24218
Modern Warfare 2
-
Egyet értek veled, és épp pont ez tetszik másoknak, hogy a balansz ilyen undoríto. -
Grifidos #2305 Azért a black isle nevéhez fűződik a fallout is eredetileg...
Egy bolond 100-at csinál megy most a neten, a vista után itt a következő amit ismeretlenül is utálni kell a sok bolondnak.
Szerintem EZ lesz még nagy durranás multi terén, kíváncsi vagyok mikor kezdik el majd szapulni ezt is. -
MURopi #2304 Szerintem meg pont így jó :) nem kell ennek ARMA-nak lennie vagy OF:DR-nek :) ez 1 jó kis arcade game :) bár azért a balanszot hiányolom... pl.: az M60-as fullra nem is így viselkedik... a desert eagleről nem is beszélve :( de pl az ak elvileg erősebb és pontosabb mint az m4 csak lassabb és nehezebb célon tartani vele, cod4ben meg majdnem, hogy fordítva van... kész röhej, hogy alapvető dolgokat képesek voltak elcseszni :D de amúgy az Barett .50-esen miért volt bipod ha ki se lehet nyitni? jó, hogy pontatlan ha nem is lehet normálisan használni... -
Borzalmasan sznobnak kell lenni ahhoz, hogy valaki igy tekintsen egy-egy újabb epizódra. Az RPG-szcénán belül ez még erőteljesebben megvolt az évtized elején, akkoriban mindenki a Black Isle-sznob volt, és a BioWare-t osztotta, mert csináltak 2 játékot régebben, ami nem RPG volt, tehát biztosan nem értenek a műfajhoz (csak azt felejtették el, hogy a két valaha készült legsikeresebb izometrikus RPG - Baldurs Gate 1-2 - a BioWare-nek köszönhető, és történetesen a Black Isle adta ki őket). Ma meg hogy nincs Black Isle, és a BioWare már több, mint 10 éve szállitja a világ legjobb RPG-it, mindenki őket isteniti.
-
épp ez az baszod. én leszarom a realisztikát - hogy az életben hogy van, legyen balanszos a játék, és ne scorpioval tüzeljék már szarrá a fejem 100m-ről, közben én ak-val pötyögtetem, és el se találja.
a desert meg egy vicc. az a legpontosabb fegyver a cod4ben. egyszerűen szégyen...
és itt a waw, szarrá húzzák, pedig balanszos, jó hangulatú, bugmentes játék. mielőtt kijött, ment a rinya milyen szar. aka most cod6:)
röviden, minden játéknál ez van, a régi közösség nem fogadja el az újat. aki jó az előzőben, az elvárja hogy egyből úgy tolja mint az elődben, és a játék a szar, ha egy kicsit gyakorolni kellene. cod4 azért volt sikeres ennek ellenére, mert új közösséget szólaltatott meg, a modernkori jáékosokat, a cod2/1-esek szidják is rendesen, az össze sutálja. a cod1-esek pedig lenézik a 2-őt. erre tökéletes ez a smiley:
-
Jah, Carentan az volt 3 CoD-ban is, a 4-ben a map pack-el jött Chinatown néven. A fegyvereket meg muszáj volt balance-olni, szerintem 10 emberből 8 biztosan tudja, hogy az AK-47 mennyivel pontosabb mint a Scorpion, vagy éppen az UZI. Csak hát ez CoD, és itt a játékélmény és a balansz mindenek felett áll. -
még a 4-ben is:) cod1; uo; 2; 4;.
most játszottam az 5-el, hát nemtom, de gyanítom, hogy ugyanaz az antihype övezte mint most a 6-ot, kisebb pszichológiai regényt lehetne írni, hogy miért fogadják a népek így az új codokat, de ez egy kurva jó játék.
mindenki szidja, de senki nem mondja hogy miért szar, csak szar oszt ész.
a fegyverek balance-osak, no bug, szép, nem eszik sok erőforrást, a hangulata elsőrangú háború, pályák jók.
akinek pro szint kell, az új commod (v2) rendben van, és gecire technikás. gyanús, hogy pont ez volt a veszte, puskás prok szopatták a népet. végre nem 50m head deserttel vagy thomson fejes random 2 emberre menekülés, háttal ugrálva:) jó kis cod2 és 4 balfaszság. de a 4 kell a népnek, ahol hc-ban deserttel lehet az egész mapot lenyomni, vagy ahol az acu és a scorpio pontosabb mint az ak:) jöhet a flame, de ez az igazság. nem is a realisztikát keresem a codokban, de azért legyen már balanszozva a játék. cod2 még hagyján, de a 4 katasztrófa. és erre itt az 5, és mindenki szapulja. miért is?:)
mert ment ezzel is a bolondgyártás, szar oszt kész... -
ez eddig a legjobb videó! kegyetlen jó lesz ez a játék! -
cod1-be is benne volt -
Egyrészt ez CoD2-es ((már nem emlékszem, hogy az 1-ben van-e), másrészt nem tűnik fel a katona ruházata? Az se egy mai darab. -
-
Cingar #2295 sztem csak példának írta hogy korábbi codokban is volt már példa TPS nézetre :) -
ez cod1-es map, lesznek szerverek amin retro mapok mennek majd? jó lenne -
Grifidos #2293 Igazad van, én tévedtem. -
megkeresem már neked azt a videót amiben arabok rpg-vel megprobálnak lelőnni egy repülőt(csak a szárny egy része szakadt le) -
:) Szerintem ugyanarról beszélünk. A '70-es évek végén már elég közel volt a peresztrojka, és a Hidegháború is enyhülni látszott. Ha akkor történt volna, az megkavarta volna a szart rendesen. MiG-ekkel nem tudtak ráállni az U-2-re, mert túlságosan magasan repült, ahogy irtad. Légvédelmi rakétákat lőttek ki rá, melyek közül az egyik pontosan mellette robbant fel, ez lett a veszte. -
Grifidos #2290 Vagy én emlékszem rosszul, vagy más esetről beszélümk. :) -
Jah, és légvédelmi rakétákkal lőtték. -
Az 1960-ban volt. -
Grifidos #2287 Van ami felmegy ne aggódj.
A 70-es évek végén volt egy eset amikor a ruszkik leszedtek egy ami kémrepülőt "sima" légvédelmi ütegekkel, ami 20000 méter körül ippencsak a sztratoszféra alatt repült.
Nem látták a radarokon sem de tudták, hogy jön és hogy kb merre, így tehát belöttek egy 2 négyzetkilométeres területet. Leesett a gép.
nonicks!
Rpg-vel csak akkor találnák el az utasszállítót, ha a kifuton áll, ha a levegőben van akkor pedig kb a büdös életben soha. -
MURopi #2286 az a legdrágább rakéta a világon és vállról indíthatók között az a legpontosabb és tűzerejű és hatótávolságú de nem megy fel 10ezer méter magasra :D ahogy az rpg se -
Gabe18 #2285 Szép.Németeknél ez se nagyon fog megjelenni,meg még pár helyen...
Itt talán kicsit nagyobb a kép,bár a minőség itt is gyenge. -
elején egy kis szabadhent... ahhh :D -
Megint egy lopott videó. -
rexsimus #2282 A javelin nem csak földi célpontokra van? -
tituka #2281 srácok, a játék egy időpontban jelenik meg mindenhol nem?
november 10... -
MURopi #2280 hát nemtom, de 1 javelin se elég ahhoz, hogy le szedj 1 ac-130at... -
és sajna magyar vonatkozása is van. -
rpg-vel szedtek már le magasabban szálló utas szállítót is:) -
MURopi #2277 azért már milyen jó, hogy az ac 130 kb. 5-10ezer méter magasságban repül szóval lehetetlen lenne rakétával le lőni és csak 190 millió dollár 1db... -
Ezt tanulja az ember ha felsőoktatásban részt vevő haverjai vannak....... 
-
rexsimus #2275 Na EZ még nem volt: egy újabb SpecOps küldi! Nagyon durva lehet, így megosztva gyakni :D -
Énmég nemtudtam!
-
azt mondod?!
A Call of Duty: Modern Warfare 2 2009. november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra ÉS SÁRGA KAZETTÁRA? :) -
hallod biztos lesz olyan :D -
:D -
ott a pont.. ;)
meg amúgy is minden ötödik ember kínai, szóval 5 hsz-t visszanézve...
Logan kínai!!! XD -
Egész értelmesen néz ki. Kéne egyet szerezni valahonnan. Feltéve, ha nem bóvli. -
mondjál már valamit amit nem Ázsiában gyártanak...? -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD