24218
Modern Warfare 2
-
Két hét múlva elcsattogtok a legközelebbi lelőhelyre és megveszitek!
Ennyi...
Vagy megvárjátok mikor törik fel! -
FAKE! -
én annó a gta4 pc-s változatát a megjelenés napján megtudta venni az 576-ban -
MURopi #2383 hányszor írjam még le, hogy BOLTOKBA nem jelenik meg a megjelenés napján, 2-3 napot minimum várni kell, hogy a boltokba kerüljenek, ettől függetlenül a cdgalaxisban szerintem már ott lesz megjelenés napján :) -
ps3-on nincs. -
na látom box-ra már kidobták!!!
:D ez hamar volt...:D -

-
Boxon már régóta van. -
Konzolon pedig nincs is warez :S -
Kaslerka #2377 Akinek 360-a van és rapidshare-s kódja az szedheti INNEN -
Majd lövök én egy cumshotot a szájuk szélére. -
360ra
cd galaxis 12.990 ft
576 12.999 ft -
Nem... valószínűleg csúszni fog, de ne izgulj, mert megkapod helyette ezt.
-
Elvileg igen, ha kozbe nem jon valami. -
tituka #2372 srácok előrendeltem cd galaxisban a játékot
november 10-től akkor megvásárolható? -
Köszi a válaszokat. -
Csuszinak:http://sendables.jibjab.com/view/9YhKyfozLUiHGKIH -
jaj majd 1 nap a kiadás előtt lesz nyugodj meg:D -
Lassan 10 nap alá érünk és még mindig nincsenek dedikált szerverek..:C -
Gabe18 #2367 Egyelőre nincs Xbox-ra sem.Bár nforce-on már voltak fotók MW2-vel csomagolt Xbox360 gépről,úgyhogy ha olyan valóban van már "közkézen" akkor bármi megtörténhet. -
nem tartalmazza de nem veszes,ezer forint körül van a postakölcség
nekem 10 percre van a sulim az 576-tól,szóval inkább ott veszem meg -
bocs a szar linkert, sneyi-e ben maradt :)
na itt a jo link :) -
En inenn rendeltem elo. Te dontod el hogy be mesz erte vagy kikuldjek postan. En pl postazom mert zala kicsit meszze van. -
Cingar #2363 ti melyik oldalrol rendeltetek elő és ha megjön a game akkor postázzák vagy érte kell menni?az ár tartalmaz postaköltséget is esetleg? -
http://www.thesource.hu/index.sqn?md=news&id=5554
remélem hogy fake,bár már csak 1,5 hét van az igazi megjelenésig -
HUN BECSEHELY #2361 Marad a Zsíroskenyér,és megveszem
-
lehet a világ legbecsületesebb embere, de biztos nem kockáztatok pár százasért...8500-at mondott mail-ben, 9000-ért láttam netes rendelésen, 500ft nem éri meg. nem mintha lenne olyan ár, hogy előre utaljak neki. de ettől még lehet rendes a tag, csak ez így nem tetszik:) -
*Arról nem is beszélve, hogyha ez tényleg egy játékkereskedő lenne, nyilván tudná, hogy bármennyit is rendeljen be belőle ilyen áron, biztosan el fog fogyni mind, tehát nem marad a nyakán + lenne rá tőkéje is, hogy saját pénzből rendelje be a játékokat. Ha az lenne. De nem az. Sőt, még egy 1000-1500 forintot rá is dobhatna nyugodtan, mert aki nem neten rendeli elő, az premier után legalább 13k-t kell hogy kicsengessen majd, Steam-en meg 15-öt. -
Sejtettem egyébként, azért köszi! Sajnos csak azt nem irta oda, hogy csak előre utalás után rendeli be a cuccot. Más dolog előre utalni, ha már megvan a cumó, és megint más 2 héttel előtte. Szerintem arra játszik, hogy befog egy-két madarat, akik előre utalnak, aztán tényleg lelép a dellával. Ha csak hárman-négyen beszopják, már jól keresett a gyerek. Ilyen figurának csak úgy utalnék, ha előtte a személyiét is látom, és leirom a személyes adatait.
Egyébként hardverapro.hu-t érdemes majd csekkolni premier utáni napokban, biztosan lesz CoD 2-3-4 ronggyal olcsóbban, bontatlanul. Mindig van. -
előre utalásos, miután nála a cash, azután rendeli. azt hittem személyesen is lehet bonyolítani az üzletet, részemről ez így off, ennyi erővel lakhatnék Bécsben is. -
meg. de előtte megvárjuk mi a pálya, gyerek gyanúsan olcsó. de ki tudja, lehet kevesebbel beéri mint a boltok, tököm tudja nem értek hozzá. minden esetre nekem nem rizikós, megnézem, csekkolom a csomagolást, a kulcsot ellenőrzöm neten és csak azután fizetek. -
Hallod, ha minden zsir, meg tudunk játszani egy olyat, hogy átutalok neked lóvét előre postaköltséggel együtt, te meg feldobod nekem postán Pestre? Azért téged már jobban ismerlek, mint a noname debreceni akárkit, aztán nem akarom beszopni a nyalókát, hogy előreutalok, a gyerek meg eltűnik a zsugával.
-
ja amúgy én ránézek a srácra aki árulja a cod6-ot, debreceni vagyok, csalódás nem nagyon érhet. majd elmondom mi a helyzet. -
ahhoz képest hogy nem fogott meg, azért volt klánod cod2-ben, aláírásodban codos nick, játszottál vele gondolom nem keveset. ez egy idősebbtől szimplán igénytelen...:(
cod6ban crackelt szerver nem igen lesz. -
HUN BECSEHELY #2352 Eddig egy COD-játékot sem vettem meg.Nem azért mert sajnálom rá a lovét,hanem nem tud annyira megfogni.Ha nagyon tetszik,és nincs normális Szerver,haver csinál.Clán volt régen is COD2-ben,szerver is.Lehet toborzást irok ki megint. -
5-ösbe csak akkor menjél, ha pár ezressel drágábban akarod megvenni. rendeld elő mondjuk galaxisban, de ne kiszállítást kérj, hanem azt válaszd, hogy te mész érte. ilyenkor ugyanúgy megkapod a kedvezményt a előrendelés miatt, ráadásul biztosan vár rád majd egy példány a boltban -
Komolyabb játékkereskedések. Mondjuk a Mass Effectemet a megjelenés után asszem egy-két nappal vettem a Cora-ban, tehát érdemes benézni ilyen helyekre is. -
Debrecen nekem is messze van. Csak 250 km. -
Ha neten rendeled ÁLTALÁBAN olcsóbb. -
Én a játékokat leszoktam tölteni, ezt is csak azért veszem meg, mert csak eredetivel lehet multiplayer-t játszani.