24218
Modern Warfare 2
  • Grifidos
    Igen nagyon faja...
    Fogtam a golyószórót beültem a sarokba kilöttem a 100 lőszert falra, konténerre ahol spawn pont van, eldobtam 3 gránátot és volt egy 8/1-es arányom, mert tárazni már nem volt idő. Na ez ameddig nem váltott.
    Igaz sosem voltam a toppon, de olyan kill/dead arányom van tőle, hogy én röhögök rajta. Átlag 80/15. :) És a sok hülye még vissza is akarja állandóan tapsolni.
    Ahol nincs ilyen:
    Amikor meg sniperként csináltam egy flawless-t német szerveren (Crash map)a németektől kaptam a virtuális tapsot rendesen. Magyar szerveren már szétanyáztak volna, hogy nem rusholok a dragunov-al és kemper g*ci vagyok. Kis taktikai különbség, a játék kultúráról nem is beszélve.
  • Pretorian
    Mindig imádtam az olyan skill-szervereket, ahol 36 player-hez betették a Shipment-et. :D
  • Prince23
    Nem lesz... eleve steames.
  • Gabe18
    Az eddig agyonszidott multi kis védelmére annyit megemlítenék hogy a pályák legalább jónak tűnnek.
    A 4-be látott Shipment,meg Killhouse stílus (4 embernél is már csak abból állt minden hogy esek-kelek) el lett felejtve.Nem néztem meg az összeset,de a nagyrészükbe belenézve azt lehet mondani hogy normális nagy pályák lesznek.Rengetegféle útvonal,rengeteg tereptárgy,pont olyanok amik ahhoz kellenek hogy kissé taktikusabb játék is lehessen,ne csak a "agyonhent".
    Viszont éppen ezért az ilyen 2v2,3v3 aki az ilyet szerette nem tudom hogy lesz megoldva,mert arra viszont a legtöbbje óriási.
  • berlinboy6329
    Fognám már(ha nem lesz tört multi).
  • NEOreg3
    ez fake, ha nem tudnád
  • zotya10002
  • DarkSector
    jah engemis, de utána benyaltam a sérót a tükörben, mert találkám volt a zombikkal....:D
  • vérpocok
    Off

Doom 3-ban a tükör nem volt nagy köszönet. Mikor belenéztem a wc-ben, egy kis dagadt zombi tarkón csapott hátulról. A budin ült és észre sem vettem... biztos hallotta h nyílik az ajtó és kijött a mosdóba.

On
  • DarkSector
    nemá...jó tudnom...hiába nem volt cod4-ben tükör, mint Prey-ben vagy Doom3 ban...:D
  • Falcon87
    Ő Soap, akit a 4-ben mi alakítottunk.
  • Kandurex
    Hú, akkor biztos sikeres volt konzolon a multi, csak keveset hallani róla, ezért írtam.
  • DarkSector
    én elhiszem, de videóban nem tűnt nagy szának ez a map....:S
  • ProGabe #2620
    "konzolon amúgy se ért el valami fényes sikert a multi..."

jah, biztos azért döntögetett rekordokat a map-pack

"More than 1 million people downloaded the Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack in the first nine days of its release...

April 4 through April 12, gamers started more than 30 million sessions and logged more than 32 million hours of COD4 time. Coincidentally, those were the exact dates IGN associate editor Nate Ahearn was out "sick."

http://modernwarfare247.com/news/afghan-multiplayer-walkthrough
    emberünk tökegyedül császkál az afgán pályán, szóval semmi extra
  • kutyacsont
    a 2503-as komment mindent meg magyaráz... meg azért olvasgass úgy 2515-ig :)
  • Kandurex
    Aztán miért tőlem?
  • kutyacsont
    Na én mentem küszülődni ! jó várakozást és jók legyetek ám !
    Ja és kandurex ! Hoszteszeket követelünk xD
  • DarkSector
    lehet, nem multiztam még vele konzolon.
  • Prince23
    Live lista, még mindig dobogós a MW

mi lesz itt november végére... MW 2 nr 1
  • Kandurex
    Persze ez csak single, konzolon amúgy se ért el valami fényes sikert a multi...!
  • DarkSector
    ez csak poén volt...ne vedd komolyan. :D
  • DarkSector
    Hali majd pc-s utána meg jönnek a 18+-os kommentek, ha eddig nem lett volna elég...:D
    konzolon annyira nem fog kiütni a dedikáslás hiánya.
    Megaztán monnyuk ez mind csak singleplayer (itt már gyaníthatta az ember, hogy ütni fog)!!! Multiról majd ha kijön eredetiben.

néztem neten videókat, de furán néz ki...mi lehet az a jobb oldalon a lista, és mikor belép valahová a srác, akkor a felsők zöldre váltanak, a másik része meg pirosra...ezek a szerverek?
  • csuszi
    nem biztos hogy magadból kellene kiindulnod;) bár biztos szeretnéd ha kialakulna egy kollektív kötödés közted és a többi warez-os között, hogy egymást kvázi meggyőzzétek így lesz ez jó:)
  • DarkSector
    jah ez csak azt jelenti, vagyis arra utalok, hogy ennyire röhelyes a hasonlóság...:D
  • DarkSector
    sznezd ki paintbe. nem mindegy mit ragasztasz a párszázas dl-re???:P
  • vérpocok
    lol, biztos sok tahót kell ott elviselned, nembaj majd lesz még szünet.
  • kutyacsont
    F@szom minyárt mehetek vissza a kolégiumba :S (Nemtudom akkor olvasni az sg-t amikor akarom... -,-") am van inen valaki a jozsef attilába fehérváron ? :)
    na hogy a témához kapcsolódjak valahogy "sötétebb" DVD képet vártam volna :S pl mint a cod4-é
  • kutyacsont
    NEm sok köze van hozzá bár tényleg nagyon lol :D megy telóra xDD
  • Synchronous
    1 hozzászóló kivételével itt csak te vagy.
  • Kandurex
    Pár magyar "review":

"Hát azt hittem a GOW2 nél pörgésebb játék menetet nem nagyon tudnak mutatni! Megmondom öszintén első játéknál nem bírtam csak pislogni! Nagyon nagy! Mindenkinek jó gamet!!! Iszonyat jó grafika, jó kezelhetőség minden 10 pont!!!"

"A játék király, grafika, hangulat nagyon fasza. Normálon érdemes elkezdeni, mert easy-n nagyon könnyű. A történet durva, igazi háborús feeling van.
    Ami nem tetszik, hogy bár sok pálya van, de kurva rövidek..."
  • Bokafix2
    Nekem meg az előtérben levő katona arcra ismerős v.honnan... mintha már láttam volna.
  • Prince23
    Azt hittem egy terrorista:DD
    közben meg kapitány :)
  • DarkSector
    beszarok basszameg ...ez lol...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • DarkSector
    dehogynem!!!

• Snexi
    nem
  • DarkSector
    ISTENEM a bal oldalon a háttérben a TUROK főszereplője!!!!
  • DarkSector
    az elején valóban ugy tervezték, gondolták, hogy simán modern warfare 2 lesz.
    de pár honapra rá közölték, hogy marad a call of duty név, de nem lesz 6 hanem csak simán call of duty, és ugye az alcím.
    mint a world at war. csak alcím van...nincs 5 sehol. azt csak monnyák, mert ugye sorban az 5.episode.
  • DarkSector
    jah zsír akkor veszek egyet...:D
  • csuszi
    ooo. nemis gondoltál rá hogy csak poén volt igaz-e?
    és akkor az a call of duty felirat vajon mit virít a dvd-én?:
  • Kandurex
    Stílus, menjetek a játszótérre,...vagy esetleg valami szerverre ezt elintézni :)