24218
Modern Warfare 2
  • NEOreg3
    ezt kell berakni a bannerba

<style type="text/css">
    body {
    background-image: url(http://háttérlinkje.jpg);
    background-attachment: fixed;
    background-repeat: repeat;
    background-position: center top;}
    </style>
  • Prince23
    Ja, én már rég megcsináltam volna, ha értenék hozzá
  • Kulee
    Ki tud vagy hogyan lehet ilyet csinálni? Kéne már érte valamit tenni...
  • NEOreg3
    egy pálya a singleplayerből, ahol egy repülőtéren civileket lőhettél halomra
  • SötétBarom
    Removed. Mi vót?
  • mascarun
    Makarovot? Nem úgy volt hogy most az oroszokkal is lesz küldetés, és azt Makarov őrmesterrel kell teljesíteni aki már az előző részben is feltűnt?
    Akkor gondolom ez baromság volt.
  • Prince23
    Ide kötelező lenne egy ilyen stílusú, havas háttér. Főleg hogy a téli szezonba jelenik majd meg:D
  • Pretorian
    Jah..."a háború a gazdagok terrorizmusa, a terrorizmus a szegények háborúja" - én azért elitélem mind a kettőt természetesen. De más dolog a monitoron háborúzni, és más a való életben.

Egyébként meg a sok sirámkodó nyugodtan csekkoljon rá a "Conflict"-sorozatra, na abban található minden: népirtás, öncélú kegyetlenkedés, explicit dialógusok tömkelege, mégsem sir senki miatta.

Vagy ott van a WaW, ami ugye úgy indul, hogy egy japán katona égő cigit nyom az amerikai hadifogoly szemébe, majd megöli.
  • Kulee
    SZépen megvan csinálva a topik, van hó, háttér, visszaszámláló, dikk...:D
  • Kulee
    Ejj de morbid
    De milyen igényesen van megcsinálva, érdemes végigjátsuani a single részét is...
  • Kulee
    Egyetértek
  • Prince23
    Tessenek figyelni, anno ezt magyaráztam én, hogy háttérnek : EZ legyen, majdnem ilyen stílusba. Ugye bár ezt a codot nagyon a havas páylákkal harangozták be... kéne ide is egy ilyen
  • ProGabe #2414
    "Másrészt felfoghatjuk úgy is mint egy újabb polgárpukkasztó jelenetet, hogy a népek vegyék már komolyan a terrorizmust."

ezt most nem gondolod komolyan, ugye? ha a CNN-en csak annyit mondanak, hogy "terrorism", az amcsiknak egyből összeszűkül a seggük luka, és szaladnak be a pánikszobába. ennél már nem lehet komolyabb a dolog. a terrorista-fenyegetettség a kormányok legnagyobb fegyvere nyugaton

igazság szerint valószínűleg csak annyiról van szó, hogy elérték nálam ezzel az IW-sek, amit akartak. meg ugyebár így még nagyobb lesz a motiváció, hogy elkapjuk ezt a Makarovot, vagy hogy hívják. plusz ugye megcsinálhatom én úgy is ezt a küldetést, hogy nem nyúlok az egér bal gombjához
  • Kandurex
    Másrészt meg a terrorizmus pont, hogy mindig is a civilekről szólt, felesleges a homokba dugni a fejünket.
  • Grifidos
    Nem értem mi a problémád, miért lépne ez túl bármiféle "határt", egy híradó többet árt mint egy ilyen fenomenális, remekül kidolgozott akció.
    Másrészt felfoghatjuk úgy is mint egy újabb polgárpukkasztó jelenetet, hogy a népek vegyék már komolyan a terrorizmust.
  • tommygear
    vice cityben van...
  • ProGabe #2410
    nincs olyan küldetés, hogy ölj civileket + ha valakinek magyarázni kell a GTA-k polgárpukkasztó mivoltát, akkor felesleges, mert úgysem foglya megérteni
  • tommygear
    miért fricska a gta-ban az hogy halomra ölheted ott is a civileket?
  • ProGabe #2408
    szerintem teljesen jogosan. azért ez már tényleg túllép egy bizonyos határt. ausztráloknál lehet be is tiltják + úgy tudom át lehet majd ugrani ezt a részt

amíg a GTA-kban az ehhez hasonló dolgok csak fricskák, itt komolyan gondolták, ráadásul nagyon élethű is
  • vzajcev
    Elvégre moderátor, kedvence a vérfürdő
  • Gabe18
    Azért úgy elképzelem mikor ezt a jelenetet lejátszották valami vakbuzgó cenzúra mániásnak.Mi megdöbbenés lehetett...
  • tommygear
    jeee
  • Kandurex
  • Falcon87
    Beindultál a civilhentre, mi?:D
  • Kandurex
    űűű...mondjuk az eddig is biztos volt, h a single az király lesz..!
  • Falcon87
    Egyébként a megjegyzéseden felröhögtem :D
  • Falcon87
    lol fail
  • Davidus
  • Falcon87
    Mivel egy pár lelkes angol nyelvű fiatal csinált hozzá gyorsan egy részleges "angolítást". Mellesleg a stalker nem a trendi grafikabuziknak való, ennek a játéknak a hangulata visz mindent. Egy szerencsétlen ukrán kiadó fejleszti, akik mögött nem áll egy microsoft, sony vagy ea, akik pénzelik őket, így nem tudnak akármilyen csilli-villi grafikát készíteni. Kevés pénzből alkotnak rohadt jót. Ráadásul a Clear Sky-nak aránylag fasza grafikája is volt, a Call of Pripyat pedig egy félkész bétaverzió, amit az oroszoknak adtak ki. Sokkal jobb grafikája lesz.
  • Falcon87
    Mivel oroszországban már kiadták.
  • Falcon87
    Ironikus voltam, csak a nagy kiadók mindig ezzel jönnek, hogy "nem lesz gow2 pc-re mert warez vóót, de persze boxon nincs", meg ilyesmik.
  • Palesz2
    jól teszik :D had tőccsék
  • morphologu
    Ezt a sok gyökér embert. Nem bírnak ki 9 napot
  • mascarun
    ja torrenten is most láttam hogy fennvan már xbox ra!
    azon 7.5Gb
  • Gabe18
    Hát mondjuk ez változó.Teljesen kiszámíthatatlan.Nekem volt az első 360-am,azt az első bann hullám első napján levágták.Aztán az végleg tönkre ment,másfél éve vettem egy másikat,az vígan elvan Live-on a mai napig.Vannak ott is mindenféle patchelések a lemezre különböző verziókhoz amik "elvileg" megvédenek a kibannolástól,de mondjuk én nagyon sose foglalkoztam ezzel.
  • Skyline
    Nem fake,fenn van mindenhol 360-ra mostanra...
    Remélem lebanolnak mindenkit aki játszik vele 10 elött...:D
  • berlinboy6329
    Én csak azt nem értem mi értelme konzolra warezolni.Főleg egy ilyen játékot,amit főleg a multi visz el a hátán,warezolttal meg nem lehet.
  • MURopi
    micsoda?:D ki próbáltam, hát kb olyan minimum grafikán cod1 szintet talán elérte :D viszont a gépet úgy húzta mint az állat... vmit el cseszhettek ott.
  • mascarun
    De már volt hozzá angol felirat! nekünk állítólag még kb 3 hónap mire az magyar szinkronnal ideér!
    Amúgy grafikailag az egy nagy nulla volt! mint az első rész minimumon úgy nézett ki ez maximumon!
  • MURopi
    nagyon nem :) a call of pripyatot se adták ki (uj stalker) de az oroszok már megszerezték :D