24218
Modern Warfare 2
  • Kulee
    Mi meg leszarjuk 3x a véleményedet, és nem értünk egyet...
  • nonicks
    biztos eljön majd a fizetős multifps de ez nem az lesz!(reméljük:D)
  • tommygear
    köszönjük hogy ezt megosztottad, csá
  • Qwerty4
    15 nap múlva indul megint az őszi CoD őrület?
    Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek.Nálam már rég megbukott ez a sorozat.
  • Palesz2
    OFFOLJATOK
  • DarkSector
    jah értem.
    hát én amiket eddig tudok, vagy irtam mind a hivatalos közleményekből olvastam, most ezt a fizetős procedúrát meg itt hallom először.
    ez monnyuk még jobban rosszabbítaná a dolgokat.

gondoljuk csak el, HA TEGYÜKFEL ÍGY LENNE!!! megrendelik...á nem lesz dedikálás...nemgond gondolja magában az ember, felmegyek a 20ezres speckó limitedes cumóval netre...

jé hoppá még fizetnem is kell...

hát ez kiverné mindenkinél a biztosítékot. :D
  • DarkSector
    lehet mert még nem létezik ien. gondolomén.
  • nonicks
    nem csak beszéli a nép a hülyeséget amikor még meg se jelent...megy a találgatás hogy mi lesz..
  • Fpocok
    Arra még mindig nem reagált senki, hogy mutasson egy hivatalos oldalt, ahol fenn van, hogy lehet tőlük bérelni szervert...
  • DarkSector
    miért kell bezárni?
    valami vita van?
  • nonicks
    de majd ha lesz valami bajommal a játékkal és vissza akarok keresni a topikba hogy itt már biztos van megoldás az első 2-3 hozzászólás csak idióta vergődés lesz hogy milyen is lesz majd a játék...
  • Kandurex
    nem, nem lesz bezárva,..távol pl. a kamionosok vergődésétől, jó az így, aki nem akarja olvasni, vegye ki két hétre a kedvencei közül
  • nonicks
    a topik kezd hasonlítani az ETS topikra...szóval miért is ne lehetne bezárni?
  • miilann04
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1228401638&no=2018]#2018[/URL]

de le se tojtak :)
  • Kandurex
    nem,
  • bazsi83vp
    Szerintem kár vitázni, bő 2 hét múlva úgyis kiderül. Én speciel úgy gondolom, hogy a fejlesztőknek joga van olyat lépni, ami jelentősen visszaszorítja a warezt. (nem mellesleg tuti megoldja pár emberke hogy hamachival, vagy hozzá hasonló módon is menjen -idővel)
    Ha más nem, akkor nem játszik (jó)pár ember azonnal a multi résszel. Hanem megvárja míg leesik az ára és reménykedik abban hogy az előfizetők számának növekedésével az ár csökkenni fog (amennyiben havidíjszerű lesz) De a legegyszerűbb ha a dolgozó ember fizetésemelést kér. (diákot hagyjuk - kérjen zsebpénzemelést :-) ) Viccen kívül - a fejlesztő megteheti azt hogy eladja a játékot x összegért és abban a multi ára nincsbent. De reméljük a (számunkra) legjobbakat.
  • nonicks
    KANDUREX NEM LEHETNE A TOPIKOT BEZÁRNI nov.11.ig?
  • Fpocok
    Nem hülyeséget terjesztünk, csak ebből az infóbol következtetünk...

csak a HWn láttam ezt én is, az interjúban sehol, ill semelyik másik oldal sem írt ilyet... akkor most mivan?
  • csuszi
    egy szóval nem mondtam hogy Ti tehettek, de nem is kell a hülyeséget terjeszteni.
    és hw-közölt le egy interjút abban volt az iw szerver bérelhetősége. ha igaz...
  • Prince23
    Na kb nszemezgettem a 170 komment között, és Grifidos igazat mond, mely szerint nem lesznek fizetősök az MW2 szerverei.
    Még is mit képzeltek? WOW? na ne már.
  • Kulee
    Na oké, mindenki levonta a tanulságot, a rossz megkapta méltó büntetését, lezárhatjuk a témát^^
  • Fpocok
    "... konkrét tények nélkül..."

Hát erről nem mi tehetünk, mivel nem adnak ki semmi konkrét infót adatot, csak a marketing szöveget nyomják.
  • Fpocok
    Mondjátok itt, hogy lehet tőlük szervert bérelni... na erről adjatok már egy forrást légyszi, mert én semmi ilyenről nem hallottam. Pedig IW fórumot olvasgatok.

Ha lehetne bérelni akkor nem lenne gond...
  • csuszi
    miután leírtam 10szer hogy félek a laggtól, és számomra valszeg felejtős a game ha nem tudok benne warozni, nem gondoltam hogy minden hozzászólásomból sütnie kell, hogy hanyas a kabát. csak azt nem szeretem, amikor egy játék megjelente előtt, konkrét tények nélkül, egyesek máris osztják az észt, és olyan dolgokat is belebeszélnek, amikről szó nincs. ráadásul eddig is fizetett az átlag dedicated-es jó sok pénzt a szerverekért, az más kérdés, hogy ebből a 99% semmit nem látott, csak hogy de fasza ez a szerver, jó lesz ide járni.
  • FiveOmensXXXXX
    Az előző x hozzászólásból nem úgy tűnt mintha értenéd miről van szó, de most már úgy látszik, hogy érted a lényeget. Nekem csak ennyi volt a célom. A warez témát meg inkább kihagyom, mert ha lefestem hogy milyen jövőképet várok páran sírni fognak és megtelik a topik :D
  • csuszi
    én eddig is írtam a negatív jellemzőit az ötletnek, többször is. de azért nem kell belevizionálni plusz zsetont, meg a "mocskos kis kezét az iw nek" :):).

és még mindig ott van hogy ezt minek is köszönhetjük, csak nem a warezosoknak?
  • csuszi
    idézzelek mennyire távol áll tőled? ugye nem kell:)
    maradjunk a tényeknél:
    hány olyan szerver működik szerinted, amelyik otthonról üzemel, vagy egyetemi sávszélen? a tied meddig működött?
    szerinted ez mit jelent:
    "Pénzért majd bárki vehet dedikált szervert, amelyen majd reklámok futnak"

és ez mit jelent:
    "Kezdesz dühíteni"; " Itt fejezd be." "Pl. Coca - Cola formájú széldzsekis karakterek? :)"

én erőlködök ez jó:):)
  • Kulee
    xD
  • NEOreg3

na ki ismer magára?
  • FiveOmensXXXXX
    A végén kiderül, hogy mindenki érti miről van szó. Viszont ezzel ugye, hogy várható nagy lagg, és hogy: "nem lehet majd normálisan warozni" akkor a játék mehet is a süllyesztőbe. Lehet mint játék jó lesz, de nagyon hamar elfog süllyedni a normális multi hiánya miatt. Mert az emberek hamar ráfognak unni az iw által nyújtott egyencuccra.
  • csuszi
    és nálad mi a dedicated szolgáltatás?
  • Kandurex
    :) jaj, te,...ez nagyon, nagyon távol áll :) Erőlködj csak.
  • Kandurex
    Pont ebből következik, hogy nem is működhet. 2 hét múlva megjelenés, ezeknek a szerver szobáknak már rég el kellett, hogy indulniuk. Szerintem ez mese. Egyszerűen a dedicated szolgáltatáshoz majd be kellesz jelentkezni, amolyan steam -szerűen és lehet perkálni a zsózsót.
  • csuszi
    érdekes fiveomens megértett. igaz neki nem is besülés, hisz nem vitatkozott velem:)
    te is megértettél, tudom nehéz beismerni. inkább toljál még egy pepsis/warner brothers poént, a MUropi féle srácok be is kajálják:)
  • csuszi
    és én eddig egy szóval nem mondtam, hogy ez nem probléma:
    kb 10szer leírtam, hogy az egyetlen dolog ami miatt aggódok, hogy laggos lesz, és hogy nem lehet majd normálisan warozni (mod hiány).
    igaz én nem vagyok warezpistike, és nincs érdekeltségem játékszerverszolgáltatónál...
  • Kandurex
    Félrebeszélsz.
  • Kandurex
    Nem, én nem hittem semmit. Sőt ebbe se nagyon, hogy jól működhet egy ilyen típusú játéknál, ahol az ezred másodpercek is döntőek.
  • tommygear
    azt hittem már kijött
  • csuszi
    nyugodtan vicceld el, meg maszatoljál:) én is azt tenném, ha besülnék. ja nem mégse. én olyankor beírom hogy sry, ezt nem tudtam, elbasztam sry, hülyeséget beszéltem...
    kinek a pap...
  • FiveOmensXXXXX
    Na egészen haladunk. A probléma ottvan, hogy ha csakis és kizárlólag az iw-től bérelhetsz cuccot. Akkor lehet, hogy csak üzbegasztánban lesznek bérelhető szerverek amin aztán lehet várni hogy beérkezzen találatod amit kilőttél a múlthéten a fegyveredből. Plusz no modok és egyéb custom marhaságok sem lesznek ami azért viszonylag sok embert érdekelhet.