24218
Modern Warfare 2
  • Prince23
    ne röhögjééé:D mert ez biz ilyen játék lett. csak kár hogy 6 órás singlije van
  • Lunatic83
    menj be az xbox360 topicba, és keresd meg IceAkos-t, tőlle veszel egy Gold feltöltőkártyát, azon lesz egy kód sorozat, azt begépeled, s onnantól kezdve Gold előfizető vagy, vagyis egy évig mehet a multi... nem kell 1-2 hetet várni amíg a demokat letöltheted....stb...
  • Kulee
    És ezt a netes dolgot hol lehet befizetni?
  • Seth
    Én már tegnap túl voltam rajta XD , de valóban hasonló hatása volt
  • hiper KOCKA
    loool mindenki így fog majd codozni XDD
  • vérpocok
    Az a macska...
  • extra sensory
    Látom te már tolod... ehhez hasonló játékélményt kívánok.
  • tibi206
    ok kösz
  • Snexi
    lehetséges
  • tibi206
    cs szerintetek november 10-én a media markt-ba már kapható lesz?
  • Gabe18
    Lehet a kis boltokban megint előbb lesz.Múlt évben is az 5 a Platinum shop-ban (ami leginkább konzol bolt) asszem a hivatalos megjelenés előtt egy nappal már volt,ráadásul nem rossz áron.
  • csuszi
    nem hinném hogy úgy megy a rendelés hogy kérünk x. dátumra x db játékot. megrendelnek x darabot és érkezik amikor érkezik.
    szerintem csak szarul tudta az eladó, még a régi hírről tudott.
    ha nem akkor már megyek is máshoz rendelni.
  • Pretorian
    Szerintem is erről van szó. Viszont ha csak 24.-én lesz 576-ban MW2, akkor nem sokan fogják náluk megvenni, + még drágább is lesz, mint általában minden az 576-ban, szal ez bukó.
  • MURopi
    én már vagy fél éve várom a játékot :D egyébként 1-2-3 napos csúszás szerintem mindenhol bele van kalkulálva, mert Európában a boltokban 13.-án jelenik meg :)
  • Snexi
    gondolom megkeverte őket a fake hír hogy késik és addigra rendelték meg
  • Gabe18
    24.-és csúszást már elvileg cáfolták,jó 3 hete volt az téma.De nem megbántva az 576 eladóit,simán el tudom képzelni hogy ők még úgy vannak vele hogy csak akkor jön...
  • Renátó1985
    hát ajánlom neki, hogy a konzolos verzió ne késsen
    38 napja vágom a centit :)
  • bujcsik555
    Hali!

Megrendeltem a játékot az 576-ban, és az eladó sráccal ahogy ma beszéltem, azt mondta nem lesz meg 10.-én a játék, ma mondták neki hogy csak 24.-én jön pc-re. Ez most csak az 576-nál van, vagy a pc-s offical késik ennyit? :O
  • Pretorian
    M249 SAW, szerintem biztosan, elsőben is volt.
  • Pretorian
    Xbox Connect ezen a generáción nincsen? Csak a Live? Az full ingyenes volt, bár nem volt egészen "hivatalos"...
  • Pacal17
    Fail. Egy évre 8000 ft.
  • Seth
    Gold Live előfizetés kell
  • HappyHunter
    Boxon nincs ingyen multi? :O
  • Kulee
    Kihangsúlyozom megint, hogy nincs netem, mert drágának tartom, persze ezen szeretnék változtatni idővel, de a habi 3000 Ft nekem fájna...
  • HappyHunter
    Én szoktam így játszani :D
  • Gabe18
    Hát én Hardend-en kezdtem el,de tuti nem lesz meg 6 óra alatt.Pl. a Brazil pályán alig bírtam haladni.Egy labirintus a pálya.Minden sarokból,tetőről,ablakból lőnek.És akkor még hol a Veterán szint?
    De mondjuk arra lehetett számítani hogy a multi lesz a lényeg,ami a hosszú (újabb 2 év?) szórakozást adja megint.
  • Synchronous

MW3... Nem tudja v.ki hogy az a fegyó 1:21-nél benne lesz-e a játékban?
  • kutyacsont
    NA sok érdekes dolgot irtatok amig én buszosztam
    Alig várom már hogy megjelenjen !
  • Seth
    Lehet solo-ban és coop-ban is nyomni
  • Pretorian
    Áhh...egy csatában (és nem háborúban) nagyon ritkán esik meg az, hogy kettő-háromnál több ellenfelet kell kiiktatnod akár közelharcban, akár tűzfegyveres összecsapásban, néha még a 2-3 is sok, van olyan katona, aki több csatában is részt vesz, és senkit sem öl meg. Az éjjel is látó, "golyóálló" gyalogságot pedig a tüzérség és a légierő után szokták manapság bevetni, ha esetleg marad még felszámolandó ellenállás.
  • Kulee
    A Spec Ops mód az nem netes? Eddig abban a tudatban éltem
  • Seth
    2 ilyen pálya is van,ahol a 1:100 túlerőben van az ellen. 8-at futsz százon XD
  • Seth
    Lehet intelt gyűjteni, vmi 45 van asszem. :) Akkor ott vannak az achievmentek,plusz a Spec Ops mód, ahol különböző küldetéseket kell végrehajtani csillagokért (hatvanvalahány db). Szóval azért ellehetsz vele. Aztán idővel ha már tudsz netezni is,akkor nagyon jól fog jönni.
  • hiper KOCKA
    Sztem az kéne neked hogy a gép vég nélkül küldje rád a sok arab bácsit, hogy le se győzzed őket lőni, akkor beletelne 10 órába is míg egy pályán úgy ahogy átvergődsz, mert azért valljuk be, egy valódi háborúban jóval több az ellenfél mint a MW-ben... sokkal több.
  • csuszi
    én 10-ért veszem, de láttam 9-ért is, csak nekem megéri az ezres felárat, hogy tuti megkapom 10.-én.
  • Kulee
    Iiigen, néha megállok megnézni a tájat, csinálok pár képet, leülök pihenni....
  • Seth
    Ha komótosan haladsz lesz az 7 óra is XD, de annál már tényleg csak a nehézségi fokozat növelésével lehetne hosszabbítani.
  • vérpocok
    Miért is nem elég 6 óra? Mi ez, valami kurva rpg, hogy 30 órás játékidőt adjon? Más fps-ek sem hosszabbak. Codnál ez egy elfogadható hossz sztem.
  • DarkSector
    jah oks.
    akkor majd várjunk a megjelenésig.
    de én amugy azt hallottam, hogy pc-ből abszolute kiszedik a host-olást, vagyis nem lehet a gépen szervert létrehozni, csakis a neten lévő eredetikere belépni!!!

Akkor jegeljük a témát 10.éig...:D
  • Paranoia
    valóban max 6óra a singel része...
    elég hamar kipörgethető,de nagy élményben lesz részed:)