24218
Modern Warfare 2
-
Ikszfájör is tele van ilyenekkel. :D -
szerintem eljött az idő: vonuljatok ki a Kossuth-térre :D -
Sem megvenni, sem letölteni nem akarod akkor nem értem miért foglalkozol még vele........ 

-
ijá :DDDDDDD -
Nem azt mondtam, töltsék le,...pff... -
Én idővel ígyis-úgyis megveszem!
Bár az előzőt is csak az SP rész miatt vettem meg. nem bízom meg a kiírt szarokban. Ezek az új dvd-k rohadt gyorsan használhatatlanná válnak akárhogy tárolod őket.
Te meg buzdítsd a népet a warezra! -
nem is fogom:D -
Csatlakozzatok,...jó lenne már egyszer az amit a gamer közösség akar...ne vegyétek meg ezt a játékot! -
Ezt nézzétek! Basszus! Kezd komolyra fordulni! Tetszik!
-
Muszáj is, mert irgalmatlan nagy fasságra készül az IW. -
Gabe18 #2176 Ez már nagyon mókás:
170 egy csillagos értékelés
Micsoda ötletek. -
Grifidos #2175 Ne ámíts minket Dark!
Az Sg-n te vagy az egyik vezető wrz huszár, szerintem az életben nem vettél még eredeti játékot vagy software-t. Ezt sem vennéd meg, de most legalább tudsz magadnak alibit gyártani, hogy miért nem veszed meg.
Tehát neked most tök mindegy hogy trabatot vagy ferrarit lopnál amiben vagy van vagy nincs kormány, ha ott áll mellette a rendőr és nem tudnád elkötni. :) -
dehogy. nincs kormány, nincs lehetőség vezetni az autót. erről szó sincs, jó a példám úgy, ahogy van :P -
Cingar #2173 te nem értesz.
ha az alapjan valasztasz hogy milyenek legyenek a beallitasok akkor azt allitod be hogy olyanra rakjon be. ha oda akarsz belepni ahol a haverod van akkor oda moveolsz hozza vagy beinviteol. ezzel mi a baj? -
ha a menüből kiszedik az opciot, a dedikáláshoz, akkor olyan mintha kitépnék a kormányt a ferrariból...
mehetsz a ferrarival, ha akarsz 200-al, csak nem arra, amerre kedved tartja, nah ez a helyzet leegyszerűsítve... -
hát a hivatalos közlemények szerint a gép a játékosokat automatikussan sorolja majd be a vele rang alapján hasonló szinten lévő játékosokhoz.
mitgondoltál miért rinyálnak több100ezren....:D -
Cingar #2170 most nem értem mit dönt el a rendszer helyetted...
sztem baromira de ugyan az hogy ha beallitod hogy te milyen beallitasokkal rendelkezo mapra akarsz belepni mint vegiglesni egy rohadt hosszu listat es kibogaraszni azt a mapot ami pont megfelel a kivansagaidnak. bár igy leírva nem ugyan az mert az egyik rohadt nagy nyűg addig a masik tök kényelmes. -
nem a játék lesz megcsonkítva, hanem a lehetőségeink! olyan ez, mintha vennél egy ferrarit, de soha nem mehetnél vele 100-nál többel
amúgy még mindig nem tudja senki, hogy ténylegesen milyen lesz ez az egész, de 10-ből 9 és fél ember csak és kizárólag a rosszat látja benne
mindenesetre én továbbra is úgy tervezem, hogy megjelenéskor bezsákolom. lehet rosszul teszem majd, de ez esetben szívesen elvállalom a kísérleti egér szerepét, és kaptok majd beszámolókat, hogy mi-merre-hány méter ebben a multi-rendszerben -
1. ez nem lenne baj, ha csak a warez nem lenne, de az erdeti játék lesz megcsonkítva, ez a lényeg, ne vakitson el senkit, a tisztánlátásba ez a dedikálás csak a warezos csapat eszköze.
2.van eltérés: egy dolog a teljessen configolható szerver
egy másik dolog, egy saját modolható szerver -
Gabe18 #2167 Nem baj,fő hogy te okos vagy. -
jah és aki olvasta 1-2 helyen már a sok nagyelméjű nyomja a szöveget, amivel kimosták az agyát, hogy
"hú végre ...ez nem baj, mert már elég a csalókbol, és legalább nem lezsnek wh-sok, meg csiterek"
ISTENEM....
...ezektől tudok felborulni a székemről...mi a faszért ne lennének ezekután csalók...:D
ki fogja megakadályozni?
mert mindenkinek bemesélik, hogy a dedikálások miatt nme tudták eddig megoldani, hogy ne csaljanak eredeti szervereken??? pfff.
másodszorra meg tök nagy élvezet lesz ebben, hogy majd a gép dönti el helyettünk, hogy hová csatlakozhatunk, a rangunk alapján...
a végén azt is a gép fogja megmondani, hogy "fiam ma 14:00-től 16:00-ig singleplayerzhetsz csak...."
-
már egyszer leírtam, leírom megint:
mióta bejelentették, hogy nem lesz ds, azóta sokan kb. már a single-t is leszarozták, de most nem is ez a lényeg: maga a multi ettől még jó lesz, hiszen ez egy újabb COD. csak ugyebár a mód, ahogy játszol, az lesz más ( a warezosok pl. sehogy)
nekem egy a lényeg: ne legyen LAG, azt' szevasz. persze 110%-ban megértem a moddereket, ill. a klánokat, bár utóbbiak még ne törjenek pálcát az IW feje felett, hiszen, mint azt 402 is megírta, lesznek teljes mértékben konfigolható privát meccsek
"Then you can start a Private Match (which is essentially like running your own private server) where you have complete control over the rules, who can join, boot players you don’t want, and essentially control the entire game or tweak it to your liking." -
igen a barmok ugranak mint te,tiszta hülye vagy komolyan,nem mindenki hogy hanem csak te,hello -
Egy eltérés van a dologban...
NEM a JÁTÉK és a JÁTÉKOSOK változtak meg, és buktak meg, HANEM a FEJLESZTŐK és a piaci helyzet. NEM a sorozat bukott meg! Hanem egy UJ sorozat váltotta le a régit. A fejőstehénproject!!!!!!! -
Ne torzíts!!!
Hogy gondolhattam volna ezt, hogy hülye akárki is, azt se tudtam kik látogatják a topikot, úgy hogy ítéljek meg egy akármilyen közösséget?!És nem is ítélek, pláne ízlés alapján!Ez badarság!Ez "tehát mindenki hülye aki ezt várja" max a te gondolkodásmódod lehet...
Se nyílt se rejtett provokációt nem akartam és szarozni se szerettem volna.Kirívóan gagyi játékoknál (mint pl. Hour of Victory) szarozok esetleg...
A CoD-dal az a baj, hogy már a rókabőr rókabőre és egyszerűen emiatt élvezhetetlenné vált egy idő után számomra, éveken át nyúzzák-húzzák, erőltetik, egy kicsit más köntösbe bújtatják, adnak hozzá valami jelentéktelen pluszt, de számomra mindig ugyanaz maradt, részről részre egyre kevésbé kedveltem a monotonsága és az önismétlődése miatt, a WaW ütötte ki végül a biztosítékot. -
Gabe18 #2161 Kiforgatom a szavakat,vagy a szavak mögé nézek?Nem mindegy...
Pontosan úgy fogalmazta meg hogy ne legyen nyílt provokáció,de lehetett tudni hogy ugranak majd rá páran. -
kiforgatjátok a szavait ázzek,vegyétek már észre,jézusom,mit vagytok fenntakadva így ezen,nem mondta hogy szar,és azt se hogy hülye aki várja a játékot,ha azt akarta volna mondani azt mondja. -
Gabe18 #2159 Akkor szerintem úgy kellett volna hogy: "Elmúlt részek nekem jöttek,ezért meg azért,nem tudjátok lesz valami változás,vagy valami újdonság?
Ehelyett te: "Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek( tehát mindenki hülye aki ezt várja).Nálam már rég megbukott ez a sorozat (tehát a sz.r). -
gyerekes viselkedésnek tartom az ilyet,hiszen ha azokat a dolgokat szólják le,amiket mondjuk én szeretek,akkor én nem viselkedem ugyanígy,mondom hogy ok,és hello.dehát mások vagyunk.csak ezt nekik is megkéne érteni -
jaja,ezt énis nagyon utálom :|
általában nekem is teljesen más a véleményem a dolgokról,és engem nem olyan könnyű lenyűgözni sem,elmondom a sajátos véleményem,ami néha egy kicsit durva,akkor már már kapom az arcba hogy mekkora fasz vagyok,meg menjek a picsába. :C
nem értem miért kell ezt így.
ja meg ha valaki imád valamit,én nekem pl nem jön be,és mondom hogy szerintem ez meg az a baj vele,akkor máris leszólom és felvannak háborodva sokan,sőt ha hülyeségből hozzáteszek valamit pl felégetném vagy ilyesmi,akkor máris sértődés van.úgy utálom az ilyet -
Tanulságos történet volt... 
Viszont hogyha megint benézel közölhetnéd miért nem szereted, majd kijavítunk...
-
Amúgy direkt nem szaroztam le a CoD-t és nem is szerettem volna, tudtam ha azt teszem a fanboyok rám támadnak, ezért írtam a kezdő kommentemet teljesen másképpen megfogalmazva, úgy hogy esetleg egy normális párbeszéd ki tudjon alakulni.De így sem sikerült.
Pedig azt is meglehetett volna kérdezni mit nem szeretek benne vagy mi a bajom vele...de most már mindegy.
Ahol az ember véleményét leszarják ott nem érdemes lenni.
-
-
Ez így is van, bőlcs dolog, de én nem értem... Nekem ha nem jön be egy játék, akkor azért sem foglalkozom vele, nem érdekel, és az meg biztos hogy nem írok a fórumra hogy a játék szar mert nekem nem tetszik...
Biztos az én életfelfogásom/nevelésem a rossz
-
1.nem kéne kiforgatnod a szavaimat!
2.nem szaroztam le a CoD-t!
3.ha nem tetszik valami akkor már beszélni se szabad róla? (nem rossz indulattal jöttem be ide)
4.ráadásul nem hülyéztem le senkit (akkor amikor bejöttem, akkor sem úgy indítottam), csak azt tanácsoltam a modorból egy kicsit vegyenek vissza és normálisabban fórumozzanak, ne óvodás acsarkodó szinten
-
-
MURopi #2150 15 nap múlva indul megint az őszi CoD őrület?
Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek.Nálam már rég megbukott ez a sorozat.
Ha számodra meg bukott ez a sorozat, és hülyének tartasz minket, és le xarod a codot miért jössz ide?És amikor tisztázzák veled, hogy akkor miért vagy itt akkor még te vagy felháborodva?
-
Így kéne, aki meg nem tudja ehhez magát tartani az ne fórumozzon.
Ráadásul ez az alpári gyerekes stílus, mikor a kedvencéről valami rosszat mond az ember, már ugat, mintha személyes sértésnek venné, sajnálatos dolog.
Én pedig csak azt akartam megtudni mit lehet még ebben (CoD) szeretni, mert sok újat nem tud már mutatni egyik rész sem, ellaposodottá vált... -
egyéni véleményt tiszteletben kell tartani. -
És ezért miért kell így felkapni a vizet?Hmm??
Jó kis fórum/topik, ahol leszarják egy ember véleményét, gyerekes és szánalmas...