eredményt

mert mi ilyen jófejek vagyunk.

és anélkül hogy megbántanálak, lehet azért nem ér atrocitás, mert nem idegesíted a "játékoddal" őket;) de ne sértődj meg, nem attack.
  • csuszi
    gyanítom hogy ez a rise of fight nem mozgat meg annyi embert mint a cod. hamarabb feltörnék ha fontos játék lenne mint ahogy kijön a játék. waw-ot is feltörték, pedig mindenki azt hitte, de fasza lesz ez az online acc cucc. elvileg ott se multizhatsz online acc nélkül, és láss csodát:)
  • Falcon87
    Ahhoz az értelmes magyarnak kell értelmest pénzt is keresnie, amiből majd "vehet" értelmes netet. Ez itt a gond. Mi magyarok, cseppet sem vagyunk másak, mint a többi nép, kivéve a gazdaságot.
    Eddig még engem nem ért semmi ilyesmi atrocitás. És az elmúlt másfél évben jó, ha kiosztottam száz bant. Nem azért mert jószívű vagyok, hanem mert elég ritkán jöttek az ilyen kispöcsös megmondóemberek.
  • csuszi
    most soroljam hogy miért? minden kibaszott nap megkaptam a nyomi szervereken hogy csalok. minden kurva nap kiszavaztak vagy admin baszott ki "csalásértt", vagy mert be mertem lőni.
    a pro szervreken ugyan ilyen vád sose ért, ott csak ment az anyázás, a kurva anyádat csuszi név stb. minél jobb valaki magyarországon, annál kreténebb a stílusa. egészen addig amíg admin nem lettem egy zsák szerveren. utána volt rend, és normális hangulat, de ezek eredeti szerverek voltak;) krekkelten az isten nem tart rendet ban híján...
  • Falcon87
    Szerintem félreértettél. A multit eleve csak akkor tudod elindítani, hogyha beírod a passod meg a jelszavad, amivel előtte regisztráltál a honlapon. Rise of flight is így működik, és nyár óta nincs hozzá törés.
  • csuszi
    a magyar cod közösség a béka segge alatt van mind értelemben, mind fair játékban, mind tisztaságban, mind udvariasságban. ha nem osztottam le 1000bant átlagban egy év alatt anyázásért, tk-zásért, játékostárs inzultálásáért akkor egyet se...én örömmel veszek az activision-től szervert, ha értelmes pingje lesz az átlag magyarnak.
  • Falcon87
    Érdekes, nekem semmi bajom sincs vele. Pedig a megjelenése óta multizok. Kérdezés nélkül kickeltek? Érdekes, ez velem soha sem történt ilyen. És ok nélkül nem is kezdenek el pofátlankodni. A sok kis pöcs már más tészta, de így jár, aki tört szerveren nyomul.
  • Gabe18
    Látod,igazából ezért gusztustalan.Mert igen,így is milliós eladás lesz pc-n is,hát még konzolokon.
    De még egy kicsit több pénzért (mert az amúgy warezosok nagy része ezután se fogja megvenni) inkább tönkreteszik a pc-s multit.
  • csuszi
    szerinted a krekkelt szerverhez kell kulcs? nullának látja, ha volt már szervered tudod jól - multit még krekkelni se kell baszod:):):). ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor az eddigi cirka 6 év alatt nem lett volna a fél cod közösség warezpisti...
  • mascarun
    engem is anno kidobáltak magyar szerverekről kérdés nélkül!
    úgyhogy nem hiszem hogy sírni fogok ha nem találkozok egy magyarral sem :)
  • csuszi
    a cod5 teljesen jó játék volt. de ízlések és pofonok.
    de én ezt írtam:
    az eddigi 5 codból. érted?:) cod1, coduo, stb

és szerinted nem lesz min. 10 milliós eladás? hogy a faszba ne? fogadunk?
    és alább írtam, 4 év után képtelenek a magyarok megvenni egy játékot...inkább tolják warezon. és csak annyira jólneveltek, hogy nekem ha meglátják hogy magyar vagyok, alig tudok wart szervezni, a sok kis pöcs miatt, olyan jó hírünk van szerte európában:)
  • Falcon87
    Internetes aktiválás. Warez nincs, játék van.
  • mascarun
    szövegértés látom nem megy....
  • csuszi
    még meg se jelent, amúgy a friends lista szerinted mire való? ugyanúgy mint cod5ben.
    már leírták ti értsétek már meg, hogy a dedicated szerver egyszerűen átkerül az ők felügyelete alá. ennyi. max a lagg miatt dumálhatunk, azt meg még nem láttuk.
    "Parti rendszer és Barátlista: listákat tartunk fenn a haverokról - látjuk, mikor lettek online - , invitáljuk őket a partiba és az egész társaság együtt járhat meg válthat játékról játékra."

és hidd el, voltam én elég szerveren, és beírás nélkül a szerverek többségéről vagy kibasztak, vagy inzultáltak. páran cod4-esek közül látták ezt, ezért volt megváltás hogy a legtöbb szerveren kaptam admin jogot.

és ha te nem látod mennyire szutyok borzalmas állapotok uralkodnak a maGYAr cod-os közösségben akkor te vak vagy, mivel még a csapból is ez folyik...
  • DarkSector
    Nah!!!
    Látod erről beszélek!!!
    tetszik most is, és ez a lényeg!!!

Elég mostmár a single is...értesz engem?
    vagyis nem kell az eredetiség végett már a játék...mivel nem kapom meg azt ami kell, ami megéri.
    single jó lesz....sőtt piszok jó, de nem 9000é hanem ingyen!!! és ez a lényeg!!!!
  • DarkSector
    cod5-ből?????
    én???
    1-et se...az egy rakás szar...warezban volt single....1x szigorúan és ennyi.
  • DarkSector
    ez megint butaság.
    warez kényszerítette rá???

mire?
    single-t így is lezuzza akinek igénye, annyi hogy multihoz meg vesznek majd cd-kulcsot 4-5ezeré....
    huh
    ezzel jobban jártak ám most mintha mindenki megvette volna, aki akarta elejénis, MERT TÉLLEG MEGÉRTE VOLNA.

Hogyis van a mondás azzal a ritka forinttal? nah ez kb ugyanigy lessz itt is.

Kb eddig megvette volna 40ezer ember, és ezután 25ezer fogja kb....csak mondok valamit..... ettől még a warezosok nem fogják megvenni, hanem pont ellenkezőleg!!
    akik megvették volna abból is vesztenek bevételt!!!

NEM ÉRTEM MEG HOGY A RETKES KURVA KIBASZOTT ÉLETBE NEM ÉRTIK MEG A FEJLESZTŐK EZT A POFON EGYSZERŰ DOLGOT!!!!!!!!!

VAGYIS HOGY:

A WAREZ-T NE KIESÉSNEK SZÁMOLJÁK MÁR ISTENEM!!!! HISZ A WAREZOS HA MEGTETSZIK KÉSŐBB TUDJA AKKOR UGYIS MEGVESZI!!!
    HA MEG NEM, AKKOR MÉG DEDIKÁLÁSSAL SEM VENNÉ MEG HISZ NEM LENNE RÁ PÉNZE...!
    VAGYIS EZ NEM KIESÉS NEKIK, HISZ TÁRGYAT (A LEMEZT) NEM KELL KIADNIUK....

MAJD EHEJETT EZ LESZ A KIESÉS!!!!!
    A SOK ELŐRENDELÉST MIKOR VISSZAMONDJÁK!!!!!

Mert gondold meg, hogy ezekután ki a rákos fasz kiváncsi a játékra, ha ehelyett leszedi majd és singleban megnézi a grafikát, meg fegyókat!!!
    hát....
  • csuszi
    mások sehogy se csinálják. mondj már nekem egy példát ahogy ki lehet védeni a warezt.
    dark de őszintén válaszolj:
    eddigi 5 codból hányat vettél meg?

és nem védem én őket, még meg se jelent a játék, mi a fasznak temessem? még akár jól is elsülhet. ha a pinget és a warozást megoldják rendesen, mondjuk pl tőlük bérlek szervert normális távolságban, akkor már írtam, nálam 10-es a megoldás.
    és az részemről idegesítő, hogy akik itt hőbörögnek (tisztelet a kivételnek), többségük meg se venné. eddig se vette. pont miattuk van az egész szopóka. és ha engem idegesít, mit szóljon aki készíti? aki évekig fejleszti, és pénzt, energiát fecöl bele? nem kellene ezen elgondolkodni?
  • Kandurex
    Ezt az orbitális veled fejlődnek az ellenfelek fasságot, most multiba is beakarják valahogy vinni?

Olyan ez, mintha soha semmit nem fejlődnél, mert mindig veled egyenrangúakat ad....király...tarkólövést azonnal annak amelyik kitalálta ezt a játékromboló ötletet.

Dedicated none? Tarkólövést!

Warez? Evidens. Ez nem igazán érdemli meg a pénzt.
  • Falcon87
    Te ezt úgy tűnik, nem akarod felfogni. A cod elvesztette azt a dolgot, ami nélkül egy 1000+1 lövöldözős játék. A közösségét. Eddig nyugodtan megtörtént az, hogy felmegyek egy szerverre, beszélgetek az ott lévő törzstagokkal, és egy jót játszunk. Ez most nem így lesz. Bebasz minket egy szerverre, ahol mindenki agyatlanul rohangál, és lövöldözik, senki nem ismer senkit, örülsz, ha meglátsz egy magyar tagot.
    Ja tényleg, nem lesz cheat, meg anyázás. Mindig voltak normális szerverek, ahol semmi ilyen incidens nem történt. Az, hogy te nem találtál ilyet, az már a te bajod.
    A warez, a warez. Több millió dollárnyi hasznot hozott a játék a kiadónak. Álomösszeg. Mellesleg, ezzel az akcióval ez is csökkenni fog. Mert aki nem vette volna meg, az így sem fogja, de egy jó pár vevőjüket (köztük engem is) elvesztettek.
    A játék 16+ -os, arról nem a kiadó tehet, hogy egy rakás kisgyerek is játszik vele. Szerintem itt már elég sokan utálnak, nem kell ezzel törődnöd ;)
  • mascarun
    "nem vagy köteles helyettük magyarázkodni, és védeni őket. nem is kell ....ELBASZTÁK, a cél előtt és ennyi!!!!"

Ezt így ne jelentsd ki ilyen hamar!
    lehet még tetszeni is fog nektek egy idő után ez a rendszer ha képesek lesztek pénzt áldozni rá!
    Az hogy itt fikázodsz/tok nem igazán tesz jobbá semmit!
  • Gabe18
    Csak azt nem tudom,a warez kivédését,miért a rendes vásárlókon verik el?Ezt mintha mások nem igy csinálnák...
  • DarkSector
    én megértelek téged is, de ez hogy nem csesztek szét semmit a multiban, ezt inkább ne feszegesd szerintem....
    ezt max magaddal tudod elhitetni, de monnyuk egy klántaggal, aki már honapok-évek óta nyomta eddig az első résszel...tutira nem fogod elhitetni, vagy a fejlesztők helyett kimagyarázni a dolgot.

nem vagy köteles helyettük magyarázkodni, és védeni őket. nem is kell ....ELBASZTÁK, a cél előtt és ennyi!!!!

Persze mint irtam neked is igazad van sok dologban, de hidd el ez nem ien egyszerü, hogy ha nincs az ami régen volt, akkor van itt egy új hasonló, és érd be azzal...looolll
  • csuszi
    ha szerintem jó lenne, azt mondanám hogy megveszem. én ezt mondom:
    - nem jó, de a warez kényszerítette rá őket.
    - vannak jó oldalai is, le nem írom még egyszer...
  • csuszi
    totalos szervert árát linkeltem elárulom.
    a német szerverét, mert én azt is írtam lent, hogy nem magyarra kell gondolni...
  • csuszi
    nem csesztek rajta széjjel semmit. pub még jobb is lesz, csak a clan része szopóka.
    de ha széjjelbaszták is volna, mi is volt az oka? csak nem az itt hőbörgő warezpistikék? 60% az online rész warezaránya....értitek milyen kibaszott nagy szám ez? meg fejlesszék ingyen nekünk nem? free download is legyen én azt javaslom.
    felmegyek mircre és a magyarok 80% 4 évvel a megjelenés után még mindig pofátlanul krekkelten tolja. bekaphatják afaszomat, hogy nem képesek egy kibaszott játékot 3000ft-ért megvenni 4 év játékra, és utána csodálkoznak hogy így cselekszik a kiadó, én lassan annak is örülök, hogy jön egyáltalán pc-re.

és a mérleg másik serpenyője:
    kevesebb cheat, kevesebb játékromboló faszkalap, anyázás, tk-zás stb

mér csak az hiányozna az üdvösséghez, és az ezt olvasók jelentős része most megutál, amit most mesélt haverom, hogy hellgate-london-ozna koreában (már csak ott vannak szerverek), de nem tud, mert személyiigazolvány kell hozzá, így szűrik ki a 20!!! éven aluliakat. de szép lenne. itt legyen csak 18:)
  • Falcon87
    Külföldi szerót meg béreljen a halál. Totalhosting/Szerverberles oszt' cső!
    De tök vicces, hogy te ezt tényleg úgy próbálod elmondani, mint ha ez nekünk jó lenne. Segítek: nem, nem jó. Elvették azt az élményt, amikor a klánommal felmegyünk a szeróra az előre megbeszélt időben, nyomunk egy wart, aztán elmegyünk piálni valahova. Vagy, amikor felmegyek a kedvenc magyar szerveremre, és beszélgetek az ismerős arcokkal.
  • DarkSector
    nah erről van szó!!!
    Nem az a gond hogy védekeznek, hanem hogy mint én is megrendeltem, és erre kivesznek opciot belőle!!!
    Hát a jó kurva annyukat!
  • DarkSector
    jó...
    ebben a cikkben nem ezt olvasni:
    idézet egy cikkből!!!
    "Hát most megtörtént: az Infinity Ward két vezére, Jason West és Vince Zampella határozottan elutasította a dedikált szerverek gondolatát. Nyilatkozatukban az áll, hogy a játékosok többségének érdekét veszik figyelembe. Azon rajongók sirámai találtak meghallgatásra, akik hiába kerestek olyan szervereket, ahol zavartalanul játszhattak, mert hol a csalók, hol a zárt és ellenséges közösségek, hol a képességek tekintetében tetten érhető jelentős különbségek akadályozták őket a játék zavartalan élvezetében. A többség kérése és véleménye alapján jutottak erre a döntésre, szem előtt tartva azt is, hogy a Steam alaposan megnehezíti a kalózok dolgát. "