24218
Modern Warfare 2
  • mascarun
    Két hét múlva elcsattogtok a legközelebbi lelőhelyre és megveszitek!
    Ennyi...
    Vagy megvárjátok mikor törik fel!
  • nonicks
    FAKE!
  • Snexi
    én annó a gta4 pc-s változatát a megjelenés napján megtudta venni az 576-ban
  • MURopi
    hányszor írjam még le, hogy BOLTOKBA nem jelenik meg a megjelenés napján, 2-3 napot minimum várni kell, hogy a boltokba kerüljenek, ettől függetlenül a cdgalaxisban szerintem már ott lesz megjelenés napján :)
  • DarkSector
    ps3-on nincs.
  • DarkSector
    na látom box-ra már kidobták!!!
    :D ez hamar volt...:D
  • csuszi
  • zzeN
    Boxon már régóta van.
  • Falcon87
    Konzolon pedig nincs is warez :S
  • Kaslerka #2377
    Akinek 360-a van és rapidshare-s kódja az szedheti INNEN
  • Cumshot
    Majd lövök én egy cumshotot a szájuk szélére.
  • Lunatic83
    360ra
    cd galaxis 12.990 ft
    576 12.999 ft
  • Synchronous
    Nem... valószínűleg csúszni fog, de ne izgulj, mert megkapod helyette ezt.
  • Daell Drow
    Elvileg igen, ha kozbe nem jon valami.
  • tituka
    srácok előrendeltem cd galaxisban a játékot

november 10-től akkor megvásárolható?
  • The Protector
    Köszi a válaszokat.
  • Prof81
    Csuszinak:http://sendables.jibjab.com/view/9YhKyfozLUiHGKIH
  • nonicks
    jaj majd 1 nap a kiadás előtt lesz nyugodj meg:D
  • berlinboy6329
    Lassan 10 nap alá érünk és még mindig nincsenek dedikált szerverek..:C
  • Gabe18
    Egyelőre nincs Xbox-ra sem.Bár nforce-on már voltak fotók MW2-vel csomagolt Xbox360 gépről,úgyhogy ha olyan valóban van már "közkézen" akkor bármi megtörténhet.
  • Snexi
    nem tartalmazza de nem veszes,ezer forint körül van a postakölcség
    nekem 10 percre van a sulim az 576-tól,szóval inkább ott veszem meg
  • Daell Drow
    bocs a szar linkert, sneyi-e ben maradt :)
    na itt a jo link :)
  • Daell Drow
    En inenn rendeltem elo. Te dontod el hogy be mesz erte vagy kikuldjek postan. En pl postazom mert zala kicsit meszze van.
  • Cingar
    ti melyik oldalrol rendeltetek elő és ha megjön a game akkor postázzák vagy érte kell menni?az ár tartalmaz postaköltséget is esetleg?
  • Snexi
    http://www.thesource.hu/index.sqn?md=news&id=5554

remélem hogy fake,bár már csak 1,5 hét van az igazi megjelenésig
  • HUN BECSEHELY
    Marad a Zsíroskenyér,és megveszem
  • csuszi
    lehet a világ legbecsületesebb embere, de biztos nem kockáztatok pár százasért...8500-at mondott mail-ben, 9000-ért láttam netes rendelésen, 500ft nem éri meg. nem mintha lenne olyan ár, hogy előre utaljak neki. de ettől még lehet rendes a tag, csak ez így nem tetszik:)
  • Pretorian
    *Arról nem is beszélve, hogyha ez tényleg egy játékkereskedő lenne, nyilván tudná, hogy bármennyit is rendeljen be belőle ilyen áron, biztosan el fog fogyni mind, tehát nem marad a nyakán + lenne rá tőkéje is, hogy saját pénzből rendelje be a játékokat. Ha az lenne. De nem az. Sőt, még egy 1000-1500 forintot rá is dobhatna nyugodtan, mert aki nem neten rendeli elő, az premier után legalább 13k-t kell hogy kicsengessen majd, Steam-en meg 15-öt.
  • Pretorian
    Sejtettem egyébként, azért köszi! Sajnos csak azt nem irta oda, hogy csak előre utalás után rendeli be a cuccot. Más dolog előre utalni, ha már megvan a cumó, és megint más 2 héttel előtte. Szerintem arra játszik, hogy befog egy-két madarat, akik előre utalnak, aztán tényleg lelép a dellával. Ha csak hárman-négyen beszopják, már jól keresett a gyerek. Ilyen figurának csak úgy utalnék, ha előtte a személyiét is látom, és leirom a személyes adatait.
    Egyébként hardverapro.hu-t érdemes majd csekkolni premier utáni napokban, biztosan lesz CoD 2-3-4 ronggyal olcsóbban, bontatlanul. Mindig van.
  • csuszi
    előre utalásos, miután nála a cash, azután rendeli. azt hittem személyesen is lehet bonyolítani az üzletet, részemről ez így off, ennyi erővel lakhatnék Bécsben is.
  • csuszi
    meg. de előtte megvárjuk mi a pálya, gyerek gyanúsan olcsó. de ki tudja, lehet kevesebbel beéri mint a boltok, tököm tudja nem értek hozzá. minden esetre nekem nem rizikós, megnézem, csekkolom a csomagolást, a kulcsot ellenőrzöm neten és csak azután fizetek.
  • Pretorian
    Hallod, ha minden zsir, meg tudunk játszani egy olyat, hogy átutalok neked lóvét előre postaköltséggel együtt, te meg feldobod nekem postán Pestre? Azért téged már jobban ismerlek, mint a noname debreceni akárkit, aztán nem akarom beszopni a nyalókát, hogy előreutalok, a gyerek meg eltűnik a zsugával.

• csuszi
    ja amúgy én ránézek a srácra aki árulja a cod6-ot, debreceni vagyok, csalódás nem nagyon érhet. majd elmondom mi a helyzet.
  • csuszi
    ahhoz képest hogy nem fogott meg, azért volt klánod cod2-ben, aláírásodban codos nick, játszottál vele gondolom nem keveset. ez egy idősebbtől szimplán igénytelen...:(

cod6ban crackelt szerver nem igen lesz.
  • HUN BECSEHELY
    Eddig egy COD-játékot sem vettem meg.Nem azért mert sajnálom rá a lovét,hanem nem tud annyira megfogni.Ha nagyon tetszik,és nincs normális Szerver,haver csinál.Clán volt régen is COD2-ben,szerver is.Lehet toborzást irok ki megint.
  • ProGabe #2351
    5-ösbe csak akkor menjél, ha pár ezressel drágábban akarod megvenni. rendeld elő mondjuk galaxisban, de ne kiszállítást kérj, hanem azt válaszd, hogy te mész érte. ilyenkor ugyanúgy megkapod a kedvezményt a előrendelés miatt, ráadásul biztosan vár rád majd egy példány a boltban
  • Falcon87
    Komolyabb játékkereskedések. Mondjuk a Mass Effectemet a megjelenés után asszem egy-két nappal vettem a Cora-ban, tehát érdemes benézni ilyen helyekre is.
  • Barcelona009
    Debrecen nekem is messze van. Csak 250 km.
  • Barcelona009
    Ha neten rendeled ÁLTALÁBAN olcsóbb.
  • Barcelona009
    Én a játékokat leszoktam tölteni, ezt is csak azért veszem meg, mert csak eredetivel lehet multiplayer-t játszani.