24218
Modern Warfare 2
-
balfaszok
-
Grifidos #2225 Ti egyszerűen betegek vagytok.
Jobb is hogy a hozzátok hasonlóak nem veszik meg, sokkal kevesebb idióta lesz fent a multiban...ehm-ehm!
Igazán csalódhatnátok a cod4-ben is, ott is sokan vagytok, főleg akkor izléses amikor német szerverre ahol kúltúrált játék folyik, feljön a paraszt nevében ott virít a HUN felirat és anyázik...amikor rájön hogy a többség nem érti mit pofázik akkor vált fuck/noob a kirúgásáig. -
A videó alapján leszűrve elég jó a karakterek mozgása, kíváncsi vok mennyire lesz testspecifikus a játékmenet, vagyis mennyire érzed úgy hogy egy valódi testben vagy és nem csak egy kamerát mozgatsz az egérrel.
A Mirrors Edge-nek annak idején többnyire sikerült megvalósítani ezt a szimulációt, jó lenne ha itt is hasonlóképp lenne. A vidik mindenképp bizakodásra adnak okot. -
meg gránáttal lehetne kézilabdázni is:D
sőt helikopterrel lehetne helikopter szimulátor is :D (vadászgépekről már ne is beszélve:D) -
Ha meg épp nem jön ellenség, lehetne tolni egy focimeccset is. :) -
azt várom hogy kiderüljön hogy startégia játék is lesz benne:D milyen állat lenne felülnézetből irányítani a katonákat?:D -
ez tényleg az év játéka lesz ..mert magában foglalja az év összes játékát:D -
Najó, én eddig még 1x sem nyafogtam hogy jaj ez most nem tetszik a játékba, de eeez 
Mivan, sok az idejük? Dikk...-.-" -
Jaj olyan figyelmetlen vagy... Ez egy kép a MW2 első pályájából csak nagy a köd mert tél van.
-
-
Ez tökjó, csak nem látni semmit. -
-
Szerintem egész jó 5let lett volna a TPS,ha ugy oldották volna meg,mint a konzolos TPSekben,h a aszi a kamrea egyik oldalán van,pl Gears of War,REsident evilek ilyesmi..Azokat szeretm.igy olyan gagyi..Ott fut Ott fut ÁÁÁ EMGHALSZ,és rácélzok,az emberm eltakarja,aztán meg elforditom az egeret h lássam a csávót és csodálkozok h közben eltünt,bebujt vhova..:C -
Én sem értem, mit fáj nekik ez... Akinek nem tetszik, FPS-ként játssza. A f*szért kell mindenből ekkora ügyet csinálni!
-
és lassan kiderül hogy anime figurák lesznek benne :D
és a fegyvereket lecserélik láncfűrészekre...
és lassan mindent vegyíteni fog:D -
Gabe18 #2211 Ami kéne azt kikapcsolják,ami teljesen felesleges azt bekapcsolják.Ez a baj... -
TPS mi? :D Oldalnézetes mászkálós legyen, mint a cod1 végén levő animáció. -
Nem értem hogy mit akarnak most már bojkottálni. Szerintem a játék már csak széthordásra vár.. -
most már amiatt is sír a szátok, ha bekapcsolható, egy, már a COD1 óta meglévő ficsőr? ideje, hogy a gyógyszeretek után guruljatok... -
Városépítő mód nem lesz benne?
-
Gabe18 #2206 Ez is tényleg annyira hiányzott bele...
Szerintem még valami kis gokart versenyt rakjanak bele a Mario Kart mintájára,az egy időben nagy divat volt,még az egyik Mortal Kombat részbe is volt,aztán Scorpion kergette ott a Sub Zero-t.Ide is jó lesz.Delta Force Vs SAS Kommando,Futam indulás három órakor,az első rajtsorból Capt. Price indul,mellette... -
http://weplaycod.blogspot.com/2009/10/leaked-modern-warfare-2-footage.html -
Sárkányok nem lesznek benne? -
http://gamestar.hu/modern-warfare-2-tps-nezetben-is-jatszhatjuk.html -
Viszont engem az egyszemélyes mód is érdekel, nekem nem volt gondom a cod4 hosszával sem, pont elég volt, és itt asszem 2 mappal még több is lesz...
Aztán majd meglátom mi lesz a multi résszel
-
:O
Nemértem miért érdekel titeket az eredeti CD.
Én akkoris vettem volna Cod4-et ha nincs benne a DVD mert nemigazán a DVD-t veszem akkor meg hanem a licenszet, a CD kulcs kell hogy saját legyen a játékot bármikor leszeded ilyen olyan akár nem is warez helyekről pls Steam. Persze nyílván jól néz ki az eredeti DVD meg minden. :D -
Grifidos #2200
Lehetőséged lesz megvenni.
-
me tele van szarva -
4.helyen van a topik:D -
örüljünk hogy egyáltalán lesz multi a "jogtiszta" játékosoknak :D nem hogy még a warezosoknak..:D -
koandras #2196 Hy all... Nemtom hogy mennek most a dolgok de a warez multira majd lesz vmi lehetőség nem? -
MURopi #2195 Európában 13. án kerül a boltokba, 3 nap elég lesz, hogy meg tudjam mégis milyen :) -
Énis így vagyok vele 
Szívem szerint énis megvenném, mert nagy cod fan vagyok, és remélem hogy a rossz hírek nem lesznek igazak...
Mindenesetre megvárom míg pár ember elmondja a véleményét a játékról, és akkor eldöntöm hogy megveszem-e vagy sem... -
MURopi #2193 Hát nemtom, én szívem szerint meg venném mert várom, eddig minden részt meg vettem ( kivéve cod3) singlet sokszor is végig toltam de most, ezektől a commentektől meg a használhatatlan multi rendszertől eléggé el ment a kedvem... elvégre nem azért dobok majd ki 12k huffot ( nem előrendelésbe fogom megvenni :) ) , hogy 3-4x végig toljam a singlet és meg állapítsam , hogy ez a játék 1 kalap xar... bár remélem tévedek és ez az egész multis dolog 1 nagy átverés vagy legalább a multiban nem ilyen autómataberakóshülyeség lesz. -
hát nem, de lényeg a lényeg az eredeti játékok se különleges dvd-kre vannak írva. az is elcsesződhet, nem warezra akarlak buzdídatni, sőt elismerésem, hogy megveszed, de az a rész nem állja meg a helyét, hogy az új nyers dvd-k bekrepálnak. -
nem sikerült! 

-
iróniával írtam :D -
Már bocs de ez kibaszott nagy faszság. A cod4 cd-t kb egy 1-2 kint felejtettem az asztalon, azóta használhatatlan. Nem érte semmi, csak az asztal lapja. Berakom a meghíjtóba, elkezdi telepíteni, de egy időnél megáll és nem megy tovább. 900 év bullshit. -
még szerencse, hogy eddig az összes cod saját szuper IW cd-re és dvd-re jelent meg aminek az élettartama 900év +/-1 -
Baromi jó az ilyen, csak az a baj, hogy amint kijön meg fogják venni nagyon sokan. Pedig ha valóban bojkottálni akarnánk az mw2-t illetve az iw-t akkor kurvára nem lenne szabad megvenni senkinek.
Másik ötlet: Xfire névbe is ki kell irni h boycott mw2 :D