24218
Modern Warfare 2
  • Barcelona009
    De olcsóbban. Nekem különben is tök8.
  • NEOreg3
    netes rendelés
  • The Protector
    Hy.Én nagyon nem vagyok olyan játékos h ha vmi kijön már egyből meg is veszem.De ha én a megjelenés napján meg akarom venni a játékot akkor hova érdemes menni?(gondolom inkább 576 mintsem tesco.)
    Most a netes rendelést ne vegyük bele.
  • HUN BECSEHELY
    Ez mind szép,csak az a gáz vele,hogy nekem kicsit messze van Debrecen,és amire oda érnék érte,arra itthol is kapható.A Másik meg az hogy amire megjelenik nálunk,arra a Srác is meghozza.

FAKE!!!!!!
  • Barcelona009
    Naja, csak külföldön nem igazodnak a magyar megjelenéshez!
  • Barcelona009
    Milyen az "tökösök" nagy társasága??
  • Barcelona009
    Ha nem hisztek benne, akkor el kell menni Debrecenbe. De ti dolgotok.
  • Barcelona009
    De van csak nem ülök itt egész nap. http://www.expressz.hu/szamitastechnika/szoftver/hirdetes-14340128/
  • HappyHunter
    Nincs semmilyen hirdetés...
  • HUN BECSEHELY
    Oszt mond meg hol van az a hirdetés More!!!!

Vagy te is az "tökösök"nagy társaságához tartozol?
  • Grifidos
    Mivel én egy szemétláda vagyok.

Remélem lesz valaki olyan hülye, hogy apuka kártyájával fizet és majd nem érti, hogy miért lett üres a számlája...
  • tituka
    na ja itt valami nem koser...
    gondolom nem kapjuk meg a hirdetés linkjét?
  • Grifidos
    Hát igen a világpremier elött 10 nappal, a bolti árnál olcsobban ráadásul külföldröl...Hallottunk már ilyen lehúzásos játékról régebben is.
  • HUN BECSEHELY
    Hidretést akarunk!!!
  • tituka
    hol az a hirdetés?
  • Barcelona009
    De van sok más ithon be nem szerezhető játék is.
  • Barcelona009
    Heló mindenkinek!
    Tegnap ráakadtam egy hirdetésre, hogy vannak Modern Warfare 2-k 8300-ért postaköltséggel együtt! Érdekel valakit? Külföldről vannak behozva, tehát nem kell rá a megjelenésig várni!
  • HUN BECSEHELY
    De tényleg valós :)
  • Lacee86
    Miért kéne?! Nem köteles megadni semmilyen adatát. Bár az igaz, h azzal h az életkorát meg nemét megadja, nem történik semmi. De inkább álljon tök üresen, mint ilyen "[email protected]" és hasonló színvonalú dolgok álljanak benne...
  • HUN BECSEHELY
    Ki kellne zárni azokat aki nem töltik ki rendessen a Felhasználói adatlapot.{tisztelet a kivételeknek}.
  • Falcon87
    Ja, már kolis (ő olvasatában kóólesz)? Akkor 14.
  • Falcon87
    12 éves hülyegyerekek elárasztják a topikot. Úgy.
  • mascarun
    Ezek a képek hogy kapcsolódnak ide?
  • kutyacsont
    ejj de randa feje van xD
    hmmm asszem lekéne cserélnem a nickképemet...
  • kutyacsont
    Felratkoztam 576-ban meg spóroltam nagyjából 10 ezeret a kóleszba szal
    "11-nap iiiiiiiiiii!
  • Falcon87
  • zotya10002
    11-nap azt iiii!:-))
  • rexsimus
    Ha lehetne akkor C-t :)
  • Firerock
    Crysis:)
  • Falcon87
    XM8-at a népnek. Szarrá módosítható fegyver, tökéletes lenne ebbe a játékba.
  • Puhos
    Ezt?
  • rexsimus
    G36 ot hiányolok a játékból :(
    SCAR nagyon jó fegyver :)
  • Pretorian
    Most, hogy lesz FN SCAR, szerintem megvan az új kedvencem, remélem nem basszák el azt a fegyvert a játékban. A SCAR-alapjaira épitett Magpul Masada, és annak utódja a Bushmaster ACR fogja valszeg váltani az M4-et az USA hadseregében, majd valamikor. Aki szerette az M4-et, az szerintem imádni fogja ezt a fegyvert.
  • Pretorian
    Jaja, én sosem kérdőjeleztem meg a Black Isle érdemeit.
    A Vistát én csak megjelenés után kezdtem el utálni, de akkor nagyon.
    Annyira, hogy a Win7-hez is bizalmatlanul közeledtemem, de kellemesen csalódtam, méghozzá jó nagyot. Amekkora fos volt a Vista, legalább olyan jó lett a Win7, és ha lejár a licence-e az RC-nek jövőre, tuti megveszem, és ez lesz az első Mikrofos oprendszer, amit megveszek, viszont remélem nem az utolsó.

A balanszhoz visszatérve: azért az már nekem is sok, hogy a DE pontosabb és erősebb, mint egy gépkarabély, Barrett 50-esből meg néha 2(!) lövést is meg kell ereszteni, hogy megzuhanjon az ellen.
    A Barrett-ről azt kell tudni, hogy kb. olyan a tűzereje és a sebzése, amilyennek azt a John Rambo c. filmben ábrázolták nemrég. Sőt, ha már CoD2, a Karabiner 98k tűzereje is bőven elegendő ahhoz, hogy szó szerint leszakitsa egy ember fejét, ahogyan az meg is történt anno a II. VH-ban, nem kevésszer. Ennek tükrében szerintem van értelme a balance-ról beszélni. Én is nagyra becsülöm az IW "gameplay mindenek felett" -hozzáállását, de azért ekkora lolságokat néha nehezen vesz be a gyomrom.
  • Gabe18
    Ez nagyon igaz.Egyetértek.
  • csuszi
    cod2 is megérne egy misét - sniperrel közelharc egy álom;) sose szartam be ha rám jöttek waron BÁRMILYEN fegyverrel, de az azért kap egy 9-est nálam:) igaz nagyjából ezzel ki is fújt a negaTívum, többi fegyver nagyjából egálban van. ismétlem ezt nem úgy kell érteni ahogy griffidos érti, hogy bármivel mehetsz tök8, épp ellenkezőleg, mindegyik másra jó, ezért lesz sokszínű a játék, egy 5v5-ben van sniper, shotgun, puskás, "kis golyószórós", "nagy golyószórós".

nem mindenki ugyanazzal megy, és úgy néztek rám mint egy marslakóra, mert csakazértis mp5-el mentem.

tökéletesen látszott ez a dolog cod4ben a high skilled serveren, ahol a statisztika megmondta, hogy a kill-ek 90%-ért ugyanaz a 3 fegyver volt a ludas. ugyanez a szerver cos2-ben kb 20 fegyvert mutatott. na ez a nem mindegy.
  • csuszi
    a balansz épp az, hogy nem egy fegyverrel megy mindenki, mert mindnek más jó tulajdonsága van. pl cod1 vagy commodban cod5.
    nem felevszem a scorpiot (ki is baszták cb-ről) mert az jó távolra is közelre is. hanem van egy ppsh ami kurva nagy rate-el bír, de pontatlan, könnyű vele futni, de pár méteren belül halálos. van a thomson nagyon közelre lassú a rate, kicsit pontatlanabb, távolra szar. mp44 kicsit nehezebb, kicsit lassabban lő, kicsit pontosabb stb
    nem deserttel lövöm át a pályát, és azzal rohangálok, mert pontosabb mint egy puska.

egy balanszos játékban minden fegyvernek van értelme, mindegyik másra jó, mindnek van hátránya és nem overpowered semmi. lásd scorpio és p90 desert.
    juggernauttal se lenne semmi baj, ha a stopping power átlőné. mindenki választhatna, jól lő, vagy inkább kell a több hp. de hogy a juggernaut nem hal egy riflébe stoppinggal sose? ez nem nevetség?:)
    és erre jöhet az ellenérv, te is felveheted, igen, de ez a nem balanszos, ha az eredmény a fontos, akkor van egy tuti séma, jugger p90 desert és mindnekinek ezzel kellene mennie. ezért nem balanszos, de az is igaz, hogy a cb és a többi versenymod ott hibázott, hogy kivettek fegyvereket, és leszűkítették a lehetőségeket, ahelyett hogy balanszoztak volna, meghagyva ezzel a játék sokszínűségét, és a jó ötletek megvalósulhattak volna. nincss emmi baj a perkekkel, sőt nagy ötlet, de finomítani kellett volna hogy ne legyen egy "tuti" skill tree.

de az is biztos hogy ez azért van, hogy kedvezzenek a balfasz játékosoknak, a jók meg úgyis kínlódnak a bénább perkekkel elvből.
  • Grifidos
    Miért?
    Azzal nem kell célozni, hogy eltaláljon?
  • MURopi
    a durván 100 méteres pályán nem nagyon kell még a légmozgást se bele számítani 1 lövésnél, meg húzod a ravaszt és kb 200milisec alatt be is csapódott a golyó, ilyen közelről a barett golyójának a lökéshulláma feldönt, de amúgy jó lenne ha nem így lenne balanszolva mert mindenki p90el lámul ami azért kurvanagyskill...
  • Grifidos
    Szerintem ez a balansz dolog a következő baromság.
    Most őszintén bakker nem tök mindegy neked, hogy mivel talál el ha egyszer eltalál.
    Ha nem így lenne balanszolva akkor a kutya sem használna bizonyos fegyvereket illetve minden pályán mindenki azonos fegyverekkel rohangálna és akkor aztán tényleg egyhangú és unalmas lenne.
    Másrészt ha átszabod a pályák méreteit valós méretre akkor sincs túl nagy probléma (mondjuk ebben az esetben is gáz amikor pisztolyal kiosztok pár fejest a pálya másik végére), de szerintem jó poén hogy mit káromkodhat a delikvens a deadcam-nál. :)
    Akkor sírnátok csak igazán szerintem ha normálisan számolna a progi ballisztikát.