24218
Modern Warfare 2
-
ezt kell berakni a bannerba
<style type="text/css">
body {
background-image: url(http://háttérlinkje.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}
</style> -
Ja, én már rég megcsináltam volna, ha értenék hozzá -
Ki tud vagy hogyan lehet ilyet csinálni? Kéne már érte valamit tenni...
-
egy pálya a singleplayerből, ahol egy repülőtéren civileket lőhettél halomra -
Removed. Mi vót? -
Makarovot? Nem úgy volt hogy most az oroszokkal is lesz küldetés, és azt Makarov őrmesterrel kell teljesíteni aki már az előző részben is feltűnt?
Akkor gondolom ez baromság volt. -
Ide kötelező lenne egy ilyen stílusú, havas háttér. Főleg hogy a téli szezonba jelenik majd meg:D -
Jah..."a háború a gazdagok terrorizmusa, a terrorizmus a szegények háborúja" - én azért elitélem mind a kettőt természetesen. De más dolog a monitoron háborúzni, és más a való életben.
Egyébként meg a sok sirámkodó nyugodtan csekkoljon rá a "Conflict"-sorozatra, na abban található minden: népirtás, öncélú kegyetlenkedés, explicit dialógusok tömkelege, mégsem sir senki miatta.
Vagy ott van a WaW, ami ugye úgy indul, hogy egy japán katona égő cigit nyom az amerikai hadifogoly szemébe, majd megöli. -
SZépen megvan csinálva a topik, van hó, háttér, visszaszámláló, dikk...:D -
Ejj de morbid 
De milyen igényesen van megcsinálva, érdemes végigjátsuani a single részét is...
-
Egyetértek
-
Tessenek figyelni, anno ezt magyaráztam én, hogy háttérnek : EZ legyen, majdnem ilyen stílusba. Ugye bár ezt a codot nagyon a havas páylákkal harangozták be... kéne ide is egy ilyen -
"Másrészt felfoghatjuk úgy is mint egy újabb polgárpukkasztó jelenetet, hogy a népek vegyék már komolyan a terrorizmust."
ezt most nem gondolod komolyan, ugye? ha a CNN-en csak annyit mondanak, hogy "terrorism", az amcsiknak egyből összeszűkül a seggük luka, és szaladnak be a pánikszobába. ennél már nem lehet komolyabb a dolog. a terrorista-fenyegetettség a kormányok legnagyobb fegyvere nyugaton
igazság szerint valószínűleg csak annyiról van szó, hogy elérték nálam ezzel az IW-sek, amit akartak. meg ugyebár így még nagyobb lesz a motiváció, hogy elkapjuk ezt a Makarovot, vagy hogy hívják. plusz ugye megcsinálhatom én úgy is ezt a küldetést, hogy nem nyúlok az egér bal gombjához -
Másrészt meg a terrorizmus pont, hogy mindig is a civilekről szólt, felesleges a homokba dugni a fejünket. -
Grifidos #2412 Nem értem mi a problémád, miért lépne ez túl bármiféle "határt", egy híradó többet árt mint egy ilyen fenomenális, remekül kidolgozott akció.
Másrészt felfoghatjuk úgy is mint egy újabb polgárpukkasztó jelenetet, hogy a népek vegyék már komolyan a terrorizmust. -
vice cityben van... -
nincs olyan küldetés, hogy ölj civileket + ha valakinek magyarázni kell a GTA-k polgárpukkasztó mivoltát, akkor felesleges, mert úgysem foglya megérteni -
miért fricska a gta-ban az hogy halomra ölheted ott is a civileket? -
szerintem teljesen jogosan. azért ez már tényleg túllép egy bizonyos határt. ausztráloknál lehet be is tiltják + úgy tudom át lehet majd ugrani ezt a részt
amíg a GTA-kban az ehhez hasonló dolgok csak fricskák, itt komolyan gondolták, ráadásul nagyon élethű is -
vzajcev #2407 Elvégre moderátor, kedvence a vérfürdő
-
Gabe18 #2406 Azért úgy elképzelem mikor ezt a jelenetet lejátszották valami vakbuzgó cenzúra mániásnak.Mi megdöbbenés lehetett... -
jeee 
-
-
Beindultál a civilhentre, mi?:D -
űűű...mondjuk az eddig is biztos volt, h a single az király lesz..!
-
Egyébként a megjegyzéseden felröhögtem :D -
lol fail -
-
Mivel egy pár lelkes angol nyelvű fiatal csinált hozzá gyorsan egy részleges "angolítást". Mellesleg a stalker nem a trendi grafikabuziknak való, ennek a játéknak a hangulata visz mindent. Egy szerencsétlen ukrán kiadó fejleszti, akik mögött nem áll egy microsoft, sony vagy ea, akik pénzelik őket, így nem tudnak akármilyen csilli-villi grafikát készíteni. Kevés pénzből alkotnak rohadt jót. Ráadásul a Clear Sky-nak aránylag fasza grafikája is volt, a Call of Pripyat pedig egy félkész bétaverzió, amit az oroszoknak adtak ki. Sokkal jobb grafikája lesz. -
Mivel oroszországban már kiadták. -
Ironikus voltam, csak a nagy kiadók mindig ezzel jönnek, hogy "nem lesz gow2 pc-re mert warez vóót, de persze boxon nincs", meg ilyesmik. -
jól teszik :D had tőccsék
-
Ezt a sok gyökér embert. Nem bírnak ki 9 napot
-
ja torrenten is most láttam hogy fennvan már xbox ra!
azon 7.5Gb -
Gabe18 #2392 Hát mondjuk ez változó.Teljesen kiszámíthatatlan.Nekem volt az első 360-am,azt az első bann hullám első napján levágták.Aztán az végleg tönkre ment,másfél éve vettem egy másikat,az vígan elvan Live-on a mai napig.Vannak ott is mindenféle patchelések a lemezre különböző verziókhoz amik "elvileg" megvédenek a kibannolástól,de mondjuk én nagyon sose foglalkoztam ezzel. -
Skyline #2391 Nem fake,fenn van mindenhol 360-ra mostanra...
Remélem lebanolnak mindenkit aki játszik vele 10 elött...:D -
Én csak azt nem értem mi értelme konzolra warezolni.Főleg egy ilyen játékot,amit főleg a multi visz el a hátán,warezolttal meg nem lehet. -
MURopi #2389 micsoda?:D ki próbáltam, hát kb olyan minimum grafikán cod1 szintet talán elérte :D viszont a gépet úgy húzta mint az állat... vmit el cseszhettek ott. -
De már volt hozzá angol felirat! nekünk állítólag még kb 3 hónap mire az magyar szinkronnal ideér!
Amúgy grafikailag az egy nagy nulla volt! mint az első rész minimumon úgy nézett ki ez maximumon! -
MURopi #2387 nagyon nem :) a call of pripyatot se adták ki (uj stalker) de az oroszok már megszerezték :D