24218
Modern Warfare 2
  • csuszi
    te tényleg azt hitted, hogy eladják a jogot vagy valami hasonló és azután Te még rohangálsz szerverparkba vagy otthonról sufnizol?
  • Kandurex
    Pl. Coca - Cola formájú széldzsekis karakterek? :)
  • Kulee
    szánalmasak vagytok
  • csuszi
    "Pénzért majd bárki vehet dedikált szervert, amelyen majd reklámok futnak"
    neked ez mit jelent?
  • Kandurex
    Az IW felállít több szerver termet Európába - USA és ezeket lehet bérelni? Eddig én erről nem is hallottam. De ennek mi értelme lenne? Iszonyat nagy lenne a lost és a choke.
  • csuszi
    jééé? szerinted az mit jelent, hogy bérelhetsz dedicated szervert az iw től??? csak nem azt hogy jogot adnak rá, hogy egy szerverparkban csinálhass dedicated szervert, mert az én olvasatomban kurvára nem...azzal adnának egy pofont a szarnak, ugyanúgy lennének tört szerverek, ergo warez. rohadtul nem adják ki a kezükből a szerver hostolást, ne legyen tört szerver. tényleg ennyi nem esett le??
  • csuszi
    készek vagytok.
    tökéletes az óvodás leírás,
    jelenleg:
    -kell egy szerver gép
    -kell netvonal
    -kell egy eredeti játék

vagy:
    játékszervert béreltél

jövő (de kurvára nem biztos)
    iwe től bérelsz és semmire dolgod (magyarán játékszerverbérlés kiváltva

ingyé verzió:
    -kell egy szerver gép
    -kell netvonal
    -kell egy eredeti játék (nem dedicated szerver, hanem host)

de a vicces az, hogy szerintem nemlesz dedicated szerverbérlés lehetőség, egyetlen egy interjúban mondta egyetlen egy csóka, azóta se senki sehová...
  • Falcon87
    Kuss legyen már, a faszom tele van ezzel a süketeléssel. Majd kiderül.
  • Kandurex
    He? Adnak szervert is? Hőő? Ezt hol?
  • Kandurex
    Ez jó kérdés, de szerintem az havi lesz, sajnos.
  • csuszi
    szervergép nem kell, azt az iw adja...és itt egyenlítődik ki a képlet...
  • Kandurex
    :)
  • csuszi
    és szerinted én ezt nem értem?
    ha otthonról toltam ingyért ahogy te mondod, akkor az szar volt, mert szar sávszélről ment. és még ha jó is lenne egyetemi gerincről, akkor jön a képbe hogy ilyen nincs sok, jelenleg se elterjedt, más országokban még úgyse. jelenleg szerintem pár darab van a többség bérelt szerver mellett. ha szerverparka telepítetted, akkor fizettél érte. ha szerverbérlőtől bérled, akkor fizetsz érte. és azt ezután nem nekik fizeted, hanem másnak.
    és pluszpoén:
    ezt a cod6al is megteheted, örüljünk neki, mert nem lesz laggos a szerver. ezt hívják game host-nak.

na akkor mi a pálya?
  • Falcon87
    Uh-Uh. Moderátorral személyeskedni hardcore dolog.
  • Kulee
  • FiveOmensXXXXX
    Próbálkozzunk akkor tovább!
    Jelenlegi helyzet szerver indítás esetén:
    -kell egy szerver gép
    -kell netvonal
    -kell egy eredeti játék

új felálás szerint:
    -kell egy szerver gép
    -kell netvonal
    -kell egy eredeti játék
    -kell fizetni iw-nek (azt nemtudom hogy havi vagy egyszeres díjat kell-e)

Az első felálás szerint 3 dolog kerül zs-be, az új szerint meg 4. Na melyik a kevesebb ? :D Vissza megyünk ovoda szintre lassan :D
  • csuszi
    1. nem én vagyok maags lovon, hanem Te
    2. ne fenyegess, nem áll jól, és nem vagyok ijedős:)
    3. remélem nem versz meg, ha nem értek veled egyet.
    4. ki a kretén, ha nem Te:
    a, verzió, a valószínű: nem lesz dedicated szerver, hanem hostolás lesz, lásd Te régi szervered (amire nem válaszoltál: létezik még? hány ilyen van jelenleg? mennyi ideig működött?), és szar lesz a ping, mert pistike otthoni netjéről megy a sok balfasz. ha ez valósul meg, akkor ez tré lesz, és laggos szutyok lesz.
    b verzió (szerintem kamu): lesznek bérelhető dedicated iw szerverek, amit vehetsz iw-től, és eddig vetted totalhosting-tól, fps centraltól, stb stb...kurva nehéz a képlet, hogy eddig fizettem totalnak, ezután fizetek iw nek, nem sok minden változik...grt, ez tényleg nehéz egyenlet.

ne keménykedj, monitor mögül kicsit gyerekes
  • Kulee
    Hagyjátok a másikra a tudatlanságát, nektek nem mind1 hogy miylen tudatban él a másik?
  • Kandurex
    Ezt így nem fogja felfogni.
  • FiveOmensXXXXX
    Nem birom már nézni a szenvedéseteket... A dedikált szerver annyit tesz, hogy megveszed a játékot a boltba, feltelepíted egy gépre. Ha szerencséd van a dedikált szerver fent van a dvd-n, ha nincs letöltöd a cég honlapjáról. Rákötsz egy gyors netet(vagy elballagsz egy szerverparkba ahova belököd). Ezután fut a szervered és helo. Ha bírja a neted meg a vasad akkor azon a gépen (nevezhetjük szervernek is) indítasz még 2-3 másik szervert. Amiket te szépen kiadod klánoknak zs-ért amiből fizeted a netet a szerver alá. Ehez jön most hozzá hogy ilyen lehetőséged nem lesz többé hacsak nem fizetsz azért, hogy megkapd a dedikált szerver lehetőséget, ami neked plusz költséget jelent a játék megvásárlásán felül. Még valami?
  • Kulee
    Helyes, egyet értek
  • Cingar
    nekem az eddig leírt rendszer tetszik és meg fogom venni a játékot, mert az a millio video és bejegyzés amit vegigneztem es elolvastam meggyőzött.
    eddig 2 online fpsel jatszottam huzamosabb ideig es mind2 ehez nagyban hasonlo rendszert hasznal és nekem meg is felel. talán ezért nem erzem at ezt a nagy ervagast amit egyesek megelnek ) nem akarok mast csak egy fun gameplayt akkor amikor egy kis idom akad estenkent jatszani, kivalasztani milyen mapra akarok menni, beallitani minden mast es jatszani egy jot. ha haverokkal akartam jatszani azt meg lehetett kenyelmesen oldani és a laggal se volt altalaban semmi baj és azert altalaban mert ha akadt is valaki akinek olyan nagy lenne a pingje azt nem engedte a jatekba vagy kickelte a rendszer.
    nem lehet tudni hogyan valosul meg ez a rendszer majd a MW2-ben de egy tutira biztos, hogy baromira felesleges azon vitatkozni , hogy miert lesz bukas vagy miert lesz az ev jateka mert ezt nem lehet tudni! puding probája...
  • Kandurex
    Kezdesz dühíteni. Olyan nincs basszus, hogy ha akar akkor fizet, ha nem akkor nem. Először is nem lesznek PUB szerverek. Helyette lehetnek fizetős dedicated szerverek. OLYAN A KIBASZOTT MESÉBE SINCS, HOGY NEM FIZETSZ A SZERVERSZOBÁNAK A SÁVSZÉLESSÉGÉRT és a szerver elhelyezéséért. És szállj le a magas lóról mert a hülyeséged dumálod. Itt fejezd be.
  • csuszi
    #2081. többet nem érdemel a beszélgetés, ha ennyi nem megy akkor sajnálom...
  • Kandurex
    Jogtiszta volt, és teljesen legális, pont erre próbálom felhívni a figyelmed, a dedicated szerverekért nem kellett fizetni plusz pénzt, csak a szolgáltatónak, de most már az IW is ráteszi a kis mocskos mancsát!
  • csuszi
    és 2. ezt cod6-al is megteheted jelen állás szerint. csak nem dedicated lesz, hanem normál szerver.

cod1;uo;2;4: x ember fizetett x ezer forintot y szolgáltatónak. ezen anép játszhatott.
    cod6: iw nek fizet ha akar, most se kötelező, lesznek iw-es pub szerverek. a népnek ezután se kell fizetnie. hacsak nem akar dedicated szervert. amiért eddig fizetett y szolgáltatónak, most nem nekik fizet, hanem az iw nek. plusz költség nincs.

hogy ezt hogy nem lehet megérteni az számomra rejtély (igazából a sejtésem még mindig az, hogy valamelyik szolgáltatónál vagy, és azért bassza a csőröd, és teszed itt a funkcionális analfabétát - Muropinak ez jól áll, egy bizonyos kor felett már nem oké)
  • Kulee
    És pl az 576 kbyte-ba kapható lesz a megjelenés napján?
    Előre köszönöm
  • csuszi
    és jogtiszta volt és legális;)
    és ilyenből volt legalább 3 az országban. meddig is ment? jelenleg hány ilyen van?
  • Kandurex
    Hát, nem volt rossz szeró, giga bites gerincen ment közvetlenül a BIX -ben
  • csuszi
    plusz pénzt, más helyett. ezt így nehéz megérteni igaz?
  • csuszi
    az lehetett ám a fasza szerver. jó kis sávszéllel. és egy apró adalék. az iw szerint, ezt ezután is megteheted, pont ezért fél mindneki a laggtól. ezt hívják hostolásnak...
  • csuszi
    és a párbeszélgetés mióta privát te szerencsétlen?
    azt 3. személy nem láthatja? meg másik száz?
    nézz utána irodalomtanárodnál, hátha segít neked, van ilyen műfaj is...

lehet felfogod, adok egy esélyt: kandurex írt 3 kommentet, én egyben válaszoltam rá. (2-ben, a láma jel is arra ment...de ez lehet már nagyon megterhelő neked). és ha valakinek van egy kevés esze, ezt felfogja, magában eldönti hog ykinek ad igazat, vagy csak szimplán okul belőle, és talán új információt kinyer belőle. vagy csak szimplán egy régi sérelmének hála, kötekedni keuózd: segítek, ez vagy te...
  • Kandurex
    Dehogy fizettek, én is indítottam már dedicated szervert, és kurvára nem fizettem érte :) Még mindig NEM AKAROD felfogni, hogy az IW plusz pénzt fog kérni, amit egész idáig nem TETT! Érted?
  • Kandurex
    Sajnos nem megy le a torkomon, amit az IW akar leerőszakolni. Nevezzük ezt ellenhatásnak.
  • csuszi
    csak azt felejted el, hogy nem iktat közbe egy szerverszolgáltatót, és így drágulna a szerver, hanem átveszi a helyét.
    de amúgy az okosoknak elárulom, a szerverszolgáltatók eddig is fizettek az iw nek, szerintetek nem jogtiszta szoftverek futottak a szervereken? az más kérdés hogy törten is futhattak... egyszerűen kikerüla képből egy köztes szereplő, mintha azt mondaná józsika néni, hogy innentől nem a tescoban veszed meg a körtét, hanem tőle a piacon. ennyire degeneráltan le kell írni?
  • MURopi
    kéne venned 1 szemüveget mert azt se látod , hogy te mit írsz nem, hogy amit én írok... te írtad, hogy PÁRbeszélgetést folytattok erre pedig a PRIVÁT üzenetet szokták használni amiben KÉT ember beszélget és MÁS EMBEREK nem látják ezeket. csak a fontosabb dolgokat emeltem ki neked, direkt neked, ilyen rendes vagyok
  • Kandurex
    De egyébként totál elkanyarodtunk az eredeti témától...még mindig az van, hogy NEM is lesz dedicated szerver. Legalább is a két IW vezető legutóbbi interjúja során ezt írták.

Link a hírhez:
  • csuszi
    ja értem, kandurex ír 3 kommentet, és külön külön ráírok a gyengébbek (TE) kedvéért mindre, és én is 3 kommentet küldök neki... véletlen se felfogni összefüggésében a dolgokat. és azért nem privát te okos, mert ha valaki fel is fogja egybe miről van szó, akkor talán okul belőle. tudom te nem...
  • Kandurex
    A gondom a következő. Egész idáig, INGYENES volt a fejlesztő - kiadó részéről a szerver futtatása. Most viszont pénzt akar belőle. Ha keveset kérnek, ami elképzelhetetlen, talán nem változik semmi, viszont többet fognak, ez szinte biztos, ezt viszont nem fogja a szerver bérlő kifizetni. Vagy ráhárítja a játékosokra, vagy a szolgáltatóra. Én azt mondtam, eljön a fizetős FPS kora, nem azt, hogy holnap fizetünk.
  • Pretorian
    Neeem...valami kis pénzt biztosan keresnek vele, de itthon nem valószinű, hogy az online multiplayer játékosok tartják el ezeket az üzletembereket, hanem a bloggerek, a videomegosztó portálok üzelemtetői, az Origo, az Index, csak hogy a legkomolyabb partnereket emlitsem.