24218
Modern Warfare 2
-
Most végül is hány forint lesz a játék? -
Ne csináljátok hogy 6 órás a játék, mert ide csinálok hármat 
Én xboxos vagyok, netem nincs rajta mert drága (tudtom szerint, de ezért majd biztos jön az oltás, és várom is mert érdekel, remélem olcsóba is meglehet úszni^^)
Most megveszem 360-ra 12K-ért (jóesetben) hogy 6 órát játszak? Akkor fogok csak belejönni O.o
Ha multiznék még megérné, de így még fontolóra kell vennem...
Javítsatok ki ha nem így van, várom
-
:) na ez is mellé...
"Most már biztos, hogy a Dreamhack 2009 Winter lesz az első Call of Duty Modern Warfare 2 torna függetlenül attól, hogy a játék hogyan sikerül. Összesen 8 csapat fog a LAN-on a töb mint 4000 Euro-s összedíjazásért megküzdeni. Ez a nyolc csapat négy ország, vagyis Svédország, Norvégia, Finnország és Dánia offline selejtezőiből fog kikerülni a hónapban a játék megjelenése után."
nem biztos, de remélem nem lesz itt semmi gáz, csak a warez szopja be;)
ettől még lehet bukta, de bánja kánya, 10rugó nem a világ egy kis pub hentért, az tuti jó lesz, max war nuku. -
nah akkor lehet nem vágom, de akkor ugyanoda lyukadunk ki, hogy nem lesz lan. Hisz simán dedikálás nélkül eddig se lehetett tudtommal cod4-ezni. :D -
#1776 -
ami a lényeg számodra: warez az nem lesz. :)
dedicated szerver: kevesebb erőforrást igénylő szerver, amit ha elindítasz, te nem játszol. elindítod a cod4-et, start szerver, és be lehet állítani, hogy ded vagy nem. kivették a dedicated-et, mert feltörték a gecibe, és tört szerverek futottak.
most vagy az lesz, hogy elindítod a szervert otthon, és Te leszel a host-oló, hozzád konnektálnak, ahogy pl most rögtön bármelyik coddal megcsinálom, és közben ott tolom én is a game-t.
vagy az lesz, hogy Te elindítod a game-t, és az iw szerver lesz a host, Te pedig az admin, vagy a harmadik verzió, hogy ezek mellett (valamelyik) lesz bérelhető dedicated szerver az iw-től. de az is lehet, hogy az iw leszerződik valamelyik szerverszolgáltatóval és közösen adják a dedicated szervereket pénzért. -
várj lehet lemaradtam valamiről, akkor most mégis csak lehet majd csinálni szervert??? -
tudsz. csak Te is játszani fogsz. úgyhogy nem fogtam mellé:) -
ha rám céloztál, akkor nem értem.
a kép más aspektusból lett belinkelve, mint amire te válaszoltál most, ha pedig arra gondolsz hogy én nem értem, akkor melléfogtál.
ezen nincs mit nem érteni.
naná hogy lesznek szerók bakker, mivel akkor nem lenne multi-s játék, itt most arrol beszélünk, hogy te nem tudsz a pc-den otthon szervert csinálni... -
jah lol
nemsokat tévedtem...:D
THX a képet. -
az konzol.
bár majd kiderül, de elképzelhetetlennek tartom, hisz a lan az egyenlő a dedikált szerverekkel, hisz lan esetében létre kell hozni szervereket.
vagyis akkor az jön le, hogy csak pc-ből szedik ki ezt a lehetőséget. -
mert nem érti hogy lesz szerver, csak nem dedicated:) -
ha kibaszott faszságért nem kaptál bant csak kick-et. semmi következménye nincs, engem cod2-ben (és mindenki mást - mert elbaszták) eredeti szervern naponta kibasz 5-ször. visszakonnektálsz és annyi.
de valahol azt írták, hogy ha csalsz cod6-ban, akkor az összes steam-es játékod bukod. ez fake hír? steambannak írták. -
Paranoia #2660 -
Renátó1985 #2659 xbox360 verzában van LAN -
Jó, remélem tudod, hogy a lényeg azon van hogy a dedikálás lesz kiszedve, persze hogy nem ien bemutatós szép szál zöldszemű katona lesz a menüben...:D
Ezt csak arra értettem, hogy lesz egy JOIN oszt ennyi, nincs olyan lehetőség, hogy Privát szervert csinálj, vagyis max ha társadat meghívod csak online eredeti szerókra lehet, vagyis ez csak eredeti kulccsal fog menni ...és ebből következik, hogy lan nem lesz. -
n003 #2657 "Kicsit morbid módon ezt kell elképzelni" b34 -
És mi van, ha valami fasságért csap ki? COD4 PB-je előszeretettel csinálta, látszólag minden ok nélkül.. -
Teljesen más lesz a menű, sokkal másabb... -
a nem után egy "vesszőt" akartam rakni a hangsúly végett...:D -
nem cd-kulcsot fognak bannolni...tudomásom szerint, vagyis csak cod(6) multiból leszel kizárva ennyi. -
pc-sek meg a nagy kalózok, tedd azért hozzá....ebbe magamat is beleértem.
viszont hogy x-en nekem csak eredeti cuccaim vannak, meg az összes ismerősömnek, az azért már eleve elárul 1-2 dolgot, úgyhogy nem a kis kalózok az okai annak, hogy előbb kikerült, hanem egésszen egyszerűen, mert az Xboxos verzió készül el mindig legelőször a multi játékoknál (ami x360-ps3-pc-re megjelenik) és ezért van ez... -
na aki vágja a vac-ot és a steamet világosítson már fel, hogy hogy működik mert hülye vagyok hozzá, only cod-os:)
ha elkapnak cod-ban vac-osék akkor teszem azt az összes steam game-t bukom? vagy csak a codom? valahol olvastam hogy az összes steam gamet...hülyeség? mi az a steamban? miért kapja az ember? -
10edik jön bokszra, psre, pcre. Persze konzolosok már tolják, mert kis kalózok, de ez most nem számít. -
Szevasztok! A PC-s vertzió mikor jön ki pontosan?(számlálót látom a banner alatt), de az xboxos verzió is 10.ére van írva! -
Kicsit morbid módon ezt kell elképzelni:
-
rexsimus #2647 Igen, regular (2. fokozat). veteránon próbáld meg, kíváncsi leszek ott mennyi lesz :) -
na ódzkodásom ellenére megrendeltem. max only pub játék lesz, 10-et akkor is megér. -
nem steam zárja ki, hanem a játék önmaga, hisz opció nem lesz hozzá eleve a menüben.
Pont ez volt eddig a felháborodás oka. -
Említették h törttel... ott max lanon lehet, ha lesz neki egyáltalán -
A normal-nak megfelelőn ( regular talán ?) -
rexsimus #2642 Milyen fokozat? -
EGy délután :)
Statisztikában a total playtime 6:34,szerintem ebben benne vannak a sikertelen próbálkozások is. ( quicksave-quickload nincs, checkpoint van) -
Steam az mióta zárja ki a törtel való multizást? Killing Floor csak hogy egy példát mondjak! -
Ez a tiszta játékidő, vagy a sok quickload is bennevan? -
Na, akkor egy szabadnap pont elég rá :DDD -
hiper KOCKA #2637 Graf jó? Pályák kidolgozottak? M.I. okos? -
Igzbogzon? -
Na megvolt a single, hát rövid, 6 1/2 óra, de az pörög mint az állat. Olyan megoldások vannak benne ihaj csuhaj XD -
rexsimus #2634 Ismerős! :)
Angol szerver, crossfire, kértem lőszert csaptársoktól, és jött is oda valaki, hogy lelőhessem, csak, hogy segítsen elérni a 26-6-0 as csúcsomat :D
Magyar pubon kemper köcsög lettem volna, még ha egy idő után már pisztollyal kellett közel harcolnom, mert felfedeztek :D